marți, 27 decembrie 2022

Noul Tu OM


Brenda Hoffman
 

Dragilor, 

Aveți nevoie de schimbare. Vreți mai mult, dar nu știți încă cum să-l obțineți pentru că această nevoie se simte ca fiind pur și simplu dincolo de capacitatea voastră să o faceți. 

Încă nu înțelegeți că ați obținut deja ceea ce ați visat înainte să intrați pe Pământ în această viață. Ați vrut să ajutați la tranziția Pământului. Mai important, ați dorit să puneți capăt eonilor de karmă a fricii pe care voi și alți oameni ați creat-o. Dar, înainte ca asta să se poată întâmpla, era nevoie să vă încheiați karma umană personală. 

Mulți vorbesc despre iubire – că odată ce v-ați deschis inima iubirii, totul va bine deoarece alții vor gravita înspre voi și își vor dori același lucru pentru ei. Acest lucru este adevărat cu o mică avertizare. Iubirea de sine este imposibilă dacă karma fricii voastre umane continuă să facă parte din viața voastră.

Cu multe luni în urmă, noi, cei din Universuri, am afirmat că karma nu mai exista. Că ați creat o lume și o viață personală nouă. Dar n-ați putut accepta pe deplin această cunoaștere pentru voi înșivă până când nu ați eliberat frica, furia, anxietatea și auto-pedepsirea umană pe care le-ați acumulat de-a lungul a eoni pământești. Ați eliberat acea karmă uman-pământească în ultimele câteva săptămâni. 

Poate vă întrebați de ce, dacă karma a fost eliberată cu ani în urmă, ați neglijat acea parte umană până de curând. Este așa pentru că v-a fost frică să abordați rolurile umane pe care le-ați jucat. 

Este una să-ți exersezi abilitățile spirituale noi sau în curs de desfășurare, dar este cu totul altceva să abordezi iubirea de sine umană. O iubire de sine care vă cere să eliberați frica și durerea pe care le-ați purtat timp de eoni. Ați fost o stea luminoasă strălucitoare păstrând un buzunar ascuns cu frică de sine. 

Chiar dacă, aparent, v-ați curățat timp de decenii, ați făcut-o cu cunoașterea voastră spirituală în loc să vă abordați umanitatea profund ascunsă.* De-abia în ultimele două săptămâni ați îndrăznit să vă deschideți inima față de voi înșivă – atât la bine, cât și la ceea ce considerați rău. 

Acesta este motivul pentru care acest sezon de sărbători a fost dificil pentru atât de mulți. 

Acest sezon este pretins ca fiind un eveniment de familie. Totuși, mulți dintre voi v-ați înstrăinat de familia voastră sau, mai exact, de voi înșivă, gândul de-a interacționa într-o perioadă atât de volatilă a fost mai mult decât ceea la ce ați fi putut face față – până când ați făcut-o. 

Odată ce v-ați confruntat cu karma pentru care v-ați mustrat în secret, incluzând interacțiunile cu cei din familia voastră din această viață și cu alții, ați reușit să ridicați blocajul care v-a acoperit inima de eoni. 

Gândiți-vă la acel blocaj ca la un seif de metal greu pe care în sfârșit l-ați aruncat în aer. Sunteți obosiți, poate chiar furioși, nu din cauza sărbătorilor, ci din cauza a tot ceea ce ați reușit să faceți, înțelegeți în ultimele zile. 

Acordați-vă un moment să vă vedeți sau simțiți inima. Dacă detectați orice acoperire, orice blocare a curgerii, îndepărtați-o pentru că sunteți liberi de acele obstacole de multă vreme purtate, auto-impuse ca să vă întregiți iubirea de sine. Sunteți liberi. O libertate care vă dă voie să o luați de la capăt cu o foaie curată. 

Unii dintre voi sunteți îngrijorați că s-ar putea să rămâneți supărați pe cineva sau că nu simțiți nimic pentru cei pe care ar trebui să-i iubiți. Din nou, vă rugăm să știți că ați curățat ceea ce trebuie să fie curățat astfel încât să vă puteți iubi pe deplin pe voi înșivă așa cum o faceți în alte locații decât Pământul. 

V-ați curățat fricile umane. Dar, așa cum este valabil pentru cei care au febră, înainte ca aceasta să cedeze, s-ar putea să fie nevoie de câteva zile ca să vă actualizați noua ființă umană. 

Înainte v-ați curățat ființa spirituală de bucățele și fragmente din alte locații și segmente. Acum ați eliminat din voi tot ceea de ce vă era frică din acțiunile voastre umane trecute și prezente. 

Sunteți liberi. Liberi să vă iubiți pe deplin noua ființă umană și spirituală. Și sunteți liberi să o luați de la capăt. 

O lume nouă și un om nou într-un an nou. Așa să fie. Amin.

 

 

*După ce prietena mea, Elizabeth Farwell, a citit această canalizare, m-a informat că termenul Ocolire Spirituală se referă la cei care se folosesc de spiritualitate ca să evite să se confrunte cu problemele nerezolvate la nivel personal, interpersonal sau sistemic. Termenul a fost făcut popular în perioada anilor 1980 de către regretatul John Welwood, un psihoterapeut și învățător budist.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.