marți, 16 iulie 2024

Teoria simulării și ce simțiți în legătură cu ea

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne-am adunat împreună cu multe alte ființe și colective în acest moment să stabilim o strategie cum să ajutăm cel mai bine omenirea în continuare. Observăm tendințele de acolo, de pe planeta Pământ și știm că din ce în ce mai mulți oameni primesc informația că nimic din toate acestea nu este real, că tot ceea ce experimentați este o iluzie, o simulare. Și, în timp ce asta poate aduce o mare mângâiere unei persoane care a crezut cândva că este responsabilă de repararea unei planete stricate, sunt alții pentru care această informație nu este atât de dorită și nu atât de utilă. 

Dați-ne voie să vă ajutăm să vă ajutați chiar acum, în timp ce noi continuăm să deliberăm ce energii să vă trimitem în continuare ca să vă ajutăm să vă eliberați de o parte din disperarea care a fost simțită în legătură cu teoria simulării. Aveți seria voastră de filme intitulată ”Matrix” și în acele filme trebuie să existe un răufăcător, sau răufăcători, ca să le ofere protagoniștilor ceva cu ce să se lupte. Astfel, mulți oameni au luat ceea ce era adevărat în acel film și l-au folosit ca să creadă că ceva din afara lor este răufăcătorul din povestea lor. Voi nu sunteți acolo, pe Pământ, să hrăniți inteligența artificială sau orice altă formă de viață. Voi sunteți cei care creați simulările , pentru că nu există doar una, și voi sunteți cei care beneficiați de fiecare părticică din creațiile voastre. 

Prin urmare, vă rugăm să dați drumul chiar acum acelei idei care spune că altcineva determină ceea ce veți experimenta în continuare. Exiști doar tu și există doar Sursa, iar orice altceva este creația ta care să-ți ofere posibilitatea să ai experiențele care te vor ajuta să crești și acest lucru este valabil pentru toți ceilalți din realitatea voastră iluzorie. Acum, asta înseamnă că nimic nu contează și nimic nu este real? Nu. Sentimentele voastre contează și experimentarea sentimentelor voastre este reală. Gândurile voastre contează. Gândurile voastre crează și puteți decide ce veți crea în continuare pentru voi înșivă și pentru ceilalți. Sunteți meniți să vă folosiți cu succes puterile. 

Dacă toată această cunoaștere nu vă face să trageți concluzia că puteți crea orice simulare doriți să creați, atunci nu vă servește și nu trebuie să vă concentrați asupra ei. Totul este și puteți experimenta oricare dintre aspectele A-Tot-Ceea-Ce-Este pe care doriți cu adevărat să le experimentați. Acum, vrem și să vă dați seama că sunteți cu adevărat sufletul vostru. Sufletul vostru nu este nici maestrul păpușar. Voi decideți dacă vreți să vă nașteți într-o realitate în care ați avea anumite neajunsuri și provocări definite și lucruri care știați că vor fi traumatizante să le experimentați, pentru că vă place provocarea. Așadar, voi, când vă aflați în acest corp fizic care pretindeți că este adevăratul voi, decideți că nu vă place o provocare, atunci, da, nu sunteți aliniați cu adevăratul vostru sine. 

Este provocator să vă creați experiențele pe care doriți să le aveți, dar este și distractiv și scoate mai mult din voi și în sufletul vostru, în corpul vostru care este creat de sufletul vostru. Invitați mai mult din Sursa de Energie și ajungeți să trăiți ca acea creație care este o fuziune între fizic și non-fizic. Această putere creatoare pe care o aveți este distractivă atunci când este folosită. Când vă temeți de ea, este suprasolicitată sau ignorată, atunci încetați să vă bucurați de această creație a voastră și începeți să vă plângeți cerurilor, spunând tuturor că vreți doar să ieșiți din iluzie. Așadar, jucați jocul și distrați-vă cu el, pentru că voi ați decis că acesta este jocul pe care vreți să-l jucați la un moment dat, și puteți continua să decideți asta, aliniindu-vă cu adevărul a ceea ce sunteți cu adevărat, și puteți trăi vieți pline de bucurie în co-creație.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.