duminică, 12 ianuarie 2020

Susținerea Sufletelor în Era Iubirii


Lord Maitreya prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Binecuvântările Christului, eu, Lord Maitreya, le revărs asupra voastră și le activez din interiorul ființei voastre, lăsați energia Christică activă a iubirii să-și țeasă calea prin ființa și realitatea voastră penetrând fiecare aspect al vostru cu iubirea pură a Creatorului.

Doresc să vă binecuvântez chakra inimii cu lumina Conștiinței Christice ca să-i impulsionez scopul. Chakra inimii voastre lucrează extraordinar de mult și din greu în acest moment, transformând și eliberând atât de multe energii nenecesare, este în acest moment un centru de activitate, dar, cel mai important, este un centru al schimbării, adevărului, conștientizării și schimbărilor divine. Dați-mi voie să lucrez cu chakra inimii voastre ca să întăresc iubirea prezentă deoarece inima aduce la suprafață tot ceea ce nu mai este necesar, ea aruncă afară toate tiparele negative ale trecutului ca să aducă libertate ființei voastre în timp ce vă asistă în mișcarea vibrațiilor ființei voastre ca acestea să fie în aliniere cu o nouă vibrație dimensională a luminii. O curățare atât de extraordinară condusă de chakra inimii poate face ca durerea și suferința trecutului să se întoarcă ca să fie conștientizată sau reactivată; în această stare de evoluție conștientizarea și compasiunea sunt importante, în timp ce atașarea și identificarea cu energiile doar vor provoca mai multă suferință. Preaiubiților, dați-mi voie să lucrez cu chakra inimii voastre și să susțin marele ei proces de prefacere pe măsură ce eu revărs lumina Conștiinței Christice adânc în chakra inimii voastre. Eu sunt aici să fiu în serviciul vostru, etern.

Poate doriți să spuneți:

”Lord Maitreya, chem luminoasa ta energie aurie să fie prezentă cu mine acum. Te rog să ancorezi lumina Conștiinței Christice adânc în chakra inimii mele, lăsând lumina ta să o poarte prin întreaga mea ființă. Te rog să crești în continuare volumul Conștiinței Christice care pătrunde în ființa mea și în chakra inimii mele ca să întărească iubirea și vibrația vindecătoare a chakrei inimii mele. În timp ce chakra inimii mele aduce toate energiile, obiceiurile și tiparele nenecesare la suprafață ca să-mi susțină schimbările necesare ascensiunii, cer susținerea iubitoare a Lordului Maitreya și a Conștiinței Christice să-mi curețe energiile cu ușurință și perfecțiune. Fie ca iubirea inimii mele să se amplifice cu o asemenea intensitate încât toate energiile nenecesare să se dizolve instantaneu în prezența chakrei inimii mele. Înțelegerea și convingerea mea este că trec prin schimbările necesare ascensiunii mele cu o ușurință frumoasă și veselă. Mulțumesc.”  

Dați-vă voie ca pur și simplu să simțiți o strălucire aurie clădindu-se în chakra inimii voastre. Vă puteți aminti acest lucru și de susținerea mea în momente de schimbare sau dacă apare vreo durere care are nevoie de vindecare și conștientizare.

În timp ce chakra inimii voastre experimentează și ghidează o curățare profundă, este adevărat că întreaga voastră ființă evoluează, trecând astfel prin extraordinare schimbări, activări și procese de vindecare. Puteți recunoaște asta mult mai viu în realitatea voastră și în corpul vostru emoțional. Iubirea care crește pe Pământ și, mai important, în ființa voastră, provoacă o purificare extrem de puternică și de intensă în care tot ceea ce nu ați observat încă în voi înșivă va ieși la suprafață ca și cum o lumină ar străluci asupra întregii voastre ființe și, treptat, trebuie să vă sortați toate energiile ca să puteți înțelege ce doriți să eliberați și ce doriți să păstrați în ființa voastră. Este posibil și ca energiile pe care în trecut ați crezut că le-ați vindecat să reapară pentru vindecarea în continuare. Pe măsură ce din ce în ce mai multă iubire se manifestă și se activează în ființa voastră, este ca și cum lumina care strălucește asupra voastră devine mai mare sau pătrunde mai adânc arătându-vă mai multe despre voi înșivă. Uneori energiile pot fi atât de integrate în ființa voastră încât să fie nevoie de mai multe nivele de vindecare înainte de a fi complet dezrădăcinate din ființa voastră. În timp ce energiile apar să fie vindecate, așa sunt și emoțiile și stările voastre mentale, acestea vă sunt atât de familiare, la fel ca vechii prieteni cu care uneori te poți conecta fără să-ți dai seama. Scopul vechilor emoții și stărilor mentale care apar este să vă întărească starea de iubire și pacea interioară. Vechile emoții și stări mentale vă întreabă dacă le puteți recunoaște și să nu fiți ademeniți de prezența lor, ci mai degrabă să intrați într-o stare mai profundă de pace și iubire în care într-un mod iubitor ignorați vechile stări emoționale și mentale.

Sunt conștient că mulți dintre voi înțelegeți deja această purificare profundă care apare și poate continua să devină mai redusă în anii care urmează, dar vă cer să vă gândiți cu compasiune și conștientizare la cei care s-ar putea să nu aibă o înțelegere asemănătoare. Sunt mulți oameni pe Pământ care nu s-au trezit pe deplin ca să fie conștienți de aceste schimbări și procese de vindecare care au loc în acest an și în anii care urmează. Habar nu au de ce sunt bombardați cu situații negative în realitatea lor sau cu stări negative mentale și emoționale care par să apară fără nici un motiv. Mulți oameni își găsesc în mod natural drumul de ieșire din ele, eliberând și vindecând adeseori fără să-și dea seama, și asta deoarece nu și-au dat seama cât de mult au evoluat de-a lungul anilor. Sunt unii oameni care nu pot să o facă, ci se scufundă în vechile stări emoționale și mentale proiectându-le în realitatea lor, lucru care le provoacă durere și suferință pentru că ajung să fie prinși în ele și nu sunt în stare să se elibereze de ele. Aceia dintre voi care treceți prin curățarea vechilor energii înțelegeți cât de greu poate fi, așa că, să treci prin așa ceva fără să ai la dispoziție instrumente spirituale, ghizi și conștientizarea a ceea ce se întâmplă poate fi un proces provocator și aparent fără sfârșit.

Era iubirii va pătrunde în ființa voastră cu așa o profunzime încât nu va mai rămâne nimic în ființa și în energiile voastre în afară de iubire. La început, procesul de purificare al iubirii poate părea dificil, dar pe măsură ce iubirea se activează tot mai mult în ființa voastră, veți avea tot mai multă încredere în iubire până când sunteți atât de cufundați și focalizați pe iubire încât procesul de purificare va deveni extrem de liniștit pentru că veți dansa pe veșnicie în iubire.

Știind că suntem cu toții una, putem recunoaște fiecare persoană ca pe o parte a propriei noastre ființe. Îi puteți recunoaște pe cei cu o stare de spirit asemănătoare ca pe o parte a ființei voastre, dar este nevoie să-i recunoașteți și pe cei care nu sunt încă conștienți de ascensiunea lor ca pe un aspect al ființei voastre. Vă puteți da seama că în ființa voastră sunt aspecte care nu sunt încă activate sau scufundate în iubire. Cu cât mai mult vă concentrați pe activarea iubirii și a adevărului în ființa voastră, cu atât mai multe suflete se vor trezi pe Pământ. Este important să vă dați seama și de faptul că puteți ajuta multe persoane care s-ar putea să experimenteze ceea ce li se pare a fi iadul pe Pământ în timp ce atât de multe energii negative apar și nu sunt siguri cum ar putea să le vindece; înseamnă să țineți aceste suflete în inima voastră cu o imensă compasiune și iubire. Nu pentru că vă urmați calea ascensiunii voastre și sunteți, prin urmare, mai evoluați, ci pentru că aveți conștientizarea necesară să o faceți, conștientizarea cu care să puteți face o diferență.

Conștientizarea Christică are un scop în acest moment, să țină toate ființele care se luptă cu procesul de purificare al iubirii în energiile profund vindecătoare, hrănitoare și susținătoare ale Conștiinței Christice. Doresc să vă cer să ajutați în acest proces de vindecare și de eliberare a multora din stările lor emoționale și mentale negative ale trecutului. Este un proces simplu care vă va ajuta în susținerea unui proces de vindecare și de transformare a lumii, precum și în activarea unei mai mari prezențe a iubirii în ființa voastră.

Vă cer, ca atunci când vă simțiți ghidați, să intrați într-o stare de meditație și să respirați profund.

Imaginați-vă o strălucire aurie de lumină în spațiul inimii voastre și lăsați-o să se expansioneze ca să formeze un puternic balon și cocon de iubire și de Conștiință Christică în spațiul inimii voastre.

Chemați-mă pe mine, Lord Maitreya, să creez un cocon auriu de susținere în jurul întregii voastre ființe oferindu-vă o iubire și protecție pe care vă puteți baza.

Dacă sunt oameni care suferă în realitatea voastră îi puteți chema să fie vindecați, curățați și eliberați de sub tortura vechilor lor energii, dacă doresc acest lucru.

Imaginați-vi-i aflându-se în coconul vostru al Conștiinței Christice în spațiul inimii voastre și lăsați-i să fie vindecați.

Apoi, eliberați-i din spațiul inimii voastre și cereți-mi mie, Lord Maitreya, să vă curăț și vindec spațiul inimii.

Această practică poate fi dusă la îndeplinire cerându-i întregii omeniri care se află în suferință să intre în spațiul inimii voastre în același fel, știind că iubirea voastră este nesfârșită și veșnic expansivă. Aceasta este o practică atât de frumoasă care îi va susține pe mulți, inclusiv pe voi înșivă.

La final, doresc să împărtășesc cu voi o scurtă invocație care să vă ajute să fiți în serviciu în acest moment:

”Preaiubit Lord Maitreya, Ființe Christice și Conștiință Christică, chem vibrația activă și iubitoare a iubirii voastre să pătrundă în Pământ și fiecare iubire care se adaugă să ne ajute pe noi toți să trecem prin procesul de purificare al iubirii cu o imensă ușurință, fericire și perfecțiune. Fie să rămânem cu toții în stări de iubire în timp ce eliberăm tot ceea ce nu ne mai este necesar și nu ne mai servește. Vă rog ca în mod special să-i înveliți în iubire pe cei care găsesc că este dificil să se elibereze singuri de durere și suferință, ajutați-i pe toți să îmbrățișeze iubirea la un nivel mai profund. Vă mulțumesc.”

Cu binecuvântări Christice,

Lord Maitreya

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.