miercuri, 15 ianuarie 2020

Elixirul Auriu al Vieții



Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări și bun venit energiilor lui 2020, eu sunt Arhanghelul Metatron. În acest an aducem din belșug în prim-plan prezența luminii Creatorului ca să se ancoreze în ființa, realitatea voastră și în Pământ. Explozia Luminii așa cum este ea cunoscută este răspunsul la rugăciunile și cererile voastre de ajutor pentru Pământ precum și pentru toate ființele. Valul de lumină călătorește de la Creator prin planurile interioare cu scopul de a atinge fiecare suflet care dorește să amplifice lumina existentă deja. Pe măsură ce amplificarea luminii are loc și vibrația planetei va crește. Oamenii vor crea mai multă lumină pe măsură ce sunt capabili să vadă, simtă și să conștientizeze prezența luminii în ei înșiși și în alții. Prin creșterea prezenței luminii, negativitatea și frica vor încerca să lupte împotriva luminii și se vor dizolva dându-le voie multora să vadă puterea luminii.  

Pe ce să vă concentrați atenția în 2020

În prezența Exploziei Luminii veți fi invitați să:

Contemplați existența și realitatea propriei voastre lumini interioare, cum vă puteți radia și exprima cel mai bine lumina.
Contemplați ce doriți să creați pe măsură ce voi și realitatea voastră este amplificată pozitiv de către lumină.
Recunoașterea luminii în voi vă va susține conștientizarea luminii care se ancorează acum de la Creator, susținând o întărire și o sinteză a luminii în voi.
Este momentul să recunoașteți puterea luminii Creatorului și, cel mai important, scopul ei în ființa voastră și în lume.
Lumina poate fi mânuită prin ființa voastră ca să creeze tot ceea ce Creatorul este, asta este ceva ce este nevoie să fie înțeles și măiestrit. Prin prezența luminii, fiecare persoană își poate recunoaște propriile abilități creatoare în realitatea sa, precum și puterea sa interioară.
Va apărea un sentiment de responsabilitate față de sine și de alții, unul care nu a mai fost niciodată accesat și înțeles în acest fel. Astfel, o mai profundă acceptare a unimii și unității Creatorului va fi accesată și pusă în mișcare pe Pământ.
Noi vibrații, frecvență și înțelepciune sunt întrețesute în Explozia Lumii care vă este disponibilă să o accesați și descărcați. Ea conține scopul retrezirii vechilor informații, instrumente și abilități sacre, în timp ce readuce prezența, experimentarea și conștientizarea divinului pe Pământ.

Simplul fapt de a vă declara intenția sau de a le cere ghizilor voștri și/sau sufletului vostru vă va împuternici să vă deschideți ființa și conștientizarea oricăreia dintre perspectivele împărtășite de mine despre schimbările care sunt posibile în voi. Faptul de a vă face timp să fiți cu lumina din voi, să acceptați și să recunoașteți prezența luminii în voi, vă va oferi multă iluminare. Este, de asemenea, valoros să mențineți în meditație intenția de a primi și descărca Explozia Luminii și făcând astfel, vă veți deschide să-i accesați scopul ei pentru voi și iluminarea pe care dorește să o instige.

Tot ceea de ce aveți nevoie în Explozia Luminii din 2020

Eu, Arhanghelul Metatron, doresc să vă fac conștienți de scopul Exploziei Luminii din 2020. Este un dar de la Creator care a fost întrețesut în frecvența luminii astfel încât toți să-l poată accesa și primi. Darul pe care doresc să-l împărtășesc și asupra căruia să vă avertizez, este cunoscut ca ”Elixirul Auriu al Vieții”. Energia este cunoscută ca un elixir pentru că atunci când sintetizează cu realitatea fizică are capacitatea de a împământa tot ceea ce vă este necesar și de ce aveți nevoie ca să vă susțină. Asta nu este în mod necesar ceea ce mintea voastră crede că aveți nevoie; este ceea ce sufletul vostru și sinele vostru mai înalt cred că vă va ajuta. Să primiți sprijin este valoros mai ales atunci când poate aduce în manifestare tot ceea ce vă este necesar și aveți nevoie. Cu toate acestea, este bine să contemplați și să încercați să înțelegeți cum veți fi sau experimenta pe voi înșivă atunci când sunteți împliniți și tot ceea ce aveți nevoie este împământat în ființa și în realitatea voastră. Făcând acest lucru veți începe să vă conectați la puternicul dar existent în Explozia Luminii din 2020.

Cum vă veți simți în interior dacă experimentați, întrupați și împământați tot ceea ce aveți nevoie? Ce schimbări, activări și transformări vor avea loc pentru voi înșivă, cei din jurul vostru și pentru lume? Nu este nevoie să înțelegeți mental acest lucru, eu, Arhanghelul Metatron, vă invit pur și simplu să vă simțiți în acest aspect al vostru care este prezent deja în voi. Vă puteți imagina că există deja un aspect al vostru care este împlinit și are tot ceea ce voi aveți nevoie? Vă puteți imagina că acest aspect este nevoie ca pur și simplu să se împământeze în întruparea voastră? Vă puteți imagina că acest aspect al vostru ar schimba și transforma modul în care simțiți, gândiți, acționați și reacționați? Asta este ceea ce Elixirul Auriu al Vieții dorește să trezească și să împământeze în voi.

Când accesați și întrupați tot ceea ce aveți nevoie nu înseamnă neapărat că dintr-o dată veți primi tot ceea ce fizic sau în realitatea voastră vă doriți. În schimb, va apărea din voi un mod de a fi, un sentiment de a fi întreg, complet, vindecat și în pace. Acest sentiment sacru vă va umple și se va împământa în întreaga voastră ființă, afectând, influențând și creând treptat noi căi și experimentări în viața voastră care se potrivesc cu trezirea care are loc în ființa voastră. Treptat, vechile moduri de gândire, de simțire, de a fi, de-a acționa și crea vor dispărea. Veți atrage noi energii, oameni și experimentări care se potrivesc vibrației pe care o dețineți și pe care ați întrupat-o. Pentru unii acest proces poate fi unul gradual sau poate fi o trezire rapidă, întruparea va avea loc în ritmul care vă servește cel mai mult.

Accesarea Elixirului Auriu al Vieții

Chemați-vă ghizii, sufletul și orice altă ființă cu care vă simțiți conectați să descarce și să împământeze Explozia Luminii din 2020 în ființa voastră. Dați-vă voie să experimentați lumina stimulând lumina care este prezentă deja în voi, în timp ce ancorați noi frecvențe de lumină. Scăldați-vă în lumină atât că vă simțiți ghidați. ”Arhanghel Metatron, te invit să mă susții în accesarea Elixirului Auriu al Vieții din Explozia Luminii din 2020. Susține-mă în conectarea cu această frecvență a luminii astfel încât să-i pot simți prezența în mine. Arhanghel Metatron, susține te rog o curgere a Elixirului Auriu al Vieții în ființa mea pentru a-i încuraja trezirea, împământarea și întruparea în mine. Mă asigur că sunt deschisă acum să primesc pe deplin. Mulțumesc.”
În timp ce stați sau vă întindeți primind lumina Elixirului Auriu al Vieții, eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să repetați în tăcere:

”Întrupez și împământez Elixirul Auriu al Vieții pentru tot ceea ce am nevoie.”

Această afirmație este atât de sacră și de prețioasă, ea are puterea de a crea atât de multă transformare și vindecare în ființa voastră, dacă vă angajați pe deplin cu ea, dându-i voie să vă umple întreaga ființă. Repetați această afirmație de atâtea ori de câte vă simțiți ghidați, în timp ce lăsați sau vă imaginați curgerea luminii prin ființa voastră cum se împământează, umplându-vă întreaga ființă. Experimentați acest lucru cât de des puteți, lăsând afirmația și experimentarea să vă înfrumusețeze fiecare zi cu prezența lor.

Ca să încheiați acest proces pur și simplu focalizați-vă pe împământarea voastră în Pământ în modul pe care-l simțiți a fi cel mai potrivit pentru voi. Făcând acest lucru, dăruiți lumină, noua voastră conștientizare și întrupare Pământului și tuturor ființelor ca un serviciu și-o binecuvântare.

Eu, Arhanghelul Metatron, sper că veți profita de acest dar foarte prețios și veți observa cum vă împuternicește să susțineți procesul de ascensiune al lumii.

Cu cea mai profundă iubire,

Arhanghelul Metatron 

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.