miercuri, 9 martie 2022

Perturbări potențiale

Unul prin Sophia Love 

8 Martie 2022 

Sunt Unul. 

Hai să vorbim astăzi despre potențiale. Pentru că sunt multe. Toate posibile în următorul moment. Și toate perturbatoare. Le-ați auzit la un moment dat și este posibil să le fi respins ca posibilități reale. În toate cazurile, cu excepția unuia, toate sunt reale și se desfășoară într-o anumită linie temporală. 

Într-un singur caz, ele se vor manifesta în viața voastră actuală ca linie temporală aleasă de voi și de semenii voștri umani. Singurul curs care nu va fi urmat niciodată duce la război nuclear și la completa anihilare a planetei. 

Există mai multe potențiale (pentru evenimente negative) au fost văzute de către cei care au intenții pozitive și de colaborare pentru omenire. Pregătirile sunt în ordine, indiferent de evenimentul ales, ca să reducă daunele care pot fi provocate și să se încheie rapid. 

Cei care au intenții distructive caută acum orice ce simt că le va aduce mai mult control, mai multă putere sau mai multă ”hrană”. ”Hrana” lor preferată este frica. 

Din acest motiv, așteptați-vă ca unele drame înfricoșătoare să mai continue un pic. Vor apărea probabil în curând și vor părea exagerate.; aproape ca un roman științifico-fantastic. Îi veți recunoaște după disperarea lor. 

Potențial, acestea ar putea implica o ”invazie extraterestră”, ”un germen/boală extraterestră”, o amenințare cu război nuclear, o amenințare a unei invazii armate de către o armată ”străină” – ca să numim câteva. Va fi înfricoșător. 

Fiecare dintre ele există acum ca o posibilă mișcare care să întârzie inevitabilitatea pierderii controlului deținut de actualii controlori. Asta este o operațiune masivă, planificată de sute de ani, dar care acum va eșua. 

Să vă spun că întreaga Creație urmărește ceea ce se întâmplă, este o subestimare. Întreaga Creație stă pe marginea scaunului. 

Forța de control de aici (de pe Pământ) nu se predă. 

Vor alege moartea sau un fel de ieșire permanentă de fiecare dată. 

Rasa învinge și preia controlul. Asta este ceva cu totul nou pentru omenire. Este ceva genial prin simplitatea sa. 

În momentele finale, ceea ce va fi încercat ca ”arma secretă”, va fi frica într-un ambalaj nou. Ceea ce va stinge acea flacără și va distruge arma fricii – este Iubirea. Ea este cel mai mare atu și cel mai puternic aliat al omenirii. 

Capacitatea omului să iubească și să-și folosească pasiunea pentru creație este ceva rar și practic nevăzut în controlori. Iubirea este o forță pe care ei nu o înțeleg. 

Fiți conștienți de faptul că frica este întotdeauna o armă. Rețineți și recunoașteți asta atunci când vă apare, ca să-i puteți diminua efectul cu Iubire, Tărie și Compasiune. Acestea sunt armele voastre nu-atât-de-secrete și vă vor susține în zilele care urmează. 

V-am vorbit acum despre evenimentele potențiale. Asta le va atenua efectul asupra psihicului vostru. Rețineți, atunci când vă confruntați cu ceva ce pare periculos, că vă purtați întotdeauna cu voi puterea legitimă. Este în inima voastră. Conține mai multă energie în ea decât orice lucru înfricoșător. 

Această putere este Iubirea și este însăși esența voastră. 

Folosiți Iubirea ca să controlați acest moment care urmează. 

Folosiți iubirea să vă calmați anxietatea și să vă stabilizați gândirea. 

Iubirea este cea care vă garantează un rezultat pozitiv. 

Iubirea este cine voi sunteți. 

Omenirea nu va pieri. Omenirea va înflori. 

Așteptați-vă la un rezultat glorios pentru rasă și vedeți-l manifestându-se sub ochii voștri. Asta, indiferent de orice manifestări false și înfricoșătoare. Nu sunteți aici să vă fie frică. Sunteți aici să iubiți. Asta este cartea voastră de vizită și sunteți pe cale să simțiți o solicitare majoră să o folosiți. 

Veți ști. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

 

Notă: După ce am recitit ce am scris am întrebat dacă este potrivit să-l împărtășesc astăzi. Mi s-a spus că da, sincronizarea este potrivită. Am întrebat apoi dacă ceea mi s-a spus este ceva iminent. Mi s-a spus ”zile, nu luni.”

 

Sophia

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.