luni, 27 ianuarie 2020

Fiecare dintre voi are un consiliu – Consiliul


Prin Ronald Head

Este ceva ce poate că nu am clarificat suficient de mult în cele două repostări pe care vi le-am adus în atenție săptămâna trecută. Și acest lucru este că fiecare dintre voi are un consiliu. Dați-ne voie să explicăm.

Consiliile la care noi ne referim sunt formate din ghizi, învățători și ființe mai înalt vibraționale, îngeri de exemplu și ei nu sunt niciodată indisponibili. Componența grupului se poate schimba cumva, dar orice este necesar este întotdeauna și oricând disponibil, fie că sunteți întrupați, fie că nu. Fiecare dintre voi aveți consiliul vostru care vă stă la dispoziție. O diferență care va avea loc este că propria voastră ființă, în stările sale mai înalt vibraționale, se află în propriul vostru consiliu. Asta nu exclude faptul ca acea ființă să contribuie și în altă parte.

Regula este că ceea la ce este nevoie să aveți acces pentru a vă îndeplini sarcinile pe care vi le-ați ales vă este întotdeauna disponibil fără să conteze de unde ar putea veni.

În acest moment pe planeta voastră, voi ați ajuns să reașezați lucrurile pe traiectoria care nu a fost niciodată intenționat să fie întreruptă. V-ați acordat destul de mult timp ca să ajungeți în acest punct. Aproape că aveați nevoie de o altă intervenție și re-start. Dar ați reușit să depășiți acest lucru cu uimitorul vostru galop în evoluție. V-ați readus acum lumea în minunatul ei potențial.

Niciodată nu am desconsidera în mod intenționat eforturile pe care le-ați făcut și chiar acum le faceți, dar fiți conștienți că propria voastră lumină, ridicând lumina comună așa cum vă alăturați cu toți ceilalți dintre voi, este cea mai puternică în ridicarea câmpului. Să nu vă desconsiderați niciodată.

Întotdeauna a fost necesar ca colectivul să se schimbe din interior. De asta sunteți acolo. Asta este ceea ce ați făcut. Da, este și un alt ajutor care este oferit. Și va continua să fie. Dar întotdeauna se va ști cine a început asta și cum. Fiți smeriți individual pentru cine sunteți. Dar cu siguranță puteți fi mândri la nivel de colectiv de ceea ce realizați.

Ritmul schimbării crește treptat. Acest lucru este intenționat. Fiți pregătiți să vă ajutați unii pe alții atunci când vedeți că este nevoie. Unii pot fi afectați negativ pe măsură ce întunericul iese la lumină.

Lăsați-vă strălucirea să se arate! O zi bună.

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.