marți, 13 decembrie 2022

Piramida Puterii Inversată

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate că vă faceți griji că nu sunteți suficient de buni. Că, chiar dacă alții fac tranziția, voi nu puteți iubi suficient de mult ca să faceți asta. Desigur, acest lucru nu este adevărat, pentru că nu ați fi citit aceste cuvinte sau nu v-ați face griji cu privire la tranziția voastră dacă nu ați face tranziția – la momentul și în modul cel mai potrivit pentru voi. 

Unii pretind că au cheia tranziției voastre. Că dacă le urmați directivele, muzica, incantațiile sau alte activități, veți fi salvați sau pe drumul bun. Indicând că dacă nu le urmați exemplul, tranziția voastră va dura mai mult, va fi mai dificilă sau nu va fi posibilă. 

Nimic, absolut nimic, n-ar putea fi mai departe de adevărul vostru. 

Faceți tranziția exact așa cum doriți și cum este nevoie să o faceți. Desigur, sunt câteva piese pe care le-ați putea adapta din altele. Dar acele piese sunt atât de minime încât să nu fie îngrijorătoare. 

Când urmați îndrumarea altora, renunțați la puterea voastră să vă găsiți și să călătoriți pe calea voastră unică. Chiar dacă această tranziție este globală – ajungând Universală – este tranziția voastră personală. Una care nu necesită conducere 3D de sus în jos – sau în termeni vizuali, o piramidă a conducerii. 

Conducerea pe noul Pământ – dacă poate fi etichetată conducere – a devenit o piramidă cu susul în jos. Un format în care domnește individualitatea și unicitatea. Alții vă pot oferi o direcție largă ca să vă găsiți calea voastră unică, dar nu vă pot informa cu prea multe. Ghidarea lor este că aveți o cale de găsit – nu care este calea sau cum o veți descoperi. 

Poate că ultimul concept este puțin derutant, având în vedere că vă simțiți cel mai confortabil cu cineva 3D care să vă spună ce și când să faceți. Interacțiunile 3D nu vi se mai aplică, nici vouă, nici altcuiva. Dacă sunteți îngrijorați că nu sunteți suficient de pricepuți să vă descoperiți calea, este momentul să vă reevaluați noul eu pe acest nou Pământ. 

Nu mai sunteți un adept/o adeptă. 

Puteți accesa informații de la alții, dar modul în care aplicați acele informații este pasiunea, rolul vostru. Sunt o  serie de ființe care insinuează că fără cunoștințele sau implementarea ideilor lor, nu veți face tranziția. Acest lucru nu este absolut deloc adevărat. 

Piramida puterii s-a inversat și oricine sugerează că ar fi liderul a ceva, nu a interiorizat încă noul adevăr. 

Voi cu siguranță veți împărtăși informații, la fel cum fluturii ar putea împărtăși informații cu privire la sursele de hrană. Dar fluturii nu adaugă cunoștințe despre cum să obțină nutrienți din acele surse de hrană sau ce să facă cu acele surse odată ce acestea au fost exploatate. În esență, fluturii împărtășesc informații despre sursă fără ar trebui sau obligații, exact așa cum învățați voi să faceți acum. 

Cum se va manifesta această structură piramidală cu susul în jos în lumea afacerilor sau în familie? Inițial se va  manifesta cu multă confuzie până obțineți confortul. Așa că, în loc ca un angajator să vă spună cum să duceți la bun sfârșit o anumită muncă pas cu pas, acel angajator s-ar putea să vă ofere o înțelegere a unui produs final acceptabil și vă va da voie să decideți voi cum să obțineți acel produs final sau ceva mai bun. 

Chiar dacă acum o atât de mare libertate personală pare contraproductivă, o astfel de libertate a fost parțial acordată claselor sociale de jos înainte de revoluția industrială. Piramida cu vârful în sus a fost valabilă înainte de revoluția industrială în Europa, dar a fost practicată în termeni mai largi. Nobilimea conducătoare și liderii religioși au stabilit resursele pe care se așteptau să le primească de la cei aflați în puterea lor, dar modul în care acele recolte erau recoltate sau țesăturile produse, etc., era de competența celor care creau acele resurse. 

Așadar, oamenii au experimentat cu succes o piramidă parțial cu susul în jos, fără schimbări dramatice în lumea lor. Diferența acum este că cei aflați în vârful piramidei pierd controlul. Lipsa unei conduceri sau o conducere extrem de limitată este noua piesă la care vă adaptați în noul vostru eu și noua voastră lume. 

Chiar dacă s-ar putea să acceptați sfaturi, deveniți ostili răspunsurilor date de alții pentru că ei nu pot simți ce simțiți voi și nici nu au nevoi asemănătoare. 

Sunteți în mod glorios propria entitate unică, poate cu puțin ajutor din partea prietenilor. Prieteni care nu vă impun, dar v-ar putea oferi idei unice care vă ajută să vă creați cea mai bună viață. Așa să fie. Amin.  



Traducere Monica Poka

link catre articolul original 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.