marți, 6 decembrie 2022

Începeți să vă gândiți la ziua de mâine

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Este timpul să fiți voi în toată gloria voastră sclipitoare. Chiar dacă ați tânjit după aceste vremuri timp de eoni, acum că au sosit, ezitați. Similar cu ceea ce mulți dintre voi ați simțit cu o zi înainte de nunta voastră. Ați știut că ați făcut alegerea corectă, dar contemplarea schimbărilor din viața voastră a fost înfricoșătoare. 

Emoțiile voastre actuale ar putea include ”Și dacă nu-mi place noua mea ființă sau noua lume?” ”Dacă alții nu fac tranziția, nu se schimbă și sunt din nou singur/singură?” 

Chiar și așa, nevoia voastră interioară să treceți la noul vostru eu a devenit mai puternică decât fricile voastre. Această urgentare este simțită de milioane de oameni nu numai de voi, așa cum a fost adevărat în unele dintre viețile voastre anterioare pe Pământ. 

Frica pe care s-ar putea să o experimentați acum este nevoia să vă deconectați de la 3D. O dimensiune care nu vă mai servește nici vouă, nici Pământului. Chiar dacă intelectual și în ființa voastră interioară știți că v-ați depășit fricile 3D, legăturile voastre emoționale 3D continuă să vă tragă uneori – mai ales în acest sezon de sărbători. 

Așadar, la fel cum s-ar putea să fi fost adevărat înainte să vă rostiți jurămintele de căsătorie 3D, vă întrebați dacă noua voastră viață va fi la fel de minunată ca cea de dinainte. Adevărul este că uneori viața voastră 3D a fost minunată, iar uneori, nu. 

Nu vă puteți întoarce la ceea ce a fost pentru că viitorul vostru s-a schimbat dincolo de frică. Nu mai există un ieri la care să vă întoarceți. În termeni fizici, ziua de ieri a fost distrusă și îndepărtată. Ieri-ul 3D nu mai există pentru voi și nici pentru nimeni care a trecut dincolo de 3D. 

Sunteți forțați să vă descurcați cu orice se întâmplă de acum înainte. Veți fi fericiți? Desigur, atâta vreme cât interiorizați faptul că ziua de ieri nu mai există – nici fricile sau legăturile de ieri. Chiar dacă s-ar putea să încercați să vă întoarceți, emoțiile voastre originale 3D nu vă sunt disponibile. Dar pe de altă parte, nici fricile nu vă sunt. 

Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă, înconjurați de milioane de ființe noi cu o gândire asemănătoare. Nu cu o gândire asemănătoare așa cum era în 3D, ci cu o gândire asemănătoare în nevoia de-a fi indivizi unici. Cu o gândire asemănătoare în nevoia de-a fi înconjurați cu iubire și să creați ceea pentru ce v-ați pregătit fiecare dintre voi timp de eoni. Asemănători în gândire în nevoia să treceți dincolo de 3D în gândire, acțiune și emoții. 

Experimentați acum marea încheiere – renunțarea la ceea ce a fost. Și recunoașteți în adâncul vostru că nu mai există întoarcere. Sunteți o ființă nouă, într-o lume nouă, o ființă care a lăsat în urmă total și de bunăvoie lumea de dinainte. 

Recunoașteți, în sfârșit, față de voi înșivă această schimbare și, prin cuvintele și acțiunile voastre, față de ceilalți. Sunteți diferiți. O diferență pe care ați creat-o după eoni de împingere a acestei piese și acestei abilități, din motive pe care nu le-ați înțeles atunci când erați 3D. Ca și cum, în ciuda nevoii voastre să vă potriviți în lumea 3D, ați urmat șoaptele vocii voastre interioare să perfecționați abilitățile și interacțiunile specifice cu alți oameni. Atât ca să renunțați la ceea ce a fost – karma – cât și ca să integrați noi abilități în totalitatea voastră. 

Drept rezultat, aveți o mare varietate de abilități și interacțiuni din care să alegeți în timp ce vă creați cel mai minunat eu posibil. 

Cine sunteți acum, nu este un accident și nici rezultatul unei baghete magice fluturate de unele ființe din Univers. Noul vostru eu este creația voastră. O ființă pe care ați creat-o cu pricepere și îndemânare viață după viață, pe Pământ și în alte locații. 

Dați-vă voie să acceptați darul noului vostru eu pe care voi singuri vi l-ați oferit. 

Chiar dacă s-ar putea să aveți amintiri frumoase despre ceea ce ați experimentat în această viață, sau alte vieți, 3D, acele vieți au avut rolul să pregătească întreaga ființă care sunteți acum. Amintiri care sunt doar mici piese de puzzle din totalitatea ființei care ați devenit. 

Dacă ar fi să vă întoarceți la acele amintiri dragi, nu ați mai experimenta aceleași emoții pentru că nu mai sunteți acel segment sau aspect din totalitatea voastră. Ceea ce este puțin diferit de tentativa să vă jucați, ca adult, cu o zornăitoare pentru bebeluși. 

Ați evoluat dincolo de bucuriile amintirilor voastre 3D. Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă – toate pe care le-ați creat împreună cu milioane de alte ființe acum pe Pământ. 

Priviți în jur. Trecutul nu mai există. Creați noul viitor. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.