joi, 29 decembrie 2022

Colorați-vă zilele

Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Se întâmplă lucruri acum în lumea voastră și peste tot în jurul vostru. Aceste întâmplări vă vor colora zilele care urmează. Nuanțele în care sunt colorate zilele voastre viitoare vor depinde toate de vedere – vederea voastră. Pentru unii vor fi îndrăznețe și radiante – un fascicul strălucitor. Pentru alții, vor fi percepute ca o pată întunecată umbrind ceea ce a fost cândva lumea lor. 

Deși ambele percepții sunt adevărate, stabilitatea emoțională este măsurată și simțită în trăirea din spatele fiecăreia. Sunt vremuri răvășitoare* și neobișnuite. Veți descoperi că sunteți de acord unul cu celălalt, deși, în același timp, simțiți emoții extrem de diferite în legătură cu ceea ce sunteți de acord. Așa se întâmplă atunci când Adevărul iese la iveală. 

Fără adevăruri de disputat, ceea ce rămâne sunt simțirile. Prin aceste simțiri sunt create lumile. Lumi individuale. Lumi colective. Toate precise. Fiecare dintre ele unică. Unime. Lumea voastră este și întotdeauna a fost la comanda voastră. Controlul stă** în emoțiile voastre. Cu alte cuvine, prin bucurie și iubire – sunt create lumi. Și la fel prin lăcomie și pofte. Două emoții de bază diferite. Două rezultate diferite. 

Aceste zile prin care treceți acum vă vor face să întâmpinați și mai multe greutăți. Vor fi adevăruri înfiorătoare. În timp ce o faceți, veți descoperi tăria pe care nu știați că o aveți și vă veți da seama în ce credeți cu adevărat. Pentru că indiferent de ceea ce vi se spune sau nu – vă veți cunoaște tăria în Iubire. Și indiferent de ceea ce ziua vă prezintă, Lumina voastră va lumina Adevărul. 

Pentru că Adevărul nu poate fi eradicat, deși poate fi ascuns. 

Cuvinte mai puternice decât cele care reflectă Adevărul nu există. 

Adevărul poartă Lumina unui miliard de stele. Nu există o forță mai mare. 

Pe măsură ce Lumina Adevărului strălucește arzătoare, Iubirea erupe în interiorul și în jurul ei. 

Pentru că ambele, Adevărul și Iubirea, sunt luminate cu Lumina voastră. 

Acest lucru veți ajunge să-l cunoașteți ca fundația tuturor lucrurilor fizice și non-fizice. Esența Adevărului lor este Iubirea. Iubirea este cu mult mai mult decât ceea ce vi s-a spus. Este tot ceea ce voi sunteți. 

Pe măsură ce vă aventurați mai profund în abisul care este inima voastră, veți descoperi acolo – tăria. Această tărie, putere, forță este acolo indiferent de vârstă sau masa musculară. Este miezul liniștit al sinelui. 

Odată descoperit, îl veți găsi înțelept și blând, plin de compasiune și absolut. Nu va trage niciun pumn. Se cunoaște doar pe sine. Cunoaște doar Adevărul. Stă ca o Sursă constantă de Lumină. 

Așa că, pe măsură ce atrocitățile, minciunile și corupția sunt expuse, vă dați seama că Lumina Adevărului este cea care face acest lucru posibil. Acea lumină strălucește în mod egal asupra tuturor lucrurilor. Așa cum întunericul este luminat, așa este și Lumina. Amândouă există. 

Ceea la ce asistați este o povestire a ceea ce s-a întâmplat aici. 

Este recomandat să vă țineți cu putere de Adevăr. Pentru că vor fi multe povestiri cu numeroase explicații pentru ce s-au întâmplat. Pe măsură ce toate concluziile sunt trase, ceea ce va rămâne întotdeauna în picioare este Adevărul. 

Asta nu se referă la Adevărul unui eveniment, cum ar fi cine ce a făcut și când. Nu, asta se referă la Adevărul absolut.   

În acesta, Pacea este găsită în cele din urmă. 

Pentru că fiecare dintre voi veți percepe povestirile și veți avea răspunsurile emoționale la ele din miezul Adevărului vostru, din frecvența voastră de bază, care este Iubirea. Cu cât de mult din acea Iubire sunteți capabili să vă conectați și să simțiți, colorează totul. 

Așa că, aveți grijă de paleta voastră de iubire de sine, forță interioară, integritate și autonomie. Acestea sunt instrumentele voastre. Priceperea voastră să le folosiți este doar unul dintre motivele pentru care ați fost aleși să fiți aici acum. 

Pentru că tu, drag om, drag, ești Iubire Pură. Acest moment de dezvăluire și expunere la nivel mondial aduce și Adevărul tău la masă. Cu o inimă plină vei fi un ajutor pentru toți cei din jurul tău. Ai ales foarte bine și ești perfect plasat. Nu te îndoi de efectul tău asupra întregului pentru că este masiv. 

Ai încredere și Iubește. 

Simte și Iubește. 

Ascultă și Iubește. 

Apoi Iubește și mai mult. 

Îți vei da seama că tot Adevărul tău se găsește acolo. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.

 

 

* înseamnă mai degrabă turbulent decât abundent sau plin de umor. 

** înțelesul se păstrează.


Traducere Monica Poka

Sursa

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.