sâmbătă, 3 decembrie 2022

Pântecul Celest în susținerea tranzițiilor

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubite faruri de lumină, noi suntem Ființele Celeste Albe. Noi purtăm Lumina Albă Pură a nivelelor celeste și am fost în serviciul omenirii și al Mamei Pământ încă de la nașterea Pământului. Scopul nostru este să susținem Ascensiunea, evoluția Creatorului și aducerea aminte a Creatorului. 

Suntem conștiente că, cu multele tranziții care au loc pe Pământ, unii oameni se simt izolați, unii s-ar putea să se simtă ca și cum ar dori să se retragă în interior, alții doresc să blocheze pur și simplu totul în afara lor astfel încât să-și poată acorda timp să-și revitalizeze, transforme și hrănească ființa. Mulți oameni se pot simți deconectați unul de celălalt. Ca și cum ar fi prea multe blocaje, prea multă durere sau prea multe provocări care provoacă separare. Este o perioadă în care separarea dintre oameni poate fi experimentată, este o perioadă în care comunicarea poate fi dificilă. Poate fi provocator și să faceți lucruri simple în realitatea voastră sau să manifestați lucruri simple. S-ar putea să simțiți că lumea cântărește greu pe umerii voștri sau că sunt atât de multe de făcut încât nu știți de unde să începeți. Confuzia și lipsa de claritate sau înțelegere pot fi experimentate de mulți. 

Experimentați o tranziție, o trecere dintr-o energie în alta. O trecere dintr-o vibrație și perspectivele ei într-o alta. În această perioadă este nevoie să rămâneți cât mai conectați posibil cu voi înșivă și să vă urmați intuiția, ghidarea interioară. Este important să vă hrăniți cât mai mult puteți, altfel, s-ar putea să simțiți că vă pierdeți. În timp ce vă hrăniți, vă conectați cu voi înșivă și vă urmați intuiția, vă veți da voie să treceți prin tranzițiile care au loc nu numai în ființa și Ascensiunea voastră, ci în Ascensiunea întregii lumi și, desigur, a planurilor interioare. Este nevoie să vă asumați responsabilitatea pentru propria ființă și propria realitate. Să înțelegeți și să vă întrebați de ce aveți nevoie în acest moment și să vă dați voie să primiți ceea de ce aveți nevoie. 

Noi, Ființele Celeste Albe, dorim să vă susținem în această perioadă. Dorim să vă punem la dispoziție, în planurile interioare, Pântecul Celest ca să vă susținem tranzițiile. Veți descoperi Pântecul Celest în nivelele Celeste. Se află în spațiul și ashram-ul Ființelor Celeste Albe, acest pântec este ca un cocon. Este un cocon energetic cu lumină care curge în sus și lumină care curge în jos, cu o păstaie în care puteți sta. Vibrațiile acestui pântec sunt Celeste și Cosmice. Sunt foarte pure, iar vibrația vă susține să treceți prin tranziții de orice fel și toate formele cu o mai mare ușurință. Asta poate duce la o vindecare, o mai mare claritate sau înțelegere și sentimentul că sunteți capabili să mergeți înainte. 

Dacă doriți să vizitați Pântecul Celest pur și simplu chemați-ne pe noi, Ființele Celeste Albe, să vă înconjurăm. Descrieți-ne unde simțiți provocări, izolare, separare, un sentiment de eșec și așa mai departe, descrieți-ne tot ce este în ființa voastră, care vă deranjează sau vă provoacă durere sau provocări. Apoi, dați-ne voie să vă transportăm în Pântecul Celest al Ființelor Celeste Albe. Vă vom umple energia cu lumină albă și lumină curcubeu, lăsându-vă să o inspirați. Vă vom transporta în spațiul pântecului care este ca o păstaie cu energie care curge și de sus și de jos. Energia curge și din păstaie de sus și de jos. În timp ce vă dați voie să intrați în păstaie, v-o puteți imagina ca pe o cameră de relaxare. Concentrați-vă pe relaxarea tuturor zonelor corpului vostru ca să absorbiți pântecul, energia celestă care vă va hrăni, vă va alimenta și vă va susține tranzițiile. 

S-ar putea să descoperiți că în interiorul pântecului treceți, de fapt, prin multe tranziții diferite sau că obțineți înțelegerea modului în care să treceți prin tranziții. Cum să vă dați voie să vă desfășurați și să vă dezvoltați astfel încât esența și adevărul vostru să fie întrupate. Acesta este un spațiu în care puteți exista și experimenta cât de mult doriți, poate vreți să intrați în Pântecul Celest înainte să intrați în starea de somn, astfel încât să vă acordați timp din belșug să experimentați Pântecul Celest. Nu este important să înțelegeți ce se întâmplă sau cum trec tranzițiile cu o mai mare ușurință. Este pur și simplu o cameră de alimentare, de hrănire pe care să o experimentați și de care să vă bucurați, ca un spațiu sacru în care să vă retrageți atunci când lucrurile par prea provocatoare. Asta vă va oferi tot ceea ce aveți nevoie ca să vă mutați într-un spațiu în care lucrurile sunt mai ușoare și voi sunteți în măsură să vedeți, simțiți și conștientizați cu claritate. 

Când doriți să vă întoarceți la realitatea voastră, pur și simplu conștientizați pământul de sub voi și cereți-ne să vă transportăm înapoi în ființa voastră fizică și realitatea de pe Pământ și o vom face. Poate doriți să vă acordați timp să contemplați tranzițiile prin care treceți în această perioadă. 

Ce se întâmplă în realitatea voastră care vă provoacă sau vă deranjează? 

Ce este nevoie să fie activat în ființa voastră? 

Ce este nevoie să fie întrupat? 

Și ce este nevoie să fie pus în acțiune astfel încât să puteți trece prin această tranziție? 

Vă mulțumim că sunteți prezenți alături de noi.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe.

 

Traducere Monica Poka

Sursa




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.