marți, 2 iulie 2024

Fie că sunteți de acord sau nu, faceți asta

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Trebuie să remarcați că la nivel individual faceți progrese în viața voastră. Aveți capacitatea să vă oferiți această noțiune și vă implorăm să o faceți. Vă sugerăm să vă faceți un bilanț al vieții și al vibrațiilor voastre. Observați că progresați vibrațional, chiar dacă circumstanțele vieții voastre nu s-au îmbunătățit semnificativ de-a lungul anilor. Observați că sunteți în continuare treziți spiritual, chiar dacă orice ați încercat să faceți ca suflet trezit nu a funcționat neapărat așa cum ați fi sperat. Asta înseamnă că aveți credință și asta înseamnă că puteți avea încredere. 

Și vrem să știți că credința și încrederea voastră sunt cele care vă oferă acel sentiment de a fi trezit, acel sentiment de împuternicire prin alegere. Puteți alege să vă dezumflați și să intrați în disperare sau puteți alege să aveți răbdare și să știți că totul este bine. Puteți alege să vă spuneți ”Totul (este) în Perfectă Sincronizare Divină” și puteți să vă trăiți viața ca ființele de vibrație înaltă care sunteți cu adevărat. 

Acum, dacă puteți face aceste lucruri și știm că mulți dintre voi le faceți, atunci puteți admite că ați parcurs un drum lung. Puteți recunoaște că trezirea voastră este și a fost întotdeauna importantă. Este un aspect important al vieții voastre. Trebuie să știți asta despre voi, pentru că este adevărat și puteți trăi acest adevăr. Îl puteți recunoaște și puteți merge înainte știind că sunteți Ființe Sursă de Energie și ca Ființă Sursă de Energie, sunteți o ființă creatoare. 

Acum, din nou, este posibil să nu vedeți și să experimentați chiar acum tot ceea ce ați creat deja și asta este în regulă. De fapt, acesta este un lucru bun, pentru că vreți să aveți lucruri de anticipat, pe care să le așteptați cu nerăbdare. Și vreți să puteți aprecia ceea ce vine spre voi. Dacă ar veni toate mâine, cum ați aprecia fiecare aspect al creației voastre? Asta ar fi o provocare, nu-i așa? 

Dar sunteți acolo să vă bucurați de viața pe care o aveți și să aveți încredere că mai sunt multe de venit. Sunteți acolo să trăiți viața unui suflet trezit, ceea ce înseamnă că sunteți acolo să iubiți. Sunteți acolo ca să mențineți acea stare de vibrație mai înaltă a ființei, chiar și atunci când viața voastră nu este perfectă și încă există violență, lăcomie și foamete pe planeta Pământ. Puteți decide cum priviți aceste lucruri și cum vă vedeți pe voi înșivă și viața voastră. Recomandarea noastră continuă este să vă vedeți în creștere și ca fiind crescut deja în ființele frumoase pe care noi le vedem atunci când vă privim din dimensiunea a douăsprezecea.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.