miercuri, 23 martie 2022

Nașterea unei Lumi

Unul prin Sophia Love 

22 Martie 2022 

Sunt Unul. 

Lucrurile se mișcă repede acum. Vom amâna acum discuțiile noastre viitoare despre justiție ca să transmitem informații cu privire la această mișcare rapidă. Au fost multe întârzieri. Tensiunea acumulată din ele până în acest moment. Momentul de după Cădere. 

Cei Întunecați au căzut. Puteți fi siguri de asta. Orice auziți acum despre cutare sau cutare întârziere sau despre vreo formă de manipulare și control, este o încercare să picteze o imagine, dar fără pânză. Nu se va lipi și va dispărea rapid. Cu toate acestea, poveștile și constructele trebuie de-construite și reformate. Asta are nevoie de o bază solidă, construită pe adevăr. Toate acestea au nevoie de timp. 

Este momentul în care lucrătorii în lumină și războinicii luminii își vor face apariția. Mai sunt încă mulți ecranați și/sau orbiți de narațiunea societății care vor fi somnolenți. Totuși, este timpul ca ei să înceapă. Este timpul ca voi toți să începeți. 

Veștile care instigă la mișcare vor apărea în paralel cu alte întâmplări. Toate acestea combinate, vor spune povestea. Câteva dintre acestea vă vor avertiza că timpul vostru a sosit. Vă vine repede acum acest semnal. Nu este nevoie să vă faceți griji că îl veți rata când va sosi. Nu-l veți rata. 

Dragul meu om. Voi sunteți aici pentru un motiv foarte bine determinat. Faceți parte din echipa care inaugurează Epoca Compasiunii pe Noul vostru Pământ. 

Ați trăit tot ceea ce ați trăit, ați supraviețuit la tot ceea ce ați supraviețuit, ați fost martori la tot ceea ce ați fost, ca să hrăniți înțelepciunea. Ceea ce s-a câștigat este cu mult mai mult decât durere și angoasă. Ceea ce posedați acum este o cunoaștere viscerală a adevăratului scop al vieții. 

Ați experimentat adâncimile și înălțimile psihicului. Ați ales să ajungeți la compasiune printr-un proces fizic. În acest fel v-ați însușit-o. Ați putea spune că voi sunteți compasiunea. Să știți că acest adevăr va fi și mai mult testat; veți fi provocați. Acesta este pur și simplu un alt pas. Acest pas îl faceți de bunăvoie ca să câștigați compasiunea în mod natural și pur; ca să o întrupați pe deplin. 

Faceți aceste lucruri ca să deveniți astfel un far pentru semenii voștri umani. Adevărul este oribil și mulți, văzând întunericul care s-a înstăpânit aici, vor simți o lipsă a luminii. Aici intrați voi. Voi sunteți lumina pe care ei o caută. În acest fel vă îndepliniți scopul și vastul potențial. Voi umpleți vidul de iubire care va deveni evident atunci când atâtea crime împotriva omenirii vor fi expuse. 

Îl umpleți cu voi. 

Îl umpleți cu lumina voastră. 

Îl umpleți cu iubirea voastră. 

Oferiți înțelepciune și o îndrumare blândă. Îndrumare să găsească drumul înapoi spre casă. 

Pentru că nu vă înșelați. Vă aflați într-o misiune de iubire. V-a chemat cu atât de multă vreme în urmă și v-ați oferit voluntar, dornici să ajutați această rasă umană frumoasă și capturată. Ați fost dornici, pregătiți și încrezători. 

Ați ajuns la poarta de pornire și în curând vă veți recunoaște semnalul. Nu există un anumit loc în care aveți de mers și nimic diferit de făcut. Urmați-vă inima și ascultați-vă instinctul. 

Unii dintre voi veți păși în lumina reflectoarelor. Mulți dintre voi veți lucra în culise. Ceea ce aduceți, în orice ați face sau oriunde ați fi, sunteți voi. Lumina voastră. Iubirea voastră. Compasiunea voastră. 

Această eră în care intrați acum este una de recunoaștere intuitivă. Asta se întâmplă pentru toată lumea. Aveți încredere în direcția către care sunteți atrași și știți că la fiecare nivel, lumina voastră este esențială. Foarte repede acum lumina voastră va fi atât de necesară. Foarte repede acum semnalul vă va anunța. 

Aveți încredere. 

Voi ați ales asta, și ați fost aleși pentru asta, cu un motiv. 

Acest motiv emană din interiorul vostru. 

Acest motiv sunteți voi. 

Înțelepciunea, răspunsurile și iubirea se găsesc acolo. Se găsesc în voi, dragul meu om drag. 

Astfel cercul continuă și noua voastră lume ia naștere. Asta va fi o mărturie uimitoare pentru întreaga rasă. Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.