marți, 20 decembrie 2022

Încetați să mai pretindeți

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Astăzi cei mai mulți oameni au decis să sau și-au implantat schimbarea fizică dincolo de 3D. Poate că sunteți derutați pentru că noi, cei din Universuri, am afirmat anterior că majoritatea ființelor pământene au trecut noul Rubicon. 

Cei care urmează după voi și-au încheiat tranziția fizică astăzi (16 Decembrie 2022). 

Mulți dintre voi care sunteți familiarizați cu secvența tranziției știți că tranziția fizică este faza finală și, uneori, cea mai complicată. Așadar, cei mai mulți sunt confuzi, anxioși, nu dorm bine sau experimentează dificultăți fizice. Această perioadă este oarecum similară pubertății 3D în care s-ar fi putut să fi crescut peste noapte, vi s-a schimbat vocea sau emoțiile voastre au fost făcute ferfeniță și inexplicabile pentru voi sau alții. Așa este acum. Poate că vă simțiți nerăbdători, obosiți și iritabili. 

Cei care decid să nu facă tranziția, nu vă mai pot înțelege nici pe voi, nici reacțiile voastre. 

Voi, la rândul vostru, vreți atât să hibernați cât și să vă jucați cu alții. Interiorul vostru este cu susul în jos, iar reacțiile voastre nu corespund neapărat sentimentelor voastre interioare sau exterioare. Sunteți confuzi, furioși, triști și chicotiți. O combinație puternic derutantă prin care pare că nu puteți trece sau să o ocoliți. 

Asta era de așteptat – ați trecut de la noapte la zi, de la frică la necunoscut. Desigur, am afirmat anterior gânduri similare. Diferența este că, aceia dintre voi care ați făcut tranziția cu luni sau săptămâni în urmă îi ajutați acum pe cei care au făcut saltul final în noua lor ființă fizică. Este ca și cum v-ați încheiat călătoria inițială doar ca să reveniți pentru scurt timp la punctul de pornire ca să-i îndrumați pe cei care au decis să vă urmeze. 

Rezultatul acestor interacțiuni interne și emoționale este că toate ființele care sunt acum dincolo de 3D sunt epuizate. Atât cei care tocmai își încheie partea fizică, cât și voi cei care i-ați păstorit în ultimele câteva zile. 

Sunteți pregătiți pentru o perioadă de pauză. Totuși, sezonul vă solicită interacțiuni emoționale care nu vă includ neapărat noul eu. Unii dintre voi urmați așteptările 3D să faceți asta și o faceți în ciuda stării voastre de epuizare. Alții vă simțiți vinovați pentru că nu împliniți așteptările legate de sărbători ale altora – sau ale voastre. Iar unii dintre voi ignorați acest sezon de sărbători – nu pentru că sunteți un așa-zis Zgârcit, ci pentru că nu aveți niciun interes să participați sau practicați grija față de voi înșivă. 

Nu contează de ce decideți să nu participați pe deplin la activitățile de sărbători. Doar să știți că sunteți mai epuizați decât vă dați seama. Este esențial ca grija voastră pentru voi înșivă să se concentreze pe ceea ce voi aveți nevoie în loc de ceea ce așteaptă alții de la voi. 

Nu este nimic curajos să funcționați așa cum voi și ceilalți vă așteptați pe parcursul acestui sezon de sărbători în ciuda epuizării voastre. Și nici nu vi se schimbă viața dacă decideți să nu reacționați așa cum alții se așteaptă. Probabil vă dați seama, sau o veți face foarte curând, că ”nu mai sunteți în Kansas”. Ceea ce a fost sus, acum este jos. Și ceea la ce v-ați așteptat de la voi, nu mai este valabil. Noua voastră ființă curge în loc să reacționeze la stimuli externi. 

Nu puteți fi și copil și adult în același timp. 

Mulți dintre voi reacționați ca și cum v-ați întoarce la pubertatea 3D pentru că nu vă ascultați ființa fizică sau emoțională. Ați evoluat dincolo de pubertate. Dacă vă simțiți confuzi, epuizați, furioși sau epuizați emoțional, este pentru că îi ascultați și reacționați la alții în loc de voi înșivă. Acele zile de sărit între copilărie și maturitate s-au încheiat. 

Încetați să pretindeți că nu aveți o voce interioară activă care vă încurajează să curgeți. Și încetați să pretindeți că puteți sări cu ușurință între copilăria 3D și dincolo de vârsta adultă 3D. Începând de astăzi, așa ceva nu mai este posibil – ca vedeta fotbalului din liceu care nu se maturizează niciodată dincolo de acea etapă. 

Sunteți pe deplin noul vostru eu, așa cum este adevărat și pentru cei din al doilea și al treilea val. Într-adevăr al patrulea val este mult mai departe decât ne-am așteptat și noi, cei din Universuri, în acest punct al istoriei voastre pământești. 

Încetați să pretindeți că sunteți cineva care nu sunteți în ciuda cerințelor fostei voastre lumi 3D. Nu mai aparțineți acelei lumi. Aveți un limbaj și o direcție nouă. O direcție care nu este compatibilă cu cei 3D. Așa că, încetați să mai pretindeți că puteți fi în ambele lumi. Nu mai mult decât poate fotbalistul vedetă din liceu continua să fie fotbalistul vedetă din liceu odată ce el sau ea au absolvit liceul. 

Asta este noua voastră viață – începeți să o trăiți. Așa să fie, Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.