joi, 25 iulie 2024

Descoperiți frecvența luminii și sunetului vostru ca să vă vindecați

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări și iubire noi, Ființele Celeste Albe, extindem acum spre voi. Vă aducem vibrațiile noastre celeste să vă susțină vindecarea și trezirea din interiorul vostru.   

Am fost prezente cu Pământul încă de la crearea lui și suntem prezente cu voi, de-a lungul întregii voastre vieți, susținându-vă, hrănindu-vă și inspirându-vă să trăiți pe deplin pe Pământ ca sufletul și ca esența voastră – așa cum s-a manifestat adevărul vostru. 

Sunt multe modalități să vă treziți adevărul. Adeseori există blocaje/răni/bariere care provoacă disconfort, care vă fac să vă închideți ființa și să vă opriți sufletul/adevărul să emane, să vă umple întreaga ființă și realitatea voastră. 

Există și multe tipuri diferite de vindecare. Vindecarea permite ca aceste blocaje/bariere/răni/dureri/limitări să fie recunoscute, rezolvate, transformate și vindecate. Acest lucru lasă ca o mai mare libertate să se dezvolte din interiorul ființei voastre, făcând ca o mai mare cunoaștere interioară să se manifeste în ființa și realitatea voastră. 

Sunt atât de multe tipuri diferite de vindecări care pot avea loc și atât de multe moduri diferite de vindecare. Toate sunt adecvate și necesare și oferă un serviciu. 

Noi, Ființele Celeste Albe, dorim astăzi să vă aducem înapoi la propria voastră vibrație, propriul adevăr unic în ființa voastră/esența voastră/sufletul vostru/prezența voastră a Creatorului. Pe măsură ce vă aducem înapoi la adevărul vostru, asta în sine este o vindecare. Dizolvă/rezolvă și transformă rănile/limitările/limitele, orice ce vă face să rămâneți blocați sau vă împiedică să vă exprimați libertatea interioară – lumina, înțelepciunea și adevărul vostru. 

Vă invităm să vă recunoașteți vibrația și frecvența sunetului și luminii voastre. Aveți în voi o lumină care este atât de puternică și magnifică. Această lumină poate fi exprimată în atât de multe moduri diferite, creative, remarcabile și minunate. 

Vă puteți exprima lumina prin respirație. Concentrarea asupra respirației în timp ce mențineți intenția să vă extindeți, măriți și dezvoltați lumina, vă dă voie să începeți să stați în prezența luminii voastre și să o contemplați. 

Îi puteți recunoaște culoarea. Culoarea este extrem de importantă. Este ca un limbaj în sine. Când recunoașteți o culoare a sufletului/esenței voastre, ar putea părea că nu este ceva semnificativ, dar este, totuși, extrem de semnificativă pentru că acea culoare este ca un limbaj care-i vorbește întregii voastre ființe și corpului vostru. Este ceva de care corpul și câmpul vostru auric au nevoie și au nevoie pentru hrănire, pentru experimentarea unei mai mari libertăți interioare. 

Recunoașterea unei culori a luminii voastre în timp ce respirați în armonie cu lumina voastră, începe o conversație. Întreaga voastră ființă răspunde la acea culoare. Vă puteți imagina acea culoare umplându-vă corpul și aura, îmbrățișându-vă și învăluindu-vă complet. 

Culoarea poate avea un înțeles. Poate avea o putere. Poate aduce o energie. Poate aduce înțelepciune. Va aduce și vindecare; va elibera blocaje și granițe; vă va transforma ființa și vă va da voie să vă conectați adevărul vostru interior/sufletul vostru/esența voastră. 

Când sunteți în meditație și primiți o culoare de lumină, înțelegeți că acesta este un moment extrem de important pentru corpul și aura voastră, chiar și pentru mintea și emoțiile voastre. 

Această culoare înseamnă lumea. Este transformatoare, înălțătoare și vindecătoare, așa că, vă puteți face timp să meditați cu această culoare. Poate doriți să vă înconjurați cu această culoare, să o purtați, să o aveți în preajma sau în mediul vostru. 

Poate că adevărul/sufletul/esența voastră vă va prezenta în fiecare zi o altă culoare sau poate vă va prezenta în mod constant aceiași culoare. 

Acesta este un mod foarte puternic de hrănire și vindecare a voastră pentru că uneori nu știți ce este nevoie să fie vindecat și hrănit. Culoarea pe care o primiți din adevărul vostru este un răspuns care nu trebuie înțeles. Poate fi pur și simplu primit și acceptat. 

Lumina voastră interioară poate fi tradusă și într-o frecvență a sunetului. Sunetul are minunata capacitate să vă acordeze, alinieze și chiar recalibreze ființa într-o clipă. Este extrem de puternic. Sunete/frecvențe/note diferite au scopuri diferite, influențe diferite asupra ființei voastre. 

Lumina din voi are o frecvență, de fapt, are multe frecvențe. Când cereți să primiți frecvența sunetului adevărului vostru/esenței voastre/luminii voastre din interior și dacă sunteți dispuși să o exprimați prin vocea voastră, veți putea să vă angajați într-un minunat proces de aliniere/realiniere/recalibrare a întregii voastre ființe, aliniindu-vă corpul/câmpul auric/mintea/emoțiile cu adevărul/sufletul/esența voastră, lăsând astfel ca această energie interioară să fie exprimată în mod liber. 

Sunetul care ar putea veni prin vocea voastră, pe măsură ce vă conectați cu energia voastră interioară și invitați frecvența sunetului să apară, ar putea părea că voi îl creați. Poate părea prostesc, nu suficient de bun sau ca un sunet oarecare pe care voi l-ați inventat. 

Dacă vă acordați libertatea să exprimați acest sunet pe deplin, prin vocea voastră, chiar dacă nu sună adecvat, frecvența sunetului se va filtra prin tot corpul vostru și câmpul vostru auric și vă va alinia, fără înțelegerea sau conștientizarea voastră, cu adevărul vostru interior. 

Este ca și cum ați deschide o cale, înlăturând toate obstacolele, astfel încât să puteți curge pe acea cale cu o mai mare ușurință. 

Sunetul nu trebuie să fie perfect, deoarece ceea ce percepeți ca fiind perfect poate să nu fie potrivit, dar sunetul care se exprimă din ființa voastră – frecvența – va avea un impact pozitiv asupra ființei voastre. Va trezi aspecte ale ființei voastre și va aduce vindecare; eliberând obstacole și blocaje și creând transformare. 

Ceea ce spunem este foarte elementar – puterea de vindecare a sunetului; sunetul luminii voastre și culoarea luminii voastre și cum acestea, atunci când sunt recunoscute și exprimate, vă pot realinia/recalibra și vindeca ființa. 

Este valoros să vă întoarceți la elementele de bază și să vă dați seama că aveți în voi capacitatea să vă vindecați. Este nevoie doar să întrebați înlăuntrul vostru. Puteți inspira adânc lumina din ființa voastră, chiar dacă nu știți unde este lumina. Pur și simplu setați o intenție și apoi cereți fie ca frecvența sunetului, fie ca frecvența culorii luminii voastre să fie exprimată către voi, sau prin voi. 

Este ca un joc creativ care are un impact puternic asupra ființei voastre. Bucurați-vă de acest joc creativ și observați tranzițiile care au loc în ființa voastră. 

Vă mulțumim. Vă iubim veșnic.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala



Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.