marți, 9 iulie 2024

O comunitate

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

În următoarele câteva săptămâni, mulți, mulți oameni vor începe să se îndepărteze de explorările lor curioase și să se îndrepte înspre lucruri cu care rezonează profund. Este vital să-ți amintești propriile experiențe de trezire, astfel încât să-i poți încuraja și susține pe cei care își încep călătoria. Poate fi tentant să-ți strecori propriile gânduri și idei în paradigma lor spunând: ”Așa ar trebui făcute lucrurile, mănâncă asta, nu mânca asta, meditează etc.”. 

Fiecare cale este profund personală și poate fi definită doar de persoana care merge pe ea. Fii un far de lumină, un ghid, un umăr pe care se poate plânge, o ureche care ascultă. Pe măsură ce fiecare dintre voi vă îmbrățișați pe cine sunteți meniți să fiți, un lucru frumos se va întâmpla... o comunitate care răspândește lumină și iubire oriunde sunteți cunoscuți. ~ Creatorul


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.