luni, 28 martie 2022

Deplasarea Adevărului

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, noi suntem Andromedanii, venim ca o energie colectivă din civilizația noastră, aducându-vă vibrații și frecvențe înalte, înțelepciune, coduri și simboluri energetice care să vă susțină ascensiunea în acest moment. Scopul nostru este să vă ajutăm să recunoașteți evoluția adevărului din interiorul ființei voastre, să înțelegeți cum vă puteți exprima adevărul și să vă experimentați adevărul în această realitate fizică. De multe ori, multe ființe cred că scopul lor de-a exista pe Pământ este să progreseze și să avanseze spiritual. 

Prin urmare, își dedică tot timpul angajării cu planurile interioare. Acest lucru este potrivit și necesar. 

Cu toate acestea, scopul mai mare al existenței pe Pământ este descoperirea adevărului și creșterea spirituală într-o manieră fizică sau mod fizic. În acțiunea și reacțiunea și existența în realitatea fizică. Haideți să vă dăm un exemplu în acest sens. S-ar putea să descoperiți o rană în ființa voastră și s-ar putea să vizitați un ashram în planurile interioare ca să creați vindecarea care este potrivită și necesară. Sau puteți intra în ființa voastră, să vă invitați sufletul și grupul de suflet să vă aducă vindecarea necesară. Acest lucru este potrivit și necesar. Existați ca o ființă fizică pe un Pământ fizic, așa că, este nevoie ca această vindecare să aibă loc la nivel fizic. Prin urmare, este nevoie să integrați vindecarea cu corpul vostru fizic și câmpurile energetice cu realitatea voastră fizică. Este nevoie să integrați vindecarea cu gândurile și cu emoțiile voastre, cu modul în care acționați și reacționați la cei din jurul vostru, ce alegeți să creați, fiecare parte a realității voastre fizice este nevoie să ancoreze, împământeze și experimenteze procesul de vindecare. Apoi deveniți avansarea spirituală pe care o vreți și o doriți, pentru că lucrați atât la nivel energetic cât și la nivel fizic, iar nivelul fizic este interacțiunea cu voi înșivă ca ființă fizică și cu realitatea voastră fizică. 

Acest lucru este esențial pentru că asta este ceea ce sufletul vostru a venit să experimenteze pe Pământ. Acum, cu această înțelegere, noi recunoaștem importanța realității fizice. Înțelegem importanța fiecărui cuvânt și gând, acțiunea și reacțiunea pe care le creați, fiecare corespondență și comunicare pe care o aveți și cu alți oameni, precum și cu natura, animalele și Mama Pământ. Fiecare parte a realității voastre devine un aspect integral sau împământare a evoluției voastre spirituale. Asta este realitatea fizică și existența voastră pe Pământ, vă dă voie să exprimați și să experimentați adevărul care este în ființa voastră. Acest adevăr este născut din Creator prin voi. Acest lucru nu înseamnă că aparține Creatorului, pentru că și voi sunteți Creatorul. Sunteți un aspect al acelei Surse mai mari. 

Noi, Andromedanii, dorim ca voi să câștigați o înțelegere a adevărului și a scopului vostru, să vă exprimați și experimentați adevărul pe Pământ. Fiecare aspect al realității voastre este o exprimare și o experimentare a adevărului vostru. Asta înseamnă că este aliniat cu voi la esența voastră, cu tot ceea ce sunteți și tot ceea ce Creatorul este. Acum, astăzi, noi, Andromedanii, dorim să vorbim despre deplasarea adevărului. 

Ce vrem să spunem prin asta? 

Când ceva este deplasat, ați putea spune că își găsește un loc diferit, se află într-un loc diferit de cel de origine, poate chiar s-a desprins de originea sa. Sunt multe deplasări ale adevărului, și ceea ce vrem să spunem prin asta, este că adevărul este ușor alterat pentru că a fost preluat de la altcineva și nu este născut din originea ființei cuiva. Ce vrem să spunem prin asta este că atunci când vă conectați cu adevărul vostru, cu sufletul, cu esența voastră în ființa voastră și ghidarea sau inspirația Divină apare, acesta este adevărul vostru. Se naște din voi. Voi sunteți originea, legătura voastră cu Creatorul este originea acestui adevăr. Acum, adevărul poate fi transferat altuia astfel încât să puteți împărtăși această idee sau inspirație cu alte persoane și s-ar putea ca acestea să rezoneze cu ea și să se conecteze cu ea. Aceștia se pot conecta cu acea inspirație în propria ființă și să recunoască același lucru în propria ființă. Prin urmare, inițiază o nouă origine a unor calități similare în propria lor ființă. Cu toate acestea, această origine a adevărului nu este aceiași, deși o origine a adevărului a fost inițiată în altul. Dacă o altă ființă preia acest adevăr, această idee, acest concept, dar acesta nu se chiar leagă de ea, ea își alege originea ei. Atunci putem numi asta o deplasare a adevărului pentru că s-ar putea ca altora să le placă, să poată fi inspirați de acest adevăr, cu toate acestea nu l-au legat la propriul lor adevăr. Și-au însușit originea și i-au permis să inspire ceva mai mare în ființa lor sau ceva asemănător. 

Așadar, Deplasarea Adevărului are loc atunci când cineva preia ideea altcuiva și îi place, simte că această idee este aliniată cu ceea ce ei sunt sau vor să fie, dar, totuși, nu se conectează cu ea în adevărul lor, în originea din ființa lor, astfel încât pot avea o convingere, credință opusă. Imaginați-vă că acea idee care este transmisă este despre a fi o ființă radiantă de lumină și alții o acceptă, că ar fi minunat să fie o ființă radiantă de lumină, dar continuă să ruleze programe că sunt răniți sau nu sunt iubiți sau nu se pot conecta cu adevărul lor, cu aspectul lor spiritual. Apoi avem o deplasare a adevărului. Adevărul le servește pentru că-i inspiră, dar, totuși nu l-au împământat pe deplin în originea lor ca să permită propria înflorire a originii lor, vibrațiilor, adevărului lor care este aliniat la realitatea lor. Acum, acesta nu este neapărat un lucru bun sau rău. Este pur și simplu ceea ce se întâmplă atunci când preluați ideea, conceptul, înțelegerea altcuiva și aceasta nu se aliniază pe deplin, sau voi nu vă aliniați pe deplin, cu conceptul. Nu pătrunde în originea voastră, în adevărul, în sufletul vostru și inițiază ceva asemănător, ceva frumos în interiorul ființei voastre. 

Acum noi, Andromedanii, împărtășim cu voi deplasarea adevărului pentru că dorim ca voi să recunoașteți atunci când ceva vă inspiră, când vă place și când ceva se conectează cu adevărat cu esența voastră. Acum, poate ați spus ceva, un concept sau o idee care vă displace total, iar asta este în regulă. Nu se aliniază cu adevărul vostru. Cu toate acestea, uneori, ceva ce minții, personalității voastre sau chiar ego-ului vostru nu-i place, atunci când este împământat în originea voastră sau conectat sau îl luați în sufletul, în originea voastră și îl contemplați în sufletul, în originea voastră, uneori descoperiți că ceea ce dați la o parte este, de fapt, ceea ce este necesar și nevoie să se activeze din sufletul și originea voastră ca să creeze adevărul, avansarea spirituală necesară și de care aveți nevoie. Existați într-o lume în care sunt atât de multe idei, atât de mult păreri și judecăți, atât de multe modalități de-a obține orice și totul. Prin urmare, alinierea cu adevărul vostru este extrem de importantă, este în regulă să preluați ideile și conceptele unei alte ființe. Cu toate acestea, dacă încercați să le puneți în acțiune în realitatea voastră sau chiar în creație, este nevoie să luați acel concept, acea idee cu voi în meditație, în sufletul, în esența voastră și să vedeți ce se activează. Imaginați-vă o grădină, aveți propriul teren pentru acea grădină și oamenii vă aduc semințe, iar voi le plantați în pământ în grădina voastră. Semințele care sunt aliniate, semințele care cresc, semințele care înfloresc sunt cele care sunt potrivite pentru voi, care vă servesc. Semințele care nu germinează sau cresc, sunt luate în adevărul vostru, dar nu înfloresc. Nu ating nimic din originea voastră, așadar, ceea ce noi împărtășim cu voi este să vă invităm să contemplați dacă un adevăr pe care-l primiți din afara voastră este un adevăr care se aliniază cu ființa voastră și care inițiază o înflorire a originii voastre în realitate. Dacă nu o face, chiar dacă poate părea magnific, este important să-i dați drumul. 

Apoi vă veți conecta cu adevărul vostru, născut din originea voastră, fie că este născut din voi sau din alții, veți fi ghidați către ceea ce este potrivit să vă servească ascensiunea și să servească creșterii voastre spirituale și va face să vă fie mai ușor să navigați prin lume, această lume fizică, unde sunt atât de multe păreri, idei, judecăți și concepte și puteți fi în puterea voastră de-a vă controla propriul adevăr, propria realitate și progresele spirituale. Știm că comunicarea noastră de astăzi cu voi este oarecum unică. Cu toate acestea, credem că a fost necesară într-o perioadă cu atât de multă confuzie. Așa că, o vom lăsa ca pe o sămânță, s-ar putea să germineze în adevărul vostru. S-ar putea să nu. Dacă nu o face, atunci este o deplasare a adevărului și puteți să-i dați drumul.

 

Noi suntem Andromedanii. Vă iubim și vă mulțumim.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.