duminică, 13 martie 2022

Mesaj de la Grupul Arcturian 13 Martie 2022

Prin Marilyn Raffaele 

Dragi cititori, bine ați venit la mesajul nostru. 

După cum bine știți, viața în întreaga lume a devenit din ce în ce mai intensă și unii dintre voi s-ar putea să se întrebe încă de ce sunteți aici și ce bine ați putea face voi ca persoană. Unii dintre voi s-ar putea să fi luat în considerare ideea ca pur și simplu să plecați, așa cum deja mulți au făcut-o, dar la un nivel mai profund știți că vă aflați aici cu un motiv și nu vreți să plecați înainte să încheiați ceea ce ați venit să faceți. 

Încercați să rămâneți detașați de negativitatea care pătrunde în prezent în lume – conștienți, dar detașați prin amintirea faptului că Pământul se află în procesul de expunere și curățare a vechii energii. Conștiința lumii se trezește din ce în ce mai mult la inutilitatea, durerea și stupiditatea războiului care, la rândul său, luminează conștiința colectivă. În ciuda aparențelor Planul Divin este în plină desfășurare și nu va fi oprit sau deturnat de încercările oamenilor de-a face asta. Nu vă temeți de amenințarea nucleară pentru că Ființele de Lumină care asistă omenirea nu vor permite acest lucru și în trecut au împiedicat încercările precedente. 

Țineți-vă de adevăr în prezența negativității și violenței recunoscând natura Divină a tuturor celor implicați, chiar dacă ei înșiși nu au nici un interes să știe acest lucru. În acest moment nimic nu este întâmplător, ci mai degrabă este o fațetă a procesului de ascensiune a Pământului care nu poate avea loc pe neașteptate. Procesul de ascensiune spirituală, la nivel personal și global, are loc pe măsură ce indivizii se trezesc la realitatea unității lăsând efectele credințelor false și învechite de separare să se dizolve. 

Treaba voastră, așa cum am spus-o de multe ori înainte, este să fiți o conștiință a adevărului, indiferent de aparențele exterioare apropiate sau îndepărtate. Pentru că de-a lungul vieților ați fost programați să credeți că numai ”făcând” ceva în lumea exterioară obțineți ceva, menținând Lumina s-ar putea să vă simțiți ca și cum nu ați face nimic pentru lume. Trăirea unei vieți spirituale nu înseamnă o viață în care să nu faceți nimic, mai degrabă ”făcutul” trei dimensional evoluează în ”făcutul” spiritual. 

Când viața este trăită din interior, soluțiile la problemele exterioare care trebuie abordate încep oarecum să apară automat, intuitiv, cu ușurință și practic – manifestări ale armoniei și plenitudinii Divine care sunt prezente în conștiința voastră. ”Făcutul” spiritual are loc adeseori în moduri pe care nu le-ați fi putut anticipa sau planifica pentru că ele nu făceau încă parte din conștientizarea voastră. 

Pe măsură ce conștiința individualizată devine iluminată și credințele false cad, calitățile deja pe deplin prezente ale Conștiinței Divine (inteligență, înțelepciune, creativitate, completitudine, armonie, etc.) pot începe să se manifeste în exterior ca ceea ce este nevoie în acel moment. Mintea interpretează și formează exteriorul din ceea ce conține conștiința individualizată fie că aceasta este condiționată de credințe false sau nu. 

Mintea interpretează calitățile auto-susținute/auto-menținute ale Conștiinței Divine în moduri practice și personale individului. Un doctor s-ar putea trezi la un mod nou și mai bun de tratament a unui pacient cu probleme. Un mecanic s-ar putea gândi brusc la soluția unei reparații dificile. Un inventator ar putea găsi ideea pentru ceva foarte necesar în lume apărându-i în minte. 

Ideile și soluțiile noi se pot manifesta în exterior numai atunci când sunt lăsate să curgă din Conștiința Divină unde ele există în formă spirituală ca creativitate, completitudine, plenitudine, armonie, etc. Numai credințele dualității, separării și a două puteri au împiedicat calitățile Sursei, prezente deja în conștiința fiecărui individ, să se manifeste. Să nu uitați niciodată că conștiința voastră este Conștiința Creatorului individualizată făcându-vă un creator. ”Ce aleg să creez?” 

Mintea umană poate accesa doar ceea ce este deja în conștiința colectivă și, prin urmare, creațiile minții umane sunt limitate la ceea ce este cunoscut deja. Sunteți cu toții familiarizați cu muzica, arta și ideile plictisitoare și repetitive create din ceea ce este cunoscut deja și nu aduc nimic nou. Marii maeștri ai muzicii, artei și științei, etc. au extras întotdeauna din sursa creativității din ei înșiși lăsând ca idei noi și necunoscute înainte să curgă în formă. 

Să trăiești dintr-o stare de unime conștientă cu Sursa este foarte practic, dar gândirea trei dimensională a retrogradat-o la o iluzie nepractică, falsă și o iluzie non-existentă. Secole de trăit în separare de Creator și de toate celelalte forme de viață au făcut omenirea să creadă că trebuie să muncească, să se lupte, să se războiască și să-i calce pe alții în picioare ca să supraviețuiască. Cu toate acestea, evoluția va continua mereu pentru că nimeni nu poate pretinde la nesfârșit că este altceva decât ceea ce este.   

Este important să vă examinați propriul sistem de credințe și să fiți foarte sinceri cu voi înșivă în timp ce o faceți. ”Ce mai cred încă că mă face să mă simt așa? Este adevărat sau pur și simplu ceea ce mi s-a spus, am crezut și am trăit? Vreau să continui cu vechile căi pentru că asta mă face să mă simt acceptat?” 

Vă uitați în oglindă și urâți ceea ce vedeți pentru că nu reflectă vreun concept trei dimensional a ceea ce credeți că vă face o persoană dezirabilă, de iubit sau acceptabilă? Vă uitați la viața voastră – loc de muncă, educație, relații și credeți că sunteți un ratat pentru că alegerile voastre nu reflectă ceea ce societatea consideră de succes și demn de iubire și respect? Fiți foarte sinceri cu voi înșivă în ceea ce privește credințele aparent obișnuite și inofensive pe care s-ar putea să le aveți și care reprezintă, de fapt, separare. 

Toată lumea caută să fie iubită și acceptată, acest lucru nu poate evitat. Pentru că există doar UNUL și expresiile individualizate ale acelui UNU sunt conectate. Energia de conectare a lui UNU ca mulți este ceea ce lumea numește iubire. Legătura dintre multele expresii ale lui UNU este interpretată și experimentată prin starea trei dimensională a conștiinței ca o căutare și profundă tânjire după plenitudine, completitudine, iubire. 

Majoritatea nu conștientizează încă de ce sunt mânați să caute lucrurile care cred că le vor aduce acceptare și iubire. Până și criminalul crede că acțiunile sale îi vor aduce fericire și respectul semenilor săi. Este o căutare a iubirii și acceptării la fiecare nivel de conștientizare, dar ignorarea universală a motivului pentru care este așa a dus la o lume pregătită să facă orice ca să obțină ceea ce ei cred că se află în afara sinelui. 

Știți și apoi acceptați că sunteți, de fapt, Creatorul în manifestare – nu doar o parte sau una cu, ci pe deplin. Nu există Mary, Dick sau Joe, există doar TU, Creatorul individualizat, EU SUNT care este cunoscut ca Mary, Dick sau Joe. 

EU este un cuvânt sacru care este Creatorul și nu ego. Când Maestrul Isus a spus ”Eu Sunt Calea”, el se referea la Divinitatea din fiecare și nu doar la el însuși, un punct care a fost interpretat greșit de-a lungul veacurilor. Neînțelegerea universală a lui EU SUNT a dus la un hipnotism care continuă să se manifeste ca iluzii ale dualității, separării și venerarea multor zei trei dimensionali. 

Să vă amintiți cine și ce sunteți nu devine o stare de conștiință atinsă peste noapte, ci începutul. Schimbarea începe în nivelele vaste și mai înalte ale conștiinței și lucrează prin multe straturi energetice ajungând în cele din urmă la nivelul cel mai de jos – material. 

Schimbările au loc la nivel personal și global și devin rapid accesibile fiecărui individ, chiar dacă multe încă nu se manifestă la nivel material. Nu renunțați la speranță sau să alunecați în impresia că munca voastră nu are nici un rost pentru că nu vedeți rezultate, mai degrabă aveți încredere că totul decurge conform unui plan Divin. 

Trăiți ceea ce știți, dragilor, pentru că Spiritul (din lampă) nu poate fi pus înapoi în lampă.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 3/13/22



Traducere Monica Poka 

Sursa

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.