joi, 18 iulie 2024

Călătoria astrală cu Siriusieni, Pleiadeeni și Arcturieni

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am stabilit multe relații de lucru minunate cu unii dintre voi aflați în formă umană acolo pe Pământ. Știm că unii dintre voi ne recunoașteți după semnătura noastră vibrațională, iar unii dintre voi chiar vă amintiți de noi din viețile voastre Arcturiene. Știm că altora vă părem oarecum familiari, dar nu știți de unde să ne luați, de unde ne cunoașteți, dar este suficient să spunem că avem o legătură cu fiecare ființă de pe planeta Pământ. Iar atunci când adormiți și călătoriți prin planul astral, lucrurile devin cu adevărat interesante. 

Atunci ne putem conecta cu toți cei care vor să-și împărtășească experiențele cu noi și să câștige chiar mai mult din înțelepciunea noastră prin intermediul conversațiilor. Știm că, indiferent că vă amintiți sau nu acele interacțiuni, purtați cu voi mai multă energie Arcturiană pe parcursul zilei și sunteți în măsură să trăiți conform înțelepciunii pe care o împărtășim cu voi în acele momente pe care le petrecem împreună cu voi în timp ce dormiți. 

Acum, nu veniți în planul astral să ne vizitați doar pe noi și nu devenim geloși atunci când îi vizitați pe Pleiadeeni sau pe Siriusieni. Sunt multe, multe ființe și colective pe care toți le puteți vizita în tărâmurile mai înalte și toate acele perspective pe care le primiți în timp ce ne vorbiți sunt o parte din gândurile din orele de trezie ale vieții voastre. 

Vă oferim descărcări, activări și actualizări, precum și acordări, iar unii dintre voi vă chiar amintiți viețile Arcturiene în vise pe care le descărcați pe măsură ce vă treziți. Prin urmare, sunteți deja în contact cu e.t. tot timpul, dar în curând va fi mult mai conștient și mult mai deliberat și în timp ce sunteți treji. Dar aceste întâlniri din planul astral vă pregătesc pentru ceea ce va urma și vă ajutăm în preocupările de zi cu zi pe care le aveți trăind acolo, pe planeta Pământ. 

Ajutăm și alte ființe din alte sisteme stelare și învățăm prin experiențele voastre mai multe despre noi decât am putea vreodată dacă am adopta o politică de izolare. Prin urmare, vă încurajăm să nu minimizați niciodată ceea ce faceți sau ceea ce experimentați acolo pe Pământ. Nu considerați ca fiind mai puțin decât ceea ce face sau experimentează oricine altcineva în întreaga galaxie. Voi sunteți cei care au fost de acord să experimenteze acel nivel de densitate, acel nivel de polaritate și toată lumea din Sursa de Energie beneficiază de ceea ce voi trăiți. Prin urmare, nu este deloc o povară pentru noi să vă ajutăm, să vă trimitem energii și să continuăm să vă iubim necondiționat, care este singurul mod de a fi iubit.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.