vineri, 24 ianuarie 2020

Cine, Ce, Când, Unde, De ce și Cum? – Consiliul Partea a doua


Prin Ronald Head

După cum am promis, ne vom continua ultimul mesaj abordându-l pe ”Când”. Noi înțelegem această noțiune în următorul sens:

Acest consiliu a fost convocat înainte ca voi să vă nașteți. Desigur, acesta este modul în care voi ați percepe lucrurile cu mintea voastră orientată liniar. Dar vedem a fi necesar să folosim astfel de idei ca să putem comunica anumite concepte. Noi rămânem convocați în fiecare moment al vieții voastre. La urma urmei, voi sunteți scopul pentru care ne-am adunat. Și din acest motiv nici sinele voastre non-fizice nu lipsesc niciodată din acest consiliu. Nu vom fi niciodată indisponibili atunci când aveți nevoie de noi. Acum, acest lucru este adevărat pentru toate ființele fizice, așa că, nu există nici un motiv să vă cumpărați o pălărie mai mare.

Adevărata problemă este aproape întotdeauna că cei mai mulți dintre voi aveți nevoie de o viață întreagă ca să înțelegeți cât de prețioase sunt sinele voastre divine, chiar și atunci când o spunem foarte clar. Ați fost convinși de contrariu atât de multă vreme încât mintea voastră pur și simplu nu va accepta acest lucru.

Așadar, răspunsul la ”când” este întotdeauna. Înțelegeți că nu este vorba de faptul că noi suntem sau nu aici să vă răspundem nevoilor voastre, ci de faptul dacă voi ascultați sau dacă acceptați. De-acolo vine expresia ”cei cu urechi care să audă”. Însă, totuși, vi s-a spus că nu puteți auzi sau înțelege și voi ați acceptat asta. Realitatea voastră vă reflectă întotdeauna credințele, așa că, pe asta aruncați-o afară.

Am ajuns acum la ”unde”. Este pe o anumită planetă? Este pe o navă spațială? Cu ce seamănă? Când ne vizitați în somn sau în meditațiile voastre, voi vă alăturați, de fapt, unui eveniment energetic. Nu este ”într-un loc”. Când vă întoarceți la starea voastră de conștientizare obișnuită, vă veți aminti, dacă vă veți aminti, o stare cu care propria voastră minte se poate alinia. Dacă aduceți cu voi o amintire, ea va conține faptul că a avut loc o întâlnire. S-ar putea să vă amintiți că v-a fost oferită ghidare. S-ar putea să vă amintiți o sală, un amfiteatru, o cameră, un stadion sau chiar o navă spațială. Imaginea nu este importantă. De fapt, nici chiar să vă amintiți nu este important. Faceți acest lucru aproape în fiecare zi și noapte. De câte ori vă amintiți? Acum, acest lucru nu pare ca și cum ar fi lipsit de importanță. Dar înțelegeți că ați primit răspunsurile de care aveți nevoie și că ați luat o decizie. Dacă sunteți aliniați cu scopul vostru, veți lua cea mai bună decizie. Dacă nu sunteți, veți învăța și, prin urmare, decizia voastră ”greșită” va fi cea mai bună pentru voi. Numele pe care voi îl dați la asta este Școala Loviturilor Dure.

Vom vorbi pentru o clipă despre ”cum”. Fiecare dintre voi poate și primește mesajul. Unii dintre voi sunteți suficient de senzitivi să ”vedeți”. Unii dintre voi pot ”auzi”. Unii dintre voi ne puteți simți trimițându-vă energie. Dar chiar și atunci când toate aceste căi nu sunt disponibile, folosim circumstanțe, sincronicități și multe altele. Așadar, chiar dacă ați aspira la unele dintre cele enumerate deja, fiți siguri că o facem prin aceia dintre voi care întrebați și intenționați să primiți un răspuns.

Acum, haideți să vorbim un pic mai mult dacă se poate despre ”de ce”. Care este agenda voastră, scopul vostru? Ați observat, dacă ne urmăriți de ceva vreme, că noi vorbim întotdeauna de natura voastră divină. Vorbim întotdeauna despre puterea pe care o dețineți – și nu ați învățat cum să o folosiți. Vorbim întotdeauna despre creșterea conștiinței voastre care este acum în desfășurare. Acesta este scopul nostru în acest moment. Asta este agenda noastră.

V-ați asumat o sarcină de proporții monumentale. Cu puțin timp în urmă, șansele nu prea erau în favoarea voastră. Și totuși ați continuat, din nou și din nou, să ridicați ștacheta, cum ați spune voi. Și ați făcut ceea ce ați reușit să faceți cu mult mai puține turbulențe, vătămări și pierderi de vieți decât a fost prevăzut. Probabil că vă veți întoarce pe această parte înainte să puteți vedea cu adevărat uimitoarea amploare a ceea ce ați fost capabili să faceți. În termenii voștri, voi sunteți ”bocancii de la sol” și noi suntem ”comandamentul logistic”. Dar noi ne-am asumat și rolul de majorete și de organizatori de raliuri de încurajare.

Așadar, acum am abordat toate întrebările cu ”w” (în limba engleză toate întrebările din titlu încep cu litera W n.t.). Facem acest lucru din când în când și probabil o vom face din nou. Ca întotdeauna, scopul pentru care noi facem acest lucru în acest moment este să subliniem, din nou, cât de importanți sunteți fiecare dintre voi și să vă spunem că nu sunteți niciodată, dar niciodată, singuri.

Un alt lucru mic. Suntem mai aproape decât gândurile voastre, dar nu putem acționa fără ca voi să ne-o cereți. Așa că, în deplina cunoaștere a acestui adevăr, întrebați. Întrebați cu voce tare dacă puteți. Conversați cu noi. Pentru mulți dintre voi, acestea pot părea doar un monolog. Fiți siguri că nu este. Fiți atenți la răspunsurile care vă vin sub multe forme.

O zi bună.

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.