luni, 19 decembrie 2022

Curățarea energiei Mamei

Alberto Villoldo 

Mulți întreabă cine este Gaia, Pachamama, Mama Divină și cum o pot îmbrățișa? 

Un Șaman bătrân a explicat că: ”Dumnezeul vostru este un Dumnezeu descendent. Coboară în rare ocazii din ceruri ca să-i atingă pe aceia dintre noi care se află pe Pământ; în timp ce zeitatea noastră este o divinitate ascendentă, care se ridică din Pământ ca porumbul auriu și locuiește printre noi. Forța noastră creatoare este Pachamama, Mama Divină.” 

Înțelepții au lucrat cu Mama Divină, o energie sau o inteligență cu care puteau interacționa ca să-și vindece pacienții. Fiecare dintre noi avem potențialul să o descoperim pe Mama Divină în Natură. Este o forță care infuzează întreaga creație, o mare de energie și conștiință în care înotăm și din care facem parte cu toții. Această forță de viață infuzează fiecare celulă din corpurile noastre, animă toate ființele vii și alimentează până și stelele. 

Ca să o descoperim pe Mama Divină, trebui mai întâi să-i dăm drumul propriei mame, indiferent de cât de minunată sau de teribilă ar fi relația noastră. Putem face acest lucru prin practicarea recunoștinței. Recunoștința ne duce dincolo de iertare, dincolo de ideea că am fost nedreptățiți sau că mama noastră are nevoie de iertarea noastră. Prin recunoștință, îi mulțumim mamei, bunicii sau celor care au avut grijă de noi pentru lecțiile pe care ni le-au predat, chiar și pentru cele dificile. Până nu ajungem în spațiul recunoștinței față de mama noastră fizică, nu putem ajunge la Mama Divină transpersonală. 

Facem asta participând la Ceremonia Preaiubitului: 

Cei 3 Pași ai Ceremoniei Preaiubitului: 

1. Primul pas, suflați-vă recunoștința față de mama, bunicile voastre sau cele care au acționat ca mamă în bățul vostru. Doriți-le binele și urați-le o călătorie divină. Acum suflați orice energii: remușcare, regret, dor în bățul vostru. Apoi luați bățul și ardeți-l în foc ca să ardeți toate energiile pe care le-ați înfășurat în jurul poveștii mamei voastre. Apoi aduceți energia focului în centrul inimii voastre și aduceți toate lecțiile și recunoștința. Poate doriți să repetați acest exercițiu cu bunica sau surorile voastre sau o altă femeie care a jucat rolul mamei pentru voi. 

2. Al doilea pas, faceți următorul pas ca să vă întoarceți la Mama Divină. Luați un alt băț și suflați în acel băț cele trei vieți anterioare pe care le-ați găsit ca să eliberați orice karmă care s-ar putea încă prelinge în cea actuală. Suflați o viziune frumoasă și una teribilă pe care le-ați văzut pentru fiecare viață. Suflați modul în care ați murit. Onorați fiecare viață și suflați-o în băț și apoi ardeți bățul în foc. Treceți-vă palmele pe deasupra focului și aduceți toate lecțiile de viață în inima voastră. 

3. Al treilea pas, faceți un jurământ să vă întoarceți la Mama Divină și să nu o părăsiți niciodată. Veniți la ea cu căință și cu intenția să deveniți un administrator și un păstrător al Edenului. Mulțumiți-i că a venit în inima voastră și v-a făcut un Maestru al Timpului. Suflați-vă jurământul într-un băț și apoi ardeți bățul în foc. Treceți-vă palmele pe deasupra focului și aduceți-vă jurământul în inima voastră. S-ar putea să fie nevoie să repetați acest al treilea pas până când simțiți că ați fost acceptați din nou în Edenul fizic de-aici de pe Pământ. 

Sunteți pregătiți să fiți recunoscători pentru tot ceea ce ați învățat de la mama voastră fizică astfel încât să o îmbrățișați pe Mama Divină?


Nota traducătoarei:

Pentru că în acest articol se folosesc niște noțiuni de care s-ar putea să fiți străini, am să încerc să dau unele explicații ajutătoare:

Când autorul se referă la ”băț” se referă la bețigașe de lemn cum ar fi cele de bambus pentru frigărui. Se găsesc la magazinele mari în pachețele de câte 25 de bucăți. 

Ca foc puteți folosi o simplă lumânare peste flacăra căreia să vă treceți palmele. 

Vă recomand, pentru o mai bună înțelegere, să vizionați videoclipuri de-ale lui Alberto Villoldo în care dă mai multe explicații, prezintă diferite Ceremonii extrem de utile. Din păcate, sunt în limba engleză și nu știu să fi fost subtitrate în limba română, dar multe dintre cărțile scrise de el în care vorbește despre aceste tehnici sunt traduse în limba română.  


Traducere Monica Poka

link către articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.