vineri, 18 martie 2022

Justiție

Unul prin Sophia Love 

15 Martie 2022 

Bună Sophia. Sunt Unul. 

Astăzi vom vorbi despre aceste lucruri care sunt în mintea multora. Astăzi vom vorbi despre Justiție. Subiectul este unul profund și se va întinde pe mai multe conversații. Conversații, așa ca aceasta, au loc înainte ca ele să fie absolut necesare ca să aveți timp să le digerați. Să vă gândiți la ele. Să decideți ce veți face în legătură cu ele. 

Justiție. 

Cuvântul implică o echivalare, o judecată a fost aplicată, a avut loc ceva ce a echilibrat balanța. 

Justiție. 

Prima noastră explorare a cuvântului va fi făcută de la distanță. Va fi o viziune mai largă asupra lucrurilor. Va sugera întrebări. Întrebări pe care poate  doriți să le luați în considerare în timp ce contemplați cuvântul. 

Atât de multe vin chiar acum. Tribunalele. Un sistem de jurați. Cum se decid pedepsele. Scopul și rezultatul final. 

Da, sunt multe subcategorii de luat în considerare atunci când vă gândiți la scopul său în viața voastră umană actuală. Acesta este motivul pentru care vom începe cu o viziune amplă a conceptului – imaginea de ansamblu. 

Justiție. 

Este un concept creat de om. Un concept specific aplicat, dus la îndeplinire de instituții și legi create de om. 

Înțelegeți că cele mai multe dintre aceste instituții, cele care acordă și decid dreptatea, au fost orchestrate chiar de grupul de care tocmai v-ați eliberat. Este o componentă semnificativă a discuției. 

Justiție. 

Ca justiția să fie necesară, este nevoie să existe ”încălcarea legii” precum și componenta ”răului”. O cere însăși necesitatea existenței justiției. Dintr-o perspectivă mai largă, ”încălcarea legii” nu există. Legile sunt adevăruri universale și incontestabile. 

Voi sunteți eterni. Viața nu se termină niciodată. În schimb, ea se desfășoară în segmente și bucăți care implică începuturi și sfârșituri și expansiune între ele. Expansiunea înseamnă creștere. Expansiunea înseamnă explorare. Expansiunea este scopul vostru final. 

Există legi, adevăruri universale, care nu sunt inventate de către om într-o anumită societate, ci mai degrabă, de funcționarea creației în sine. Ele sunt indestructibile și nu vor fi sfidate de către nici o componentă a vieții. 

Un exemplu în acest sens este Legea Atracției. Ceea ce se aseamănă se atrage. Intenția, convingerea și acceptarea guvernează atât viteza cât și magnitudinea funcționării acestei legi. 

Omul trece acum în următoarea lui fază. Acesta este omul 2.0 și este guvernat mai degrabă de Iubire decât de frică. Acest lucru schimbă totul pentru rasă. Acest lucru schimbă totul pe planetă. 

Conceptul de justiție este cel mai mic lucru din toate dar impactul acestui lucru este de mare anvergură. 

Justiție. 

Să ne întoarcem la ideea de ”încălcare a legii”, cum se aplică conceptul justiției? 

Se aplică?   

Este necesară? 

Este de ajutor? 

Este eficientă și ce efect are? 

Acestea sunt considerente importante. 

Structura voastră socială a fost inițiată de o forță al cărei scop final a fost supunerea, dominarea completă și reducerea ca număr. Planurile pentru atingerea acestui scop au existat în mintea planificatorilor cu multă vreme în urmă. 

Aceștia sunt foarte răbdători și au știut că nu va fi un obiectiv pe deplin realizat timp de multe generații.

Astăzi, i-ați oprit. 

Cu toate acestea, legile și programele să-și îndeplinească planurile rămân. 

Privit de la distanță, rasa pare acum în derivă și într-un moment în care un nou căpitan sau un set de căpitani urmează să preia cârma și să decidă amândoi în ce direcție vă îndreptați – și virați.    

Acesta este un punct de alegere. 

Justiția face parte din această decizie. 

Ce înseamnă. Cum se aplică. 

Voi veți lua aceste decizii dintr-un miez de iubire – nu de frică. Asta schimbă totul. 

Prin urmare, nu disperați din cauza perturbării și haosului care vă stă acum în față. Este necesar. 

Este singura cale. 

Fiți atenți la cine este la cârmă. 

Îndoiți-vă de tot și de toate. 

Luați în considerare consecințele și scopul. 

Învățați să dați drumul. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.