duminică, 6 martie 2022

Mai mult nimic – Consiliul

Ronald Head 

Venim încă o dată să vă spunem nimic și să vorbim despre lucruri care nu se întâmplă niciodată. Da, glumim pe seama voastră. Cei care știu acest lucru îl vor găsi plin de umor. 

Dacă cineva crede că nu spunem nimic, s-ar putea ca el sau ea să acorde importanță lucrurilor cărora noi nu le dăm importanță. Înțelegem de ce ar putea fi așa, dar asta nu ne schimbă nouă scopul. Să acordați mai multă importanță lucrurilor pe care noi le abordăm cel mai mult, cu siguranță vă va schimba viziunea și, prin urmare, experimentarea. 

În ceea ce privește lucrurile care nu se întâmplă, poate, dacă faceți parte dintre cei care văd lucrurile în felul ăsta, ar trebui să vă uitați dincolo de actualele voastre surse de informații. Vă asigurăm că sunt într-adevăr schimbări atât de mari care se produc chiar acum. Da, pot fi derutante, să producă confuzie. Acesta este motivul pentru care întotdeauna am accentuat că este nevoie să fiți capabili să vedeți rezultatele pozitive chiar dacă calea către acele rezultate pare obscură. 

Motivul pentru care ne întoarcem, totuși, este intenția noastră să subliniem din nou subiectul nostru principal, cel despre care am vorbit tot timpul, cel pe care îl abordăm prin fiecare canalizator care-l va aborda. 

Este momentul ca voi, omenirea, să începeți să puneți la inimă cuvintele noastre. Să le auziți. Să le credeți. Să le trăiți adevărul. Să vedeți că viețile voastre se schimbă pe măsură ce faceți acest lucru în măsura în care puteți face asta. SUNTEȚI FIINȚE DIVINE! Sunteți făcute de Creator, din Creator, ca să fiți creatori. Asta nu înseamnă că învățați să fiți creatori. Înseamnă că nu puteți să NU fiți creatori. Creați. Creați în mod constant. Creați ceea ce credeți că este posibil. Și asta este binecuvântarea voastră. Și asta este povara voastră. 

Povară pentru că de-a lungul multor vieți ați fost făcuți să credeți că nu este adevărat. Decideți. Decideți că ESTE adevărat și vedeți ce se întâmplă. Trăiți-i adevărul și vedeți ce se întâmplă. 

Acum ... vă vom spune că la nivel colectiv ați luat această decizie în alte planuri pe care le ocupați și acesta este motivul pentru care lumea voastră evoluează în sfârșit. Totuși, este în interesul vostru să interiorizați acest lucru pentru voi înșivă aici ca lucrurile să meargă înainte la nivel individual, colectiv, pentru această viață și pentru viitorul vostru. 

Dacă acesta ar fi un munte, am putea spune că VEȚI ajunge în vârful lui. Dar, puteți alege o cale directă sau una ocolită. Nu este ”una mai bună” decât cealaltă. Dar cu siguranță una ar putea fi mai scurtă și mai ușoară. V-a luat foarte multe vieți să ajungeți până aici. Aveți șansa să scurtați partea rămasă a călătoriei. Vă îndemnăm să o luați. 

”Creatorul ESTE! EU SUNT! Așa este! Acesta este adevărul meu!” Trăiți asta. Este adevărat pentru voi. Este adevărat pentru toată lumea și pentru orice. 

Acesta este tot ”nimicul” pe care-l vom împărtăși cu voi astăzi.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.