joi, 1 decembrie 2022

Sună o alarmă

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

O năvală de schimbări se rostogolește înspre voi, înghițind realitatea așa cum o cunoașteți. Scopul comunicării noastre este să înregistrăm schimbarea și să-i validăm semnificația. Aceasta va produce rezerve vaste de confort în vremurile viitoare. Va oferi claritate acolo unde există mai mult confuzie. 

Sunt modificări specifice care abordează țesătura lumii voastre/realității voastre. Acestea sunt schimbări pe care le vedeți și pe care le cunoașteți. La început, le veți simți șocante. Asta din cauza faptului că v-ați acceptat actuala ”realitate” ca adevărată. 

N-ați avut nici un motiv să nu o faceți, până acum. Lucrurile pe care le aflați/descoperiți/sunt dezvăluite despre acei oameni și acele instituții care conduc lucrurile aici, vă oferă o mulțime de motive. Vă dați seama că lucrurile nu sunt așa cum par. 

Ceea de ce nu vă dați seama pe deplin este cât de multe sunt iluzii și/sau induceri în eroare. Știți sau bănuiți că ați fost înșelați. Totuși, nu sunteți la curent cu dimensiunile acestei înșelăciuni. Este aproape totală. Amploarea falsurilor în care credeți este inimaginabilă. Aproape tot ceea ce ați acceptat ca fiind adevărat – nu este. 

Realitatea în care locuiți a fost intenționat așa construită. Asta pentru ca rasa să poată fi ținută fără greutate în ea. Fiecare element are un scop. Controlorii voștri au mai făcut asta și înainte. 

Ceea ce nu a fost niciodată planificat a fost ingeniozitatea, strălucirea, pasiunea și loialitatea rasei. Indiferent de ce constrângere a fost impusă sau introdusă, voința voastră nu a putut fi înfrântă. Nu complet. Niciodată. 

În aceste ultime momente sunteți cel mai vulnerabili.* Cu toate acestea, indiferent de cât de disperate par lucrurile, să știți că ați câștigat deja. Par atât de disperate ca o aruncare finală a tot ceea ce cei care dețin controlul trebuie să scoată la înaintare. Intenția din spatele acestor acțiuni nu este ascunsă, iar celor care le fac nu le pasă. S-a instalat disperarea. 

Ceea ce trebuie să știți este că acum sunt mai mulți oameni care simt această disperare deoarece averea, membrii familiei și mijloacele lor de trai sunt amenințate. Mulți nu cunosc cele mai profunde și mai întunecate acțiuni ale celor care controlează sforile marionetelor. 

Au mușcat din momeală – cârlig, fir și platină. Și-au dorit faimă și/sau glorie, și/sau bogăție, și/sau putere. N-au înțeles pe deplin depravarea care se ascundea sub prezentarea acestor obiective. 

Aceștia sunt cei mai adormiți. 

Nu sunt ignoranți în ceea ce privește înșelăciunea sau scuzele vagi pentru acțiuni. Totuși, fie le-au ignorat, fie le-au minimizat ca să-și poată continua frenezia hrănirii. Este un apetit nesățios. Nu văd nici un motiv să-l stopeze. Pentru aceste suflete pierdute este atrasă trezirea. Este prelungită din cauza refuzului lor să-și asume responsabilitatea pentru orice altceva înafară de ”dorința de-a merge înainte” sau ”reuși” sau să ”câștige competiția vieții”. 

Acești oameni sunt semenii voștri. Majoritatea dintre ei nu au intenții rele față de niciun alt om. Ei caută supraviețuirea. Acestea sunt mințile care au cea mai mare nevoie de un impuls ca să se trezească. Îl puteți asemăna cu o alarmă. Unii dintre voi preferați muzica lentă sau ciripitul păsărilor ca să vă treziți la momentul potrivit. Totuși, nu toți. Alții au nevoie de ceva tare și brusc ca să se trezească. 

Ați ajuns în punctul în care tare și brusc este singura opțiune rămasă. Deși poate suna dur și surprinzător pentru aceia dintre voi care sunteți treziți deja, nu va fi ceva șocant. Cei adormiți și complici în propulsarea iluziei, vor fi uluiți. Este momentul în care voi, cei care sunteți pregătiți deja, veți cel mai necesari. 

Vom vorbi mai multe despre asta. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

 

 

*A existat un fel de viziune aici, mai mult ca o descărcare. Arăta numărul copleșitor de minciuni care ne vor deveni cunoscute. Vulnerabilitatea despre care se vorbește se datorează volumului imens de minciuni pe care noi le-am crezut adevăruri. Se simțea de parcă toată treaba, întreaga viață pe care o trăim, urma să fie întoarsă cu susul în jos. Acest lucru ne va pune la încercare curajul și vom fi tentați să renunțăm pentru că va părea că nu există niciun motiv să mergem mai departe.

 

În aceiași descărcare mi-a fost arătat că motivul pentru care suntem aici și acum este din cauza acelui moment în care totul pare pierdut. Noi ȘTIM că nu este sfârșitul și ne vom aminti când ne confruntăm cu aceste adevăruri care sunt devastatoare pentru simțurile noastre. Vulnerabilitatea de care se vorbește aici se datorează copleșirii. Totuși, și aici este cea mai importantă componentă a acestei descărcări, nu pune stăpânire pe noi. De fapt, este chiar invers. Este scânteia care ne aduce aminte de ce suntem noi aici, de fapt.

 

 

Traducere Monica Poka 

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.