joi, 22 decembrie 2022

Considerente Globale

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Lucruri de care nu sunteți conștienți au început să se petreacă acum, chiar acum, peste tot pe iubita voastră planetă. Asta s-a întâmplat întotdeauna. 

Se spune că evenimentele aflate dincolo de sfera voastră de competență au un impact redus sau chiar deloc asupra vieții voastre. Este o afirmație, atent elaborată, care a fost folosită împotriva voastră în numeroase moduri. O parte a planului a fost întotdeauna să vă convingă să aveți încredere în anumite ”entități”, cum ar fi oficialii guvernamentali, să ”gestioneze” chestiunile cu adevărat importante din relațiile internaționale. 

Atât de multe dintre acestea au efect direct asupra bunăstării și siguranței voastre încât, în multe privințe, ”relațiile internaționale” devin o afacere personală. 

Voi, ca cetățeni, sunteți principala piesă de valoare care este luată în considerare în negocierile comerciale. Așa-zișii ”bani” nu au nici o valoare ca element de sine stătător. Valoarea pe care o reprezintă este cea care devine prețuită. 

Nu există nimeni și nimic mai valoros decât omul. 

Pe această traiectorie specifică, să continuăm. Pentru că nu există un om mai valoros decât oricare alt om. Vedeți că printr-o metodă de inversare, controlorii au luat aici premiul real și l-au înlocuit cu un simbol, un număr, un total arbitrar? 

Este într-adevăr arbitrar, dragul meu om drag. Sunt rapoarte pe care le-ați văzut, și sunt menite să le vedeți, care vă spun numele celui mai bogat om sau al celui mai bogat grup de oameni sau cea mai bogată familie de oameni. Acestea au rolul să vă impresioneze. 

Dar, totuși, vă întreb, dragilor, pe cine vă doriți alături în ceasul vostru cel mai întunecat? Pe omul care are de dăruit cei mai mulți dolari sau pe omul care are cea mai multă iubire de oferit? 

Răspunsul vostru vă dezvăluie ce prețuiți. 

Ați trăit într-o lume care a fost structurată să fie cu susul în jos. Nu este opera voastră. Este opera celor care au pus acest plan la punct.   

Nu simțiți rușine pentru zbaterea de orice fel din viața pe care o trăiți. Ați făcut, la fiecare pas, tot ce ați putut să faceți cu informațiile pe care le-ați avut în acel moment. 

Zbaterea a fost de așa natură că de-abia v-ați putut ridica privirea din viața voastră ”de la nouă la cinci” de zi cu zi ca să fiți atenți la afacerile internaționale. Erau irelevante pentru strădania voastră de-a vă ține în viață. Sau mai bine zis, se simțeau irelevante. 

Totuși, aceste acțiuni și ne-acțiuni ale diverșilor jucători începând cu șefii voștri de stat, contribuie foarte mult la zbaterea voastră. 

Pe măsură ce evenimentele se desfășoară în perioada care vă stă în față acum, va suna, probabil, copleșitor pentru voi. Sunt atât de multe de luat în considerare în ceea ce privește schimbările cu privire la modul în care este condusă propria voastră viață individuală, ca să nu mai vorbim de cea a guvernului sau o altă țară. Cum treceți prin asta? 

Ceea ce va începe să apară, dragilor, este o coeziune. Veți ajunge să vedeți întreaga lume ca fiind viața voastră, nu doar zbaterea voastră zilnică să vă mențineți. Asta se va petrece ca fiind ceva organic. Frecvențele ajută procesul și sunteți, în același timp, mai calmi, mai siguri și mai atotcuprinzători.   

Este ca și cum inima voastră își extinde capacitatea și odată cu ea și mintea și corpul vostru. Deși se simte ca o expansiune, nu este asta în adevăratul ei sens. Pentru că, dragilor, ați deținut întotdeauna acest potențial și această capacitate. Nu ați fost conștienți de asta datorită faptului că ați fost ținuți ”ocupați” cu zbaterea și lupta voastră să supraviețuiți. 

Ca parte a schimbării de frecvență va urma pacea. Va apărea pe măsură ce vă accesați adevărata voastră natură și abilitățile voastre reale sunt folosite. Viața este menită să fie bucurie, condusă cu iubire la fiecare pas. Ceea ce vă va ajuta să vă amintiți este că proveniți din iubire pură și nu există limitări în atingerea ei. Într-o zi o veți deține pe toată și veți naviga cu pricepere prin expansiunea propriei voastre inimi, precum și a restului lumii.   

Pentru că, într-adevăr, sunteți Una/Unul și inseparabili. 

Nu te pierzi în această expansiune, dragă Unu, te găsești. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.