sâmbătă, 12 martie 2022

În Lumină

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubite Ființe de Lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron. Vă invit să contemplați cuvintele mele atunci când mă refer la voi ca Ființe de Lumină. Vă puteți recunoaște ca având un corp fizic. Vă recunoașteți ca având un corp de lumină? Că fiecare parte a corpului vostru fizic și a sistemelor și câmpului energetic este umplut cu și creat din lumină? Fiecare parte a ființei voastre deține o vibrație și o frecvență a luminii și, totuși, este ceva ce s-ar putea să nu recunoașteți în realitatea voastră de zi cu zi. Este ușor să vă recunoașteți corpul fizic și poate fi ușor să vă recunoașteți corpurile mental și emoțional deoarece sunt conștienți de cum simțiți și de gândurile voastre. 

Cum recunoașteți lumina care sunteți? 

Dacă senzitivitatea și abilitățile voastre de trezire nu vă dau voie să recunoașteți lumina care sunteți, atunci poate fi provocator să vă identificați ca o Ființă de Lumină. Cu cât mai mult încercați să vă recunoașteți și să vă amintiți că sunteți o Ființă de Lumină, cu atât mai mult începeți să interacționați cu acel aspect al vostru. De exemplu, în momentele voastre de liniște puteți invita sau crea o întâlnire cu Sinele vostru Ființă de Lumină. Invitați-vă Sinele Ființă de Lumină să facă un pas în față, fie din interiorul vostru, fie vă puteți imagina că este un alt aspect al vostru și începeți să-i vorbiți Sinelui vostru Ființă de Lumină, aspectul vostru care este lumină, care-și integrează și își țese vibrația prin tot ceea ce Creatorul este. Sunteți în fiecare dimensiune, Sinele vostru Ființă de Lumină poate umple întregul Univers al Creatorului așa cum vă umple corpul fizic și câmpurile de energie. Dacă vă invitați și creați o întâlnire cu Sinele vostru Ființă de Lumină, s-ar putea să înțelegeți culorile luminii pe care Sinele vostru Ființă de Lumină le exprimă sau cu care rezonează. S-ar putea să simțiți informația sau o influență a luminii voastre pe măsură ce aceasta curge în și prin ființa voastră, oferindu-vă astfel o mai mare înțelegere a cine sunteți voi ca Ființă de Lumină. 

Poate doriți să-i trimiteți energie Sinelui vostru Ființă de Lumină din chakra inimii. Sinele vostru de Lumină există în tot ceea ce voi sunteți, această practică indică o legătură, promovează și vă ajută să înțelegeți o conectare mai profundă cu Sinele vostru Ființă de Lumină. Îi puteți cere Sinelui Ființă de Lumină să vă Supra Lumineze, adică să experimentați curgerea peste și prin ființa voastră a energiei Sinelui vostru Ființă de Lumină cu o intensitate crescută, pentru o vreme, ușurând astfel conștientizarea și recunoașterea Sinelui vostru de Lumină. Când sunteți concentrați pe angajarea cu, conectarea și să vă aduceți aminte Sinele vostru Ființă de Lumină, vă veți da voie să mergeți în lumină, să mergeți în lumină înseamnă că recunoașteți totul în jurul vostru, realitatea și realitatea voastră interioară ca lumină. Apoi veți păși, veți umbla în și veți exista în dimensiunile luminii. 

Când umblați în lumină, existați în lumină, sunteți conectați cu și focalizați pe lumină, vă deschideți să primiți și mai multă lumină. Vă deschideți să primiți informații, cunoaștere, energii de vindecare și asistență. Vă inundați pe voi înșivă și corpul de lumină cu cantități mai mari de lumină. Prin urmare, intrați în curgerea Creatorului. Deveniți extrem de expansivi. Vă dați seama că totul este creat din lumină și este lumină. Prin urmare, nu există blocaje, limitări sau granițe. Lumina, chiar și atunci când se manifestă ca un blocaj sau o limitare, poate fi transformată, redirecționată și schimbată în altceva. Realitatea și lumea voastră interioară devin foarte maleabile și descoperiți că existați în curgere. Asta nu înseamnă că curgeți ca și cum ați fi pe un râu, înseamnă că experimentați conectarea Creatorului și cu Creatorul și puneți această conectare în exprimare, acțiune și în reacțiile voastre. 

Dacă existați în curgerea Creatorului și sunteți ghidați de Creator, percepțiile, senzitivitatea, capacitatea voastră de conștientizare și recunoaștere, sporesc. Lucrați în co-creație cu fiecare aspect al ființei voastre, inclusiv cu aspectul vostru Creator. Orice gând este încărcat cu lumină, orice comunicare cu Creatorul vă susține exprimarea luminii. Totul este interconectat, conectat și este co-creație. Existați în lumină, lucrați în lumină și conștientizarea voastră continuă să se expansioneze așa cum s-ar putea să se întâmple chiar acum, în timp ce vă conectați cu energia mea. Limitările și granițele dispar și voi continuați (continuați este un cuvânt foarte important) să vă vedeți ca noi și înviorați. Să vă luminați pe deplin se simte ca și cum mergeți constant în lumină. Pe măsură ce intrați în lumină, lumina se expansionează, iar apoi intrați mai mult în lumină și ea se expansionează, iar voi intrați mai mult în lumină. Vă conectați la un nivel din ce în ce mai profund cu voi înșivă, cu tot ceea ce sunteți, ca Sinele vostru Ființă de Lumină și tot ceea ce Creatorul este. 

Asta este ceva ce dorim să plantăm ca o sămânță de memorie și aducere aminte în ființa voastră: când priviți în lumină, când vă conectați la lumină, când pășiți în lumină, lumina se expansionează și, prin urmare, pășiți, priviți sau simțiți mai profund. Aceasta este o experimentare continuă a expansiunii, conectării și aducerii aminte. Poate fi o experimentare continuă a creației. Imaginați-vă că creați ceva știind și înțelegând că este lumină, apoi intrați în lumina acelei creații și ea se expansionează, iar voi obțineți o conectare mai profundă cu creația și o înțelegere mai profundă. Intrați din nou în lumina acelei creații, iar se expansionează, iar voi obțineți o conectare mai profundă și o înțelegere mai profundă și tot așa. Este o experimentare continuă și, prin urmare, această creație evoluează, voi evoluați odată cu creația așa cum face și Creatorul.  

Când vorbim despre lumină, vorbim de o conectare continuă cu lumina care permite expansiune, conectare și înțelegere. 

Asta este ceva la ce vă îndemnăm să vă uitați în ascensiunea voastră în acest moment, să puneți în acțiune, să aduceți în tiparul vostru de gândire și să vă încurajați să vă îndreptați atenția spre lumină, fie că este vorba de lumina propriei voastre ființe și ființa voastră de lumină, lumina creației sau lumina realității voastre. Conștientizați continua expansiune, conectare și înțelegere a propriei lumini, curgerea divină a Creatorului și lumina Creatorului. Veți descoperi că ascensiunea voastră se accelerează și veți observa că înfloriți în frumusețea care sunteți așa cum fac și realitatea și creațiile voastre. 

Vă lăsăm cu acest gând, cu această prezență și mod de a fi. 

Eu sunt Arhanghelul Metatron împreună cu întreaga comunitate de Ființe Angelice vă susținem acum. 

Vă mulțumesc.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.