joi, 4 iulie 2024

O parte din tot ceea ce este

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Dragul meu copil... acordă-ți un moment și gândește-te la toate schimbările prin care ai trecut, alegerile pe care le-ai făcut și vindecarea pe care ai adus-o. În timp ce te aflai în mijlocul celor mai mari schimbări ale tale, au fost momente în care ai spus ”Nu mai pot suporta nici o secundă asta! Faceți-o să se oprească!” Dar, când s-a încheiat și în liniștea pașnică, adeseori ai spus ”Uite... că s-a făcut! N-a fost chiar așa de rău. Am învățat atât de multe!” 

Universul vrea să știi că ai acum toate abilitățile, cunoașterea și înțelepciunea să faci fiecare schimbare importantă prin care treci mai grațioasă și mai ușoară. În viitorul foarte apropiat, vei fi în măsură să integrezi aceste schimbări majore într-o clipire de ochi... dacă așa alegi. Amintește-ți, ești cu mult mai puternic decât te crezi. De ce? Pentru că ești parte din Tot Ceea Ce Este! ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.