luni, 20 ianuarie 2020

Faceți-le Loc Îngerilor



Maria prin Pamela Kribbe

Dragi femei și bărbați frumoși, eu sunt Maria. Nu sunt singură aici, sunt aici având îngeri alături de mine. Ei sunt îngerii voștri, ființe de lumină care sunt conectate cu fiecare dintre voi. Simțiți-le blândețea, ei sunt aici pentru voi. Fiecare dintre voi aveți îngeri de lumină în jurul vostru care doresc să vă susțină pe calea voastră pe Pământ. Faceți-le loc acestor îngeri! Dați-le voie să vă înconjoare cu o vibrație a luminii foarte blândă și ușoară. Simțiți cum energia din acest spațiu este luminată de prezența lor. Ei vor atât de mult să vă dăruiască ceva, să vă lase să vă bucurați de lumina de Acasă, a sferelor cărora le aparțineți, atmosfera luminii din care ați venit. Dați-le voie acestor îngeri să vă ofere vindecare.

Noi formăm un cerc larg în jurul vostru și am dori să îndepărtăm o parte din durerea și greutatea pe care o experimentați adeseori în viața voastră de zi cu zi. Viața ar trebui să fie mai ușoară, mai veselă și mai blândă, iar asta începe cu iubirea de sine. Primul pas este să vă dați voie să fiți ajutați primind energia luminii și a blândeții și vindecarea care vă este oferită acum. Imaginați-vă că vă deschideți toate celulele corpului și că ele inspiră iubirea și vindecarea. Faceți acest lucru într-un mod foarte conștient și spuneți-vă ”Pot primi această energie și îi dau voie să curgă din chakra coroană din creștetul capului meu ca un duș cald în jurul meu, așa că să înceapă de acolo.”

Această energie este de cea mai înaltă vibrație, nu încearcă să vă forțeze în nici un fel. Vrea doar să vă ofere ușurință, bucurie și plăcere. Lăsați acea energie să curgă prin acel spațiu liniștit din centrul capului vostru, ”ochiul” vostru interior care devine liniștit și strălucitor. Dați drumul gândirii excesive; vedeți acel flux nesfârșit de gânduri din capul vostru ca pe ceva de care vă puteți deconecta, ca pe ceva care nu este neapărat al vostru. Puteți fi în acel loc liniștit din mijlocul capului vostru lăsând energia îngerilor să curgă pe-acolo și să ocupe spațiul care a fost ocupat înainte de gânduri inutile. Faceți ceva foarte important pentru voi înșivă prin simplul fapt de a fi prezenți în corpul vostru cu conștientizarea voastră: vă întoarceți spre voi înșivă și dați drumul, eliberați.

Lăsați acea energie angelică să coboare prin gât în inima voastră și să vă umple gâtul și umerii și pieptul. Lăsați să se întâmple de la sine și, deși s-ar putea să nu simțiți nimic la început, încercați să simțiți bucuria îngerilor. Amintiți-vă libertatea, iubirea vieții, vioiciunea spiritului în sferele cerești și umpleți-vă inima cu asta. Dați drumul tuturor grijilor și fiți complet în acum. Lăsați energia să curgă și mai adânc deschizându-vă zona pântecelui știind că orice spațiu deschideți să primească această energie, acesta se va umple imediat cu vibrația blândă a iubirii.

Puteți auzi îngerii cântând pentru voi. Ei vă cunosc și vă iubesc necondiționat. Nu este o iubire impersonală, ei știu cine sunteți, ei sunt îngerii voștri. Ei văd unde sunteți obosiți, sau răniți, sau unde vă simțiți îngreunați; ei știu toate astea. Îndrăzniți să vă încredințați acestei iubiri și lăsați-o să se reverse asupra voastră, să curgă chiar mai jos, în chakra voastră rădăcină, în șoldurile și coapsele voastre și chiar în pământul de sub tălpile voastre. Simțiți cum îngerii vă susțin cu blândețe genunchii și aduc energia în pământ. Acordați-vă la puternica lor conștientizare. Ei nu văd în termeni de corect sau greșit, ei chiar nu au nici o judecată legat de ceea ce voi faceți sau nu faceți în viața voastră de zi cu zi, ei vor doar să vă iubească și să vă aducă aminte cine sunteți voi cu adevărat și iubirea pe care o meritați.  

Vă cer acum să intrați și mai profund în voi, în inima voastră și să experimentați acolo că sunteți un înger, că sunteți unul dintre ei. Voi cunoașteți energia iubirii din interior pentru că ați cunoscut-o și ați trăit-o. Ați fost în alte tărâmuri decât Pământul unde ați cunoscut pe deplin energia iubirii, ați fost susținuți de ea și ați simțit dorința să împărtășiți acea iubire cu toate celelalte ființe vii. 

Așa cum acești îngeri vă oferă acum necondiționat lumina, și voi sunteți un astfel de înger. Încercați să acceptați acest fapt și spuneți ”da”. Apoi, simțiți o sămânță adânc în inima voastră, un germen al luminii angelice care voi sunteți. Conștiința voastră umană, ar putea simți acest lucru ca pe ceva foarte delicat, o sămânță foarte tandră, dar energia angelică este în esență indestructibilă, ea nu poate fi distrusă de nici o forță. Ea este ”sângele” Universului însuși, din care este făcut totul.

Energia îngerilor și a iubirii permit libertatea și nu forța și din această cauză uneori pare că ea ar fi fost distrusă sau îndepărtată. Dar în realitate nu este așa, pentru că energia angelică este întotdeauna prezentă și pregătită să ajute atunci când i se cere. Simțiți cum știți în adâncul ființei voastre că sunteți invulnerabili și indestructibili și, pentru că sunteți iubire, nimic nu vi se poate întâmpla.

Simțiți puterea iubirii. Iubirea trece prin apărarea fricii și rezistenței, pentru că iubirea întotdeauna recunoaște egalitatea contrariilor. Iubirea nu crează judecată, separare și dualitate, ea întotdeauna conectează și unește. Iubirea ar putea părea fragilă, dar, de fapt, este chiar invers, pentru că ceea ce se separă de iubire este, de fapt, foarte fragil. Stă în singurătate și trăiește în frică și, prin urmare, trebuie să se apere în mod continuu.

Vă temeți de iubirea voastră, să vă arătați lumii cea mai profundă frumusețe, și, astfel, vă ascundeți și vă apărați din spatele zidurilor pe care le-ați construit. Dar asta vă face vulnerabili pentru că tot timpul trebuie să vă apărați și să vă protejați. Dacă îndrăzniți să stați în măreția propriei voastre iubiri, sunteți invulnerabili. Curgeți împreună cu Universul în loc să vă împotriviți lui. Toate legile divine care se aplică în cosmos sunt în acord cu legea iubirii, care este cea mai înaltă lege. Dacă urmați și curgeți cu această lege, nimic nu vi se poate întâmpla.

V-ați obișnuit atât de mult să trăiți în interiorul zidurilor de apărare bazate pe separare, încât aproape aveți nevoie de acea separare ca să puteți funcționa. Încă nu puteți lăsa să intre pe deplin acea conștiință unificatoare a iubirii – și este în regulă. Dar vă cer acum să dați drumul acelor părți din zid care s-au surpat și care sunt pregătite pentru puterea primordială a iubirii, astfel încât iubirea să-și poată găsi mai liber calea în viața voastră. Singurul lucru pe care iubirea vi-l cere este să eliberați, să dați drumul la ceea ce este vechi și să-i dați voie vechiului să plece cu recunoștință pentru modul în care v-a servit în trecut.

Simțiți energia vindecătoare a îngerilor care este oferită aici curgând din nou în jurul vostru și vedeți dacă simțiți ceva, primiți o intuiție sau un sentiment legat de ceea la ce ați putea da drumul în viața voastră, ceea ce ar putea fi eliberator de eliberat. Poate că puteți da drumul unui gând care tot revine și vă hărțuiește sau vă cere anumite lucruri. Sau ar putea fi o relație, o prietenie sau un mediu de lucru la care este momentul să-i dați drumul și să căutați ceva nou. Lăsați cu blândețe ca acest ceva nou să se dezvăluie.

La final, simțiți energia iubirii umplându-vă aura, câmpul de energie din jurul vostru și faceți-l atât de larg cât simțiți că este potrivit pentru voi. Poate că vedeți culori clare, transparente în aura voastră sau poate doar simțiți blândețe și ușurință. Este suficient să permiteți ca ceea ce este vechi să fie eliberat din aura voastră și nici măcar nu este nevoie să știți exact ce este.

Vreau să vă cer să luați în serios ceea ce vrea să vină la voi ca dar – iubirea – iubirea pe care v-o puteți oferi vouă înșivă, care deschide larg porțile către și mai multă iubire ”din afară”: ajutorul ghizilor și a îngerilor. Cheia este în mâna voastră, simțiți-i cu adevărat semnificația. Cu ea, vă puteți pune în lumină, unde vă puteți ierta, consola și încuraja pe voi înșivă; unde puteți fi răbdători cu voi înșivă și să vă înțelegeți de deplin fricile. Acesta este modul în care îngerii doresc să vă susțină, ca să vă simțiți bine cu privire la cine sunteți, oriunde vă aflați și orice faceți. Acesta este mesajul lor pentru voi.

©Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.