vineri, 11 martie 2022

Inițierea Rescrierii

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, noi suntem Arcturienii. Venim cu lumina, iubirea și adevărul nostru să vi le dăruim și să vă aducem aminte de Creatorul Divin care există în ființa voastră. Abilitățile voastre naturale sunt cele ale creației, puteți crea orice doriți, mai ales atunci când sunteți aliniați cu tot ceea ce Creatorul este. Aveți capacitatea să vă creați realitatea, să vă creați gândurile, să vă creați acțiunile și reacțiunile. Aveți capacitatea să creați lumea din jurul vostru și chiar să vă transformați corpul fizic și energetic. Este important să vă amintiți această putere, talent și abilitate chiar dacă nu sunteți conștienți de ea sau nu știți cum să o folosiți. Este important să mențineți intenția și convingerea că știți cum să creați pentru că creația pentru voi este la fel de naturală ca respirația. 

Când treceți în planurile interioare lăsându-vă în urmă corpul fizic, cunoscută ca moarte pe Pământ, aveți timp să vă contemplați călătoria pe Pământ și din planurile interioare aveți timp, dacă doriți, să vă rescrieți călătoria pe care ați experimentat-o pe Pământ. Asta înseamnă că nu o experimentați fizic pe măsură ce o rescrieți, ci energetic. Aveți opțiunea să vă întoarceți pe Pământ înțelegând ce este nevoie să fie rescris, experiențele pe care le-ați creat și le-ați avut și care trebuie să fie transformate sau avansate. Aveți opțiunea să vă întoarceți pe Pământ să rescrieți acele experiențe într-o altă viață, experimentându-le astfel fizic. Acesta este un aspect foarte important al călătoriei voastre. Este un timp de contemplare în care câștigați o mai mare înțelegere a scopului sufletului vostru și motivul existenței voastre în călătoria de ascensiune a Pământului. Este important acum să înțelegeți că vă aflați într-un proces de rescriere a călătoriei voastre și a experimentărilor voastre pe Pământ. În această viață vă rescrieți experimentările pe care le-ați avut într-o viață anterioară sau simultană. Asta necesită o oarecare contemplare. 

Vă puteți imagina sau înțelege ce anume alege sufletul vostru să rescrie, să transforme și avanseze sau să învețe în această realitate actuală? Înainte să veniți în această viață ați fost în acea stare de contemplare, rescriindu-vă viața anterioară sau simultană, înțelegând ce era nevoie să fie transformat, ce era nevoie să fie întrupat, împământat, înțeles și adus în acum în fructificare. Îl puneți în aplicare în această viață și, prin urmare, este atât de important să vă recunoașteți puterea de-a crea, cum puteți crea ceea ce vreți, ceea ce doriți și ce visați. 

Este important să recunoașteți unde experimentați blocaje, energii stagnante, provocări, haos și sabotaje, înțelegând că aceste situații sunt extrem de valoroase și pot fi rescrise. 

În acest moment, în procesul de ascensiune pentru toate ființele are loc o inițiere în care energiile exprimate de Creator vă susțin rescrierea realității voastre actuale. Vibrații mai înalte, coduri și frecvențe puternice curg în ființa voastră ca să vă susțină în obținerea acestei inițieri. Este o inițiere în care rescrieți aspecte ale realității voastre pe care le-ați experimentat deja în această viață. Este aproape ca și cum ați muri trecând în planurile interioare și, totuși, rămâneți în corpul vostru fizic. Aveți acel moment, acea opțiune să vă rescrieți realitatea. Prin urmare, puteți aduce ceea ce înțelegeți și conștientizați în experimentările voastre prezente și viitoare. 

Dați-ne voie să împărtășim cu voi cum să rescrieți anumite situații din realitatea voastră. 

În primul rând este nevoie să conștientizați un domeniu, o situație care vă provoacă durere, răni, haos provocări sau orice ce crează dizarmonie. Când ați ales o experiență, contemplați-o, stați cu ea, gândiți-vă la ea. Cum se simte? Ce activează în ființa voastră? Ce vă face să credeți? 

Stați cu această energie cât mai mult posibil până când se transformă, și spunem cât mai mult posibil pentru că poate deveni copleșitoare. Dacă devine, atunci știți, este pe cale să se transforme. De multe ori, atunci când aveți această intenție, transformarea are loc foarte repede. Se va transforma în altceva, poate energia beatitudinii, iubirii sau adevăr. În momentul transformării, cereți-i sufletului vostru să activeze, exprime, radieze sau emane cele mai potrivite și divin ghidate coduri și frecvențe care să asigure rescrierea acestei experiențe. 

S-ar putea să descoperiți că vizualizați o experiență diferită care va înlocui experiența inițială sau pur și simplu vă conectați cu vibrațiile sau calitățile Creatorului. Lăsați puterea să curgă din ființa voastră. S-ar putea să vă dați seama că este nevoie să vă mișcați corpul ca să aduceți mișcarea de-a închide rescrierea. Va fi un proces foarte creativ ca și cum ați picta sau realiza o capodoperă. S-ar putea să fiți ghidați să scoateți la iveală diferite calități, energii, gânduri sau viziuni. Vă rugăm să vă urmați ghidarea și când procesul este complet, noi, Arcturienii, vă invităm să simțiți podeaua de sub voi, să fiți conștienți de podeaua, de pământul, de Mama Pământ de sub voi. Astfel vă împământați și ancorați energiile în ființa, în realitatea voastră și în Pământ. Acesta este un proces foarte simplu de rescriere. 

Cel mai important aspect al acestei comunicări este că Creatorul susține rescrierea trecutului vostru, a acestei vieți. Prin urmare, în acest moment înfloriți într-o ființă avansată transformată pentru că trecutul vostru devine foarte diferit transformându-vă realitatea prezentă. 

Noi, Arcturienii, vom fi prezenți să vă susținem de-a lungul acestui proces, dacă doriți să-l experimentați. Nu este esențial. 

Vă iubim etern și vă mulțumim.

 

Noi suntem Arcturienii.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.