marți, 23 iulie 2024

Nimic nu este așa cum a fost acum două săptămâni

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Noua voastră viață începe astăzi. 

Asta se întâmplă pentru că ați internalizat piesele necesare să vă proclamați unimea cu Pământul și Universurile. Nu mai priviți în afară fie ca ființă umană sau ca ființă Universală. Experiențele voastre de eoni pe Pământ au fost confuze pentru că, în subconștient sau în visele voastre, aveați mai multe abilități și flexibilitate decât ați afișat în realitatea voastră de pe Pământ în 3D. Știați că ceva nu era în regulă, dar n-ați știut cum să transformați această preocupare în realitate. Acum știți. Chiar dacă aceste abilități s-ar putea să nu fie încă afișate în viața voastră, v-ați revendicat setul de abilități Universale și ați adăugat câteva abilități noi pe care le-ați dezvoltat ca soluții alternative pe Pământ. 

Este timpul să vă declarați întreaga ființă, indiferent de ceea ce alții vor sau au nevoie. Poate că vă este teamă să fiți diferiți de alții sau credeți că nu aveți talentele despre care vorbim noi, cei din Universuri. Nici una dintre aceste temeri nu se aplică în noua voastră lume. 

Astfel de temeri sunt ca și cum ați inventa televizorul și v-ați teme că alții vor râde de invenția voastră. Sau ați declara că ați inventat un nou produs care ar putea fi numit televizor și ați descoperi că n-ați făcut-o. Ambele temeri au apărut după eoni de dezamăgiri emoționale și fizice pe Pământ, din interior și din partea celor care vă critică. Sau că, deși știați că câteva ajustări ar crea ceea ce vă doreați, eșecurile trecute pe Pământ v-au zăpăcit ambiția și talentele creatoare. 

Acele temeri se schimbau atunci când erați în Universuri și în elementul vostru creator. Chiar și așa, fiecare tranziție de la Pământ la Universuri și înapoi era confuză. Când erați pe Pământ, încercați să recuperați acele puteri ascunse pe care știați subconștient că le aveți. Iar când erați în Universuri, încercați să uitați sau să negați temerile pământești. 

Vă permiteți, în sfârșit, întreaga gamă de experiențe, inclusiv frica. 

Dacă pretindeți că nu experimentați niciodată frica, acel nor de nesiguranță care a fost cu voi atât când erați ai Pământului cât și ai Universurilor încă de la începuturile voastre, va continua. Diferența dintre fostele voastre frici Pământești și cele de acum este că știți că fricile voastre sunt minore și se vor disipa în curând – spre deosebire de ceea ce ați experimentat în timp ce erați ai Pământului 3D sau a revenirii voastre în Universuri. 

Încă de la începuturi, o mare parte din timpul vostru Universal l-ați petrecut determinând ce experiențe (de cele mai multe ori bazate pe frică) doriți să explorați când vă întoarceți pe Pământ, temându-vă că acele experiențe Pământești nu vă vor ajuta să vă îndepliniți în mod adecvat rolul de-a muta Pământul din 3D dincolo de 3D. 

V-ați încheiat sarcina aproape imposibilă să mutați Pământul dincolo de 3D. Acum, mergeți în vârful picioarelor să faceți același lucru pentru ființa voastră actuală. Piesa confuză acum este că noul vostru set de abilități este dincolo de orice ați experimentat în timp ce erați ai Pământului sau în Universuri. 

Sunteți o ființă nouă, un concept pe care l-ați auzit sau citit în mod repetat de luni de zile, poate de ani. Diferența este că, în sfârșit, vă acceptați noua realitate datorită pasiunii voastre să o faceți și a susținătorilor voștri Universali. 

Noi, cei din Universuri, am remarcat cât de greu v-a fost să vă dați seama de valoarea voastră totală și glorioasă – nu numai pentru ființa voastră, ci și pentru Universuri. Ați făcut aproape imposibilul schimbând Pământul de la 3D la dincolo de 3D și acum vă permiteți să faceți același lucru cu voi înșivă. Ceva ce nu v-ați fi putut imagina nici acum două săptămâni măcar. 

Poate că puneți la îndoială această ultimă afirmație — la fel cum v-ați pus la îndoială rolul în schimbarea Pământului dincolo de 3D. O realitate pe care ați acceptat-o în cele din urmă, nu pe baza rapoartelor mass-media, ci pe baza cunoașterii voastre interioare. Același lucru vi se va întâmpla și vouă personal astăzi. Pentru că echipa voastră de sprijin Universal vă radiază acea înțelepciune, acea cunoaștere interioară. Este făcut. Sunteți o ființă nouă, și la fel este și Pământul. 

Nu mai avem prea multe de transmis decât să vă informăm să vă bucurați de noua voastră ființă în noua voastră lume. Nimic nu este așa cum părea acum două săptămâni, incluzându-vă în mod cert și pe voi. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Erwin Buske Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.