luni, 12 decembrie 2022

Însămânțarea Inițierii Ascensiunii

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson, Sanctuarul OmNa 

Salutări magnifice faruri de lumină. Noi suntem Ființele Celeste Albe, venim radiind lumina noastră Cosmică și Celestă. Scopul nostru este să vă susținem în înțelegerea schimbărilor Ascensiunii care au loc în acest moment, în timp ce începem să însămânțăm acele energii ale Ascensiunii în ființa, în realitatea și în creațiile voastre pentru anul care vine. 

Este o perioadă minunată în care să vă hrăniți ființa, să vă refocalizați mintea și să semănați energii ancorând vibrații în ființa voastră astfel încât să le puteți întrupa, iar ele să vă servească în anul care vine. Inițierile Ascensiunii care au loc în acest moment și pe parcursul perioadei care urmează, se concentrează pe putere. Sunt două domenii care solicită cu insistență contemplarea voastră. Primul este să vă explorați puterea. 

Ce înseamnă să fii puternic? 

Care sunt calitățile puterii voastre? 

Ce culoare are puterea voastră? 

Ce vibrații exprimă puterea voastră? 

Al doilea domeniu al contemplării este cum vă puteți manifesta puterea în realitatea voastră actuală. 

Ca ce s-ar manifesta? 

Ați simți puterea în ființa voastră? 

Cum ar fi simțită? 

Cum ați experimenta-o? 

Și atunci, cum s-ar manifesta în realitatea voastră? 

Dacă ați putea privi înainte cu un an vă puteți imagina pe voi înșivă trăind într-un mod puternic? Exprimându-vă puterea interioară? 

Ce ați face, ce ați vedea, la ce v-ați gândi? 

Cu aceste două domenii putem începe să înțelegem schimbările Ascensiunii care au loc acum și, de asemenea, putem recunoaște că multe experimentări în realitatea voastră au legătură cu puterea: cu voi revendicându-vă și acceptându-vă puterea. 

Uneori, când vă vindecați pe voi înșivă sau vă schimbați perspectiva înseamnă că voi vă revendicați și acceptați puterea. Uneori când alegeți bunătatea în locul furiei sau a haosului, puteți fi voi revendicându-vă și acceptându-vă puterea. Este important să începeți să recunoașteți că multe dintre experimentările voastre, poate chiar provocările voastre sau domenii care vă provoacă confuzie sau luptă, au pur și simplu nevoie ca voi să vă revendicați puterea într-un mod unic și perfect pentru voi. 

Recunoscând că multe dintre provocările voastre din acest moment au legătură cu revendicarea puterii voastre, însămânțați energiile Ascensiunii și Inițierii Ascensiunii, le împământați și ancorați profund în ființa voastră; le întrupați, iar asta vă ajută să vă mișcați cu o mai mare ușurință prin Inițierile Ascensiunii pentru că invocați toate energiile necesare, energiile de activare și energiile întrupării și le trageți în ființa voastră ca să vă servească.   

Nu este nevoie să vă luptați singuri, susținerea este peste tot în jurul vostru; sunteți în siguranță, aveți tot ceea de ce aveți nevoie și vă este necesar ca să primiți aceste Inițieri ale Ascensiunii. Puteți începe să însămânțați acea susținere, acele energii, acele calități ca să vă servească și puteți face asta prin contemplarea puterii voastre, recunoscând că multe din experimentările voastre vă încurajează să vă revendicați puterea. Odată cu înțelegerea acestui întreg proces și recunoașterea lui, vine și însămânțarea Ascensiunii, împământarea, pune în mișcare într-un ritm accelerat ceea ce înseamnă că vă mișcați prin Ascensiunea voastră cu o viteză mai mare pentru că înțelegeți totul și lăsați ca totul să vă fie la îndemână sau întrupat în ființa voastră. 

Acum vine următoarea întrebare: cum vă revendicați puterea și cum o explorați? 

Explorarea poate fi făcută în momentele voastre de liniște sau în meditație: vă invitați sufletul, esența să vă arate puterea, să vă lase să vă simțiți, percepeți, recunoașteți, să vă vedeți puterea în voi. Lăsați să vină spre voi într-un mod în care să vă servească. Poate fi un simbol, o viziune, un sunet sau pur și simplu o cunoaștere. Imaginați-vă că puterea voastră este un prieten nou pe care doriți să-l cunoașteți îndeaproape. Puneți-i întrebări puterii voastre, orice vă vine în minte și lăsați răspunsurile să curgă. S-ar putea să nu le înțelegeți, sau poate da. Pur și simplu acceptați orice primiți. 

Acum, însămânțarea puterii voastre, recunoașterea, întruparea, crearea puterii în realitatea voastră vine prin depășirea provocărilor, disconfortului, luptelor, confuziei din realitatea voastră pentru că pe măsură ce rezolvați aceste aspecte și le recunoașteți ca fiind voi, vă revendicați puterea, plantați semințele puterii, astfel încât o împământați, o ancorați în realitatea voastră. Deveniți o întrupare a puterii. Există un domeniu al realității voastre care vă displace sau vă crează disconfort? Contemplați-l. Cum ar arăta acest domeniu al realității voastre dacă v-ați afla într-un spațiu de putere și, dacă ați putea face acest lucru, puteți înțelege de ce aveți nevoie ca să vă mutați în acel spațiu de putere? Ce aveți nevoie să primiți sau ce este nevoie să faceți? Iar acest lucru va acționa ca o însămânțare a puterii voastre. Este ca și cum o rădăcină s-ar extinde din puterea voastră și s-ar împământa foarte temeinic și profund în ființa și în realitatea voastră. 

De fiecare dată când faceți acest lucru, vă însămânțați puterea, vă revendicați puterea, dobândiți Inițierile Ascensiunii și umblați pe Pământ ca fiind puterea voastră. Prin acest proces vă veți simți eliberați pentru că nu numai vă deblocați energia, vă și revendicați puterea, poate puțin câte puțin până când o puteți recunoaște mai deplin în realitatea și în ființa voastră. Asta este ceva ce vă încurajăm să faceți în zilele și săptămânile care urmează. 

Este o călătorie unică pentru voi pe care să o explorați și făcând acest lucru vă aliniați cu schimbările Ascensiunii și, astfel, energia Ascensiunii vă va duce înainte oferindu-vă toată susținerea și hrănirea de care aveți nevoie și, desigur, noi, Ființele Celeste Albe, suntem prezente să fim și noi în serviciul vostru.

Vă iubim. Vă rugăm să ne chemați să vă înconjurăm energetic și să vă susținem. 

Suntem aici în serviciul vostru. 

Vă mulțumim. 

Noi suntem Ființele Celeste Albe. 



Traducere Monica Poka

Sursa 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.