luni, 14 martie 2022

Examenul vostru final în masă

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

În loc să vă simțiți plini de speranță, probabil vă simțiți împovărați și greoi. Stări inutile pentru că noi, cei din Univers, știm care este rezultatul acestor evenimente pământești actuale. Totuși, faptul că noi știm acest lucru, nu vă ajută neapărat să treceți prin aceste vremuri tulburi. 

Activitățile voastre direcționate spre exterior au fost eliminate sau drastic schimbate din cauza Covidului. Acum, că temerile de Covid s-au redus, sunteți afectați de evenimentele și situația financiară europeană. 

Am prezis că structurile voastre personale și pământești se vor prăbuși doar ca să reapară într-un cadru mult mai iubitor. Dar acum, că sunteți încâlciți în acea reconstruire structurală, probabil că simțiți că nu mai puteți face față nici măcar o zi. 

Desigur, acest lucru nu este adevărat pentru că ați experimentat mult mai mult atunci când erați orientați spre exterior, oameni conduși de frică. 

Acum simțiți mai puternic frica pentru că ați devenit super sensibili la ea. Frica nu mai este emoția voastră dominantă, așa că, fiecare experimentare a fricii este simțită de parcă cineva ar zgâria cu unghiile pe tablă. Și având în vedere frica afișată acum de mulți, inclusiv de mass-media, nu se poate să nu fiți îngroziți că lunile sau anii voștri de tranziție au fost în zadar. 

În viețile voastre pământești anterioare ați încercat să experimentați iubirea orientată spre interior prin ordinele religioase sau activități personale – toate acestea au eșuat pentru că acele vieți au fost pregătiri pentru această viață, această tranziție. 

Așa că aveți dificultăți să vedeți dincolo de frica promovată de câteva ființe orientate spre exterior care încearcă să vă întoarcă înapoi în pliul de frică. Nu este nevoie să vă pedepsiți pentru sentimentele voastre de frică. 

Cea mai mare parte din actuala voastră frică are legătură cu evenimentele din trecut. Informațiile noastre, și a multor canale, au fost că veți elimina fricile adânc ascunse – și asta faceți. Doar că nu așa cum v-ați așteptat. Ați crezut, probabil, că în acest punct al tranziției voastre nu puteți fi traumatizați de activitățile orientate spre exterior. Totuși, până nu faceți acest lucru în masă, nu puteți elibera durerea din încercările pământești anterioare să treceți de la orientat spre exterior la orientat spre interior. 

Unii dintre voi revin la amintirile din Atlantida sau Lemuria. Alte încercări la nivel de grup mai mic ar fi putut fi experimentate ca asistență socială sau într-o mănăstire, mănăstire de maici sau ceva similar. Nu contează. Asta este curățarea voastră în masă a fricii.   

Mulți dintre voi se întreabă dacă eliberarea voastră de frică se va încheia vreodată. Noi, cei din Univers, dorim să vă informăm că acesta este un eveniment pre-sărbătorit. Eliberați în masă frici atât de profund ascunse pe care nu le puteți elibera singuri. Sunt treziți suficient de mulți pentru acest examen final al fricii. 

Chiar dacă s-ar putea să nu simțiți că acesta este adevărul, treceți cu ușurință și aproape fără efort acest examen în masă al fricii. 

Poate vă întrebați cum este posibil așa ceva, având în vedere că atât de mulți de-abia s-au trezit. Cei care tocmai s-au trezit, nu trebuie să treacă prin aceleași faze prin care ați trecut voi? Ba da, dar nu în mod necesar în același interval de timp sau ordine. Pentru că cei care acum se trezesc urmează căile voastre de deschizători de drumuri, dar nu au aceleași structuri de timp ca cele pe care le-ați avut voi. 

Acesta este examenul final în masă. 

Chiar dacă unii dintre participanții la acest examen final vor reveni la factorii personali de frică, alții nu o vor face. V-ați oferit voluntari să inițiați această tranziție, așa că, v-ați pregătit fizic și mental înainte de această viață pământească pentru lunga voastră tranziție prin mocirlă. Cei care vă urmează s-ar putea să fi parcurs mulți din acești pași în viețile anterioare sau într-un mod diferit. Nu contează. 

Tot ceea ce contează este că vă uniți forțele pentru acest examen final în masă. Este timpul să trăiți în iubire – strigătul interior personal al celor mai multe ființe pământești. Eforturile voastre vă aduc cele mai glorioase daruri dintre toate – pacea și iubire. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.