miercuri, 17 iulie 2024

Cum să manifestați viața viselor voastre

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Întotdeauna facem bilanțul unde vă aflați în călătoriile voastre acolo pe planeta Pământ, astfel încât să vă putem transmite energiile și mesajele de care aveți cu adevărat nevoie. Știm că mulți dintre voi ați adresat cereri Universului, Sursei, ghizilor voștri și chiar nouă că aveți nevoie de ajutorul nostru și vrem să știți că cel mai bun mod pe care îl avem să vă ajutăm este să vă reamintim cum funcționează toate astea. Da, veniți într-o viață știind că veți avea anumite trăsături și că vă veți naște într-o familie, o casă, un cartier, o comunitate în care sunteți meniți să aveți anumite experiențe de viață, atât ale voastre înșivă, cât și ale altora. 

Odată ce ați fost întrupați o vreme și jucați jocul și urmați regulile pe care societatea le-a stabilit pentru voi, adeseori vă dați seama că există mai mult de atât. Împreună cu unele dintre evenimentele majore care au fost planificate pentru această viață, a fost planificată și o trezire. Știți asta pentru că sunteți treziți și acest lucru nu este așa din întâmplare. Odată ce vă treziți, vă dați seama că sunt și alte moduri în care să vă mișcați prin lume, să vă trăiți viața și să vă împliniți visele. Sunt moduri care nu v-au fost predate la școală sau în orice alt loc în care ați putea merge să învățați cum să navigați prin viață într-un mod în care să puteți trăi bucuroși și liberi. 

Acum, de când au fost oamenii acolo pe Pământ, ați căutat ajutor în stele, ceruri, iar noi v-am oferit energetic acel ajutor. Întotdeauna am ascultat și am luat în considerare toate cererile pe care le aveți ca să aveți o viață mai bună pe Pământ. Dar când vă spunem cum să o faceți voi înșivă, vă dăm într-adevăr cheile împărăției. Vă dezvăluim tot ceea ce n-ați fost învățați înainte de către cei care păreau să știe totul. 

În felul în care noi vedem lucrurile, din punctul nostru de vedere, tot ceea ce trebuie să faceți acum ca să primiți ceea ce vreți să primiți și să trăiți viața pe care vreți să o trăiți, este să dați drumul la tot ceea ce generează rezistență. Asta include, desigur, gândurile și credințele voastre, emoțiile voastre, dar mai include și judecățile voastre. Nu vă puteți dori ceea ce altcineva are, dar să judecați modul în care l-a obținut și să și fiți cu adevărat aliniați cu trăirea acelei vieți. Prin urmare, ca să manifestați viața voastră de vis, aveți mai puțin de făcut și mai mult de eliberat. 

Dacă sunteți atenți la ceea ce gândiți și simțiți, chiar dacă vi se pare pe deplin justificat și sunteți dispuși să dați drumul la ceea ce simțiți greu pentru voi, puteți lăsa să intre unele dintre răspunsurile la cererile voastre. Vor fi unele pe care nu sunteți încă pregătiți să le primiți, dar în cazul ăsta trebuie să aveți încredere și să credeți că vi se răspunde la toate cererile și că totul vine la momentul potrivit. Dacă puteți face toate aceste lucruri pe care tocmai vi le-am expus, atunci puteți trăi fericiți până la adânci bătrâneți și puteți manifesta viața visurilor voastre. 

Dacă v-ați săturat să așteptați ca una dintre aceste manifestări să apară în realitatea voastră fizică, atunci mergeți și distrați-vă sau relaxați-vă și priviți norii în timp ce ascultați ciripitul păsărelelor. Nu vă gândiți că trebuie să fiți tot timpul în modul manifestare ca să primiți. Până acum ați trăit suficient în această viață ca să fi cerut suficient de multe, să fi creat suficient, astfel încât trebuie să vă concentrați mai mult pe modul primire, în care puțini oameni se află în mod regulat. Dar este atât de important să vă amintiți să primiți și de aceea vă oferim acest mic memento aici și acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.