joi, 8 decembrie 2022

Eforturi globale

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul.

(La începutul acestei conversații am avut o conversație personală.)

Există zvonuri despre arestări globale. 

Da, aceste zvonuri sunt adevărate. Este un efort coordonat care va îndepărta multe fortărețe. 

Amintiți-vă că, totuși, operațiunea (traficul) nu este coordonată la scară de masă. Atât de mulți operează în mod izolat și continuu. Este o meserie, un mod de viață executat în mod obișnuit și pentru fonduri care să nu poată fi urmărite. 

Există puncte de colectare. Există locații de predare. Multe dintre acestea au fost descoperite. Multe nu au fost. Pe măsură ce operatorii sunt capturați și se instalează frica, mai multe locații și operatori sunt dezvăluiți. Acestea sunt dezvăluite acum pentru un tratament mai favorabil și pedepse mai mici. Asta s-a petrecut treptat și prin operațiunea de astăzi se petrece la modul serios. 

Nu veți auzi aceste detalii. Ele sunt ținute ascunse de ochii publicului astfel încât mai mulți operatori să poată fi descoperiți și reținuți. Astfel încât mai mulți oameni, atât copii cât și adulți, să poată fi salvați. 

Întregul proces se va desfășura pe parcursul mai multor ani; trei mai exact. 

Ceea ce veți vedea, și nu peste prea mult timp, sunt chiar personalitățile publice care au fost reținute. Se va face dreptate, dar nu așa cum vă imaginați voi. Va fi rapidă. În unele cazuri s-a și făcut deja. Nu în toate cazurile. 

Sunt operatori și controlori care chiar acum sunt reținuți, așteptând o dezvăluire și o socoteală publică. 

Povestea va fi spusă fragmentar (pe bucățele), astfel încât să poată fi pe deplin digerată. Va fi un șoc suficient de mare atunci când conducătorii țărilor vor fi înlăturați. Va fi frică. 

Aceasta va fi perioada de haos în care sunteți chemați să fiți calmi. Va fi un moment înfricoșător pentru aceia dintre voi care încă mai cred în/contează pe soliditatea constructului. Acesta (constructul) a fost în mod intenționat fabricat și se dezintegrează chiar acum. Ceea ce vedeți public este un spectacol, nimic mai mult. 

Operațiunea de îndepărtare a tuturor autorilor acestui scop întunecat este una de talie mondială și foarte delicată. Depinde de secret, loialitate, procedee secrete și curaj. Acei bărbați și femei care duc la îndeplinire această muncă sunt războinici în esența lor. O fac de bunăvoie și cu convingere. Acest efort va reuși în cele din urmă, dar este unul de durată.   

Sunteți sfătuiți acum să vă faceți confortabili în energia perturbatoare care vă înconjoară, deoarece va dura ceva vreme. Va fi simțită perturbatoare pentru ceea ce a fost ordinea obișnuită a lucrurilor, dar, totuși, nu este distructivă. Perturbă corupția care vă conduce lumea și deschide porțile pentru pace, prosperitate, vitalitate și bucurie. 

Când iubirea care-i urmează va fi simțită și realizată pe deplin, veți uita perturbarea și veți ști că fiecare pas făcut, a meritat. 

Veți vedea, dragii, dragii mei oameni dragi. Veți vedea. 

Asta este tot pentru acum.

 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa 


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.