duminică, 4 decembrie 2022

Mesaj de la Grupul Arcturian, 4 Decembrie 2022

Prin Marilyn Raffaele 

Bun venit, dragi cititori. Să știți că, în realitate, mesajele noastre sunt mesajele voastre pentru că noi suntem una și conștiința cititorilor atrage mesajul. 

Mulți cred că ghizii și ființele mai înalt dimensionale care îi învață și ajută pe cei de pe Pământ, sunt diferiți de voi – mai deștepți, mai buni, mai binecuvântați și mai sfinți. Aduceți-vă aminte de imaginile familiare cu ”sfinți” înconjurați de lumină în timp ce privesc fericiți spre cer cu mâinile împreunate. Aceste imagini reprezintă concepte religioase bazate pe dualitate și separare. Majoritatea celor din dimensiunile mai înalte s-au luptat așa cum și voi o faceți, iar de-a lungul vieților lor pe Pământ au evoluat în cele din urmă în actuala lor stare de conștiință înaltă. Amintiți-vă întotdeauna că există doar UNUL individualizat ca mulți. 

În aceste vremuri de discordie și schimbare, este tentant de tânjit după timpurile de dinaintea începerii procesului de ascensiune a Pământului, pentru că atunci viața părea mai simplă și mai pașnică. Cu toate acestea, aceste ”vremuri vechi” au fost al fel de mult iluzii cum sunt și cele de astăzi, de fapt, și mai iluzorii pentru că multe au fost ascunse și deghizate ca fiind ”corecte” cu ani în urmă. Pământul și oamenii ei au experimentat destul de mult timp suferința credințelor în separare și a sosit timpul ca ei să se ridice deasupra stării de vis care i-a ținut captivi timp de eoni. 

O componentă vitală în atingerea unei stări de conștiință mai înalte este conștientizarea, înțelegerea și trăirea impersonalizării. Este înțelegerea faptului că comportamentele bune și rele ale oamenilor nu sunt niciodată ale lor personal, ci sunt mai degrabă suprapuse peste Sinele lor Divin în virtutea faptului că au acceptat în conștiință credințele universale impersonale a două puteri și a separării. Este ca și cum ai arunca o pătură peste o lampă aprinsă. Unele pături sunt dense, grele și dificil de îndepărtat, în timp ce altele nu depind atât de mult de cel care le aruncă.   

Fiecare persoană, de la cei considerați faimoși sau importanți la cei considerați cei mai de jos după standardele trei dimensionale, este în realitate Creatorul individualizat. Prin urmare, singurele calități pe care o persoană le poate sau le va avea vreodată sunt calitățile Creatorului. Condiția umană seamănă foarte mult cu proiectarea unui film asupra unei persoane, un film creat și format din orice credințe impersonale universale în două puteri și separare care au fost acceptate ca adevăr. 

Deoarece energiile Luminii de înaltă frecvență care curg acum pe Pământ expun tot ce are o densitate joasă, multe probleme discordante de lungă durată ies acum la suprafață ca să fie văzute, conștientizate și rezolvate la un nivel mai înalt. Una dintre aceste probleme este conflictul de lungă durată care continuă să existe între masculin și feminin. 

Mulți bărbați continuă să se lupte și să păstreze vechile concepte despre ce înseamnă să fii masculin. Multe femei experimentează o creștere a furiei, resentimentelor și chiar a urii față de bărbați pe măsură ce aceștia intră într-o mai profundă conștientizare și un sentiment de împuternicire. Femei furioase pe bărbați și bărbați furioși pe femei și mare parte din această furie se datorează ieșirii la suprafață a vechilor energii care au fost experimentate și cărate de-a lungul multor vieți și în aceasta – vieți în care femeile au fost sever maltratate de bărbați pentru că bărbații s-au crezut superiori, credințe care continuă să existe și astăzi în unele țări. 

Multe dintre femeile de astăzi au trăit ca bărbați în viețile anterioare și s-au angajat în practici masculine dominante, ceea ce le-a lăsat cu un sentiment de vinovăție subconștient și cu un sentiment de confuzie cu privire la întregul subiect, dar cu dorința de-a învăța și evolua prin experimentarea vieții pe Pământ ca femeie ca să vindece și să aducă schimbare. 

Aspectul Divin Masculin al Creatorului este cel activ, de a fi, a face și nu a fost și nici nu ar putea fi niciodată separat de Divinul Feminin care este aspectul intuitiv, grijuliu și iubitor al Creatorului. Fiecare dintre ele este o jumătate a întregului și nu pot fi separate. În energia trei dimensională unde credința colectivă impersonală universală este cea a dualității, separării și a două puteri, întotdeauna există perechi de contrarii. Cele două aspecte ale UNEI Conștiințe Divine au apărut întotdeauna fizic, emoțional, mental și chiar spiritual ca fiind separate pe Pământ. 

Acest lucru se schimbă acum pe măsură ce conștiința colectivă se trezește și începe să îmbrățișeze ideile mai înalte ale unimii. Bărbații învață că pot fi masculini și să-și îmbrățișeze în același timp aspectul feminin fără frică sau rușine. Femeile învață că pot lua decizii pentru ele însele, să-și urmeze intuiția și să facă ce sunt ghidate să facă fără să fie mai puțin feminine. Cu toate acestea, multe dintre vechile concepte dense referitoare la rolurile masculin/feminin rămân între cele amenințate de schimbare. 

Impersonalizarea nu se limitează la problemele masculin/feminin, ci trebuie practicată în toate situațiile vieții de zi cu zi. Trebuie înțeles că ființele umane nu au, în sine, calități bune sau rele. Natura bună, iubitoare, generoasă și amabilă pe care o vedeți în unii sunt calități ale Creatorului care se manifestă prin ei și nu sunt ale lor personale. Același lucru este valabil și în cazul celor care se angajează în acțiuni rele, egoiste și chiar violente. Acestea nu sunt niciodată personale, ci sunt manifestări ale credințelor false, universale și impersonale în conștiința lor.    

La început este dificil de practicat impersonalizarea, mai ales atunci când vă treziți la capătul receptor al unor acțiuni sau cuvinte negative, dar voi, cei care citiți aceste mesaje, sunteți pregătiți și suficient de evoluați încât să mergeți din ce în ce mai profund în călătoria voastră interioară și adevărul este că impersonalizarea aparențelor trei dimensionale este o componentă necesară ca să faceți cest lucru. 

Creatorul însuși/însăși este adevărata natură a fiecărei persoane și orice altceva este manifestarea credințelor universale în separare, dualitate și două puteri. Este greu să vă amintiți acest lucru în timp ce observați războiul, violența și egoismul care se manifestă în lume, dar conștientizarea de către voi a naturii impersonale a erorii este Lumina pe care ați venit să o aduceți și pe care o adăugați în prezent în conștiința colectivă. 

Trăirea impersonalizării nu înseamnă să închideți ochii sau să spuneți ”Ei bine, Creatorul este totul” în timp ce vă îndepărtați de o situație care are nevoie de atenție. Impersonalizarea înseamnă să vă dați voie să fiți intuitiv ghidați în ceea ce privește acțiunile care pot fi necesare sau cuvintele care să fie rostite la un nivel la care să poată fi înțelese de cei implicați în timp ce în interiorul vostru vă dați seama ”Știu cine ești de fapt, Lumina Christică a Creatorului în exprimare.” 

Vremurile prezente cer impersonalizare din partea celor prezenți pe Pământ care au venit special să-și adauge Lumina colectivului și să asiste ascensiunea Pământului într-o energie mai înalt dimensională. 

Tu. Voi.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 12/4/22


Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.