joi, 3 martie 2022

Tristețea Latentă


Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa
 

Salutări, salutări, noi suntem energia colectivă a Arcturienilor. Venim cu iubire, lumină, tehnologie și înțelepciune, o tehnologie a luminii care servește divinul. Astăzi, în comunicarea noastră cu voi, dorim să vă vorbim despre Tristețea Latentă. 

Vă invităm în acest moment să fiți conștienți de corpul și ființa voastră. S-ar putea să fiți sau nu conștienți de faptul că vibrația energiei voastre s-a accelerat. Când vă concentrați cu atenție, vă puteți simți vibrația ca ritmul luminii corpului și ființei voastre. Un ritm care se accelerează cu fiecare avansare, trezire și măiestrie pe care o dobândiți. Corpul și ființa voastră sunt pline cu lumină și înțelepciune. Aveți acum mai multă lumină, iubire, adevăr și înțelepciune în ființa voastră decât ați avut vreodată pe Pământ. 

Avansările spirituale pe care le vedem sunt revoluționare și, totuși, s-ar putea să le simțiți normale ca și cum încă v-ați lupta sau provoca pe voi înșivă să vă atingeți ascensiunea. Când vă acordați un moment să recunoașteți lumina din ființa voastră, vă dați cu adevărat seama cât de uimitori sunteți, că sunteți o ființă de lumină care există și se contopește cu corpul fizic ca să poată exista pe Pământ. Chiar dacă este extrem de provocator, ființa voastră de lumină vă susține în conectarea cu divinul, cu Creatorul. Cu cât mai conștienți deveniți de vibrația sau ritmul energiei din ființa voastră, cu atât are o influență mai mare și cu atât mai mult vă recunoașteți vibrația în realitatea de zi cu zi. Asta este o aducere aminte a progreselor pe care le faceți și a puterii pe care o dețineți în ființa voastră, totul și orice este posibil cu iubirea, lumina, adevărul și înțelepciunea pe care le dețineți acum în ființa voastră. Uneori mintea are nevoie de timp să reflecteze și să devină aceiași vibrație cu corpul și ființa. Prin urmare, gândurile devin luminate și iluminate susținându-vă în deschiderea ființei voastre să primească, întrupeze și să activeze mai multă lumină, iubire, adevăr și înțelepciune. 

Când sunteți într-un spațiu de beatitudine, conectați cu iubirea și lumina, tristețea parcă nu există, este ascunsă. Sunteți îndepărtați de tristețea voastră, ceea ce este potrivit, pentru că beatitudinea și bucuria pe care le experimentați în timpul meditațiilor și creșterii voastre spirituale se filtrează în toate aspectele ființei voastre. Promovează vindecare, transformare și dizolvarea tuturor formelor de tristețe. Există o tristețe care este latentă în ființa voastră. Asta înseamnă o tristețe, durere sau separare care este inactivă, tăcută sau poate chiar invizibilă vouă. Unii oameni sunt conștienți de Tristețea Latentă și o accesează din când în când cu toate că poate deveni copleșitoare, așa că, o împing înapoi. Alți oameni sunt incapabili să se conecteze cu Tristețea Latentă adeseori pentru că este prea puternică și se simt neputincioși sau nu suficient de dotați să-i facă față. Alții s-ar putea să nici nu-și dea seama că există. 

Fiecare ființă de pe Pământ are această Tristețe Latentă. O tristețe care nu este recunoscută, care este aproape ascunsă. Este o energie de bază a adevărului și conține cel mai frumos mesaj de conectare și unitate. Când vă dați voie să pătrundeți în această tristețe care este latentă în ființa voastră, începeți să o activați, îi puteți simți puterea copleșitoare. Pe măsură ce pătrundeți în ea și-i acceptați puterea copleșitoare, vă veți topi într-un spațiu de profundă conectare și unitate cu tot ceea ce Creatorul este. Asta crează, de fapt, conectare în ființa și în realitatea voastră. 

Poate exista un tipar în întreaga voastră realitate de pe Pământ care vă provoacă tristețe. Adeseori, acest tipar de viață care vă provoacă tristețe provine din Tristețea Latentă din ființa voastră. Tristețea este atât de prețioasă pentru că odată ce este vindecată și transformată, frumusețea care este creată este magnifică. 

Noi, Arcturienii, vă invităm să contemplați tiparul care a apărut și continuă în realitatea voastră provocându-vă tristețe. S-ar putea să fi câștigat ceva și apoi să-l pierdeți. Tiparul vostru ar putea fi unul de singurătate, boală sau furie și influența lor. 

Noi, Arcturienii, vă invităm nu numai să căutați tiparele din viața voastră de până acum legate de tristețe, dar vă invităm să contemplați multele tipare din viața voastră care vă devin vizibile. Aceste tipare vă vor oferi o deschidere și o înțelegere a energiilor care sunteți și le țineți în mod special legate de tristețe. Este important să nu vă fie frică de tristețe când aceasta apare, lăsați-o să-și găsească calea de ieșire. Dacă simțiți nevoia să plângeți, plângeți, dacă simțiți să strigați, strigați, dacă simțiți nevoia să dansați sau să vă mișcați, faceți-o. Dacă aveți nevoie de liniște să o procesați, asigurați-vă că puteți face asta. S-ar putea să găsiți că vă este mai ușor să fiți singuri în această perioadă în care Tristețea Latentă apare și va fi doar pentru scurt timp. Dacă îi acordați și dedicați timp atunci când simțiți că apare, concentrându-vă asupra ei și întrebându-vă care este cel mai bun mod să o eliberați, veți permite ca eliberarea să fie rapidă și ușoară. Când alegeți să ignorați tristețea, ea va continua să reapară până când sunteți pregătiți să-i puneți capăt. 

Tristețea Latentă a fiecărei persoane se naște din diferite motive. Pentru unii, este separarea de Creator. Pentru alții sunt dificultățile, rănile sau provocările, sentimentul de nesiguranță sau de neputință. Fiecare persoană este unică și își va elibera în mod diferit Tristețea Latentă. Dacă vă puteți acorda un oarecare timp, aprindeți o lumânare sau chemați Flacăra Violet să vă susțină, transformând și transmutând energiile. Chemați-ne pe noi, Arcturienii, să vă asistăm în acest timp, să înțelegeți că sunteți puternici și sunteți pregătiți să faceți față tristeții. Procedând așa, vă veți topi într-o profundă conectare. Nu pierdeți din vedere că scopul eliberării tristeții este să vă topiți într-o profundă conectare și unitate cu Creatorul. Veți trece prin ea; veți fi ghidați prin ea cu ușurință. Pentru unii va fi ușor, pentru alții s-ar putea să fie mai provocator, dar pentru că lumina, ființa și corpul vostru se integrează atât de profund, Tristețea Latentă este dezvăluită sau este pregătită să fie dezvăluită. Nu este nevoie să o eliberați acum, deși noi, Arcturienii, simțim că este un moment propice pentru că sunteți puternici și sunteți susținuți. Procedând în acest fel veți aduce o imensă vindecare, creștere, trezire și măiestrie întregii voastre ființe în realitatea voastră. 

S-ar putea să descoperiți că lucrurile sunt mult mai line după asta și sunteți în măsură să vă creați realitatea cu o mai mare ușurință. Este un moment de explorare. Căutați acea Tristețe Latentă. Pur și simplu creați intenția să faceți asta și activarea va începe. 

Vă iubim veșnic și suntem prezenți să vă susținem în acest moment. 

Vă mulțumim,

 

Noi suntem Arcturienii

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.