joi, 3 martie 2022

Întâlniri non – terestre

Unul prin Sophia Love 

2 Martie 2022 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus. 

Acestea se referă la vecinii voștri non-tereștri. După cum am menționat, mulți dintre ei vă ajută acum. Vă ajută din umbră și în afara ochiului public și conversației. Îi ajută pe cei care o să elibereze planeta. Pentru că va fi util să vă amintiți întotdeauna că vă aflați în mijlocul unei eliberări fizice. 

Asta implică o acțiune frecventă și continuă. Deoarece mulți, dintre cei care au participat și mai beneficiază încă din maltratarea rasei, sunt pe fugă. 

Sunteți martori la asta în discuțiile de război și acțiunile militare. 

Ceea la ce nu sunteți martori, dar trăiți, este războiul de peste tot. Este aici, dincolo de vederea voastră, vecinii voștri non-tereștri aduc forță umană și tehnologie să vă ajute. 

Sunteți pe drumul către casă. 

Să știți că oricât de pregătiți vă credeți, va fi un șoc să vă întâlniți față în față cu aceste ajutoare non-terestre. Totuși, asta se va întâmpla în cele din urmă. 

La început, vă va fi de ajutor să vedeți că forma lor seamănă în multe cazuri cu a voastră. Sunt oameni, la fel ca voi. Doar că ei nu au fost înrobiți sau mințiți. Ca oameni, ei vor avea la rândul lor o reacție unică la întâlnirea cu voi. Vă va ajuta să vă gândiți la ei ca la niște vecini, prieteni, aliați. 

Vă oferă ajutor pentru că forța pe care sunteți în proces să o izgoniți de pe planeta voastră le-a perturbat, la un moment dat, și lor viața. Salvarea Pământului ajută pe toată lumea. 

Nu veți întâlni asprime sau intenții negative din partea lor. Dar (veți întâlni) diferențe foarte reale în exprimare și relații. 

Nu toate ființele își manifestă emoțiile așa cum fac oamenii. De fapt, majoritatea nu o fac. La început veți găsi acest lucru dezamăgitor, mecanic chiar. Cu toate acestea, să știți că vor proceda cu maximă precauție și încercări de sensibilitate. Nu vor să jignească și vor evita acest lucru cu orice preț. 

Înțelegeți că, în timp ce vă negociați sentimentele interioare și răspunsurile exterioare la cei care v-au manipulat și abuzat rasa, asta este o repetiție bună pentru următoarea voastră întâlnire cu diferite alte rase.* 

Nu toți cei care seamănă cu voi vor simți, acționa sau crede la fel ca voi. Asta face parte din iluminarea și trezirea voastră. Este o extindere a personalităților și posibilităților voastre pentru relații diverse și cuprinzătoare. 

Relațiile sunt baza vieții, sub orice formă, și, prin urmare, au valabilitate și semnificație. Aceste noi contacte și conexiuni nu se vor compara cu nimic din ceea ce ați experimentat până acum. În multe privințe, vă vor provoca. S-ar putea să le simțiți inconfortabile. Va fi nevoie de efort și conștientizare; de o inimă deschisă și o minte generoasă. 

Viața voastră se va extinde cu ei, iar creșterea care vă este disponibilă este dincolo de orice grafice. Este un timp extrem de incitant și puteți fi siguri că acești ”ceilalți” din ”altă parte” sunt și ei foarte neliniștiți și dornici să vă cunoască. 

Următoarea etapă a evoluției omenirii este incitantă pentru toți cei care participă la ea. Pentru voi această etapă începe de îndată ce praful se așterne în sfârșit asupra eliberării voastre fizice. 

Fiți siguri că și cei care sunt acum aici și oferă asistență vor beneficia și ei. Nu le sunteți îndatorați. Aprecierea va fi suficientă. 

Acest moment de schimbare rapidă se accelerează acum pentru voi. Fiți siguri că merită efortul și anxietatea. 

Răsplata suveranității, păcii și prosperității este pentru veșnicie a voastră odată ce ați dobândit-o. 

Veți vedea dragii mei, dragii mei oameni. Veți vedea. Vă descurcați frumos. 

Asta e tot. 

 

 

*Notă: Sentimentul trezit de aceste cuvinte a fost că se referă la ceea ce vom simți cu privire la semenii noștri care se află în poziții de putere sau faimă, în prezent sau anterior, cei care ne-au mințit, convingându-ne totuși că au în vedere cele mai importante interese ale noastre. Un alt mod de a încadra asta este că noi nu cunoaștem cu adevărat o altă ființă, umană sau de altă natură, și va trebui să avem încredere în sentimentele noastre interioare spre deosebire de ceea ce s-ar putea sau nu ”să arate corect”. Acest dialog este menit să ne arate că cei care ne ajută sunt prietenii noștri și putem avea încredere în ei, indiferent de felul în care arată sau ne răspund. Odată cu dezvăluirile viitoare, va trebui ca toți să ne ajustăm deciziile cu privire la ceilalți, precum și răspunsurile noastre față de ceilalți. Lucrurile care urmează să fie dezvăluite ne vor informa că încrederea sau neîncrederea nu sunt acordate doar datorită funcției deținute sau aparenței, ci de ceva din interiorul ființei pe care o luăm în considerare.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.