luni, 22 iulie 2024

Mesaj de la Grupul Arcturian 2 Iunie 2024

Prin Marilyn Raffaele 

Bun venit la mesajul nostru, dragi cititori. 

Aproape toată lumea se confruntă cu un sentiment de oboseală și unele probleme fizice în acest moment, deoarece energiile de o rezonanță înaltă care curg acum pe Pământ, pe măsură ce procesul de ascensiune se desfășoară, nu doar curăță energiile vechi, ci, în același timp, le integrează în celulele corpurilor fizice. Adeseori mintea umană interpretează acest proces ca fiind ceva ”greșit”, deoarece nu este familiarizată cu ceea ce se întâmplă. 

Ca în cazul a tot ceea ce există, Pământul este manifestarea unei idei în Mintea Divină, o exprimare perfectă a creativității, frumuseții, armoniei și a deplinătății Creatorului – plante, animale și indivizi care exprimă cu toții calitățile Conștiinței Divine. De-a lungul timpului, pe măsură ce stările de conștiință au alunecat din ce în ce mai mult în ignoranță, conștiința colectivă a lumii a început să reflecte mai degrabă separarea decât iubirea și conectarea. 

Conștiința separării vede Pământul și formele sale de viață ca fiind materiale, consumabile și disponibile să fie dominate de oameni, care se consideră ca fiind superiori. Pământul este considerat încă de mulți ca fiind nimic mai mult decât murdărie, o groapă de gunoi care poate fi folosit și abuzat pentru profit. Pentru că există doar UNUL, această stare de conștiință (una de superioritate și de lipsă de respect) se reflectă adeseori în viața celor din această conștiință pentru că conștiința este creatoare. 

Procesul de ascensiune constă în dizolvarea energiilor dense care au acoperit Pământul timp îndelungat. Asta îi va permite, în cele din urmă, Pământului să își manifeste din nou sinele ei adevărat, Pământul care a fost un timp îndelungat ascuns și este încă necunoscut majorității. De-a lungul secolelor au existat grupuri și indivizi cu o conștientizare mai înaltă care au încercat să explice și să demonstreze unimea omului cu Pământul prin vindecare și învățare, dar, de obicei, au fost pedepsiți sau uciși pentru că gândeau "în afara cutiei acceptate". 

Majoritatea celor etichetate drept "vrăjitoare" în vremurile de demult au fost ucise doar pentru că erau capabile să se alinieze cu energiile Pământului și să le folosească în practici de vindecare fizică, emoțională și mentală străine majorității oamenilor care trăiau în conștiința trei dimensională. Multe dintre ele au fost vindecătoare în templele de vindecare din trecut. Frica face oamenii să se ridice și să se opună la orice contrazice sistemul lor de credințe personal, indiferent cât de fals, deoarece sistemul de credințe al unei persoane constituie sentimentul acesteia de securitate și este fundamentul pe care își construiește viața. 

Frica, sub o formă sau alta, domină gândirea și stă la baza acțiunilor venite dintr-o stare de conștiință trei dimensională. Cei care sunt strâns blocați într-un anumit sistem de credințe vor ataca adeseori pe oricine crede altfel. Asistați acum la tot mai multe cazuri de acest gen pentru că energiile ascensiunii aduc schimbări care, la rândul lor, amenință sistemele de credințe ale din ce în ce mai multor lideri (biserică, guvern, sistem juridic, experți etc.), precum și ale cetățenilor obișnuiți. 

Frica îi determină să propovăduiască, să folosească mijloace legale și să promoveze tactici de frică și vinovăție ca să-i forțeze pe alții să le accepte credințele personale legate de tot, deoarece în ignoranța lor cred că calea lor este singura cale "corectă". Acest lucru este valabil mai ales în cazul credințelor religioase. Adevărul este adevăr și nu poate fi niciodată afectat în niciun fel sau sub nici o formă de cei amenințați de el. 

Frica, exprimarea naturală a crezului că sinele este separat de Creator, de oameni și de alte forme de viață, echivalează automat în mintea umană cu separarea de binele propriu. Acest lucru se manifestă adeseori drept credința că o persoană poate și trebuie să facă orice consideră necesar ca să obțină ceea ce crede că trebuie să aibă. Conștiința separării a dat naștere oricărui război, la toată violența, sărăcia, boala și orice formă de lipsă și limitare. 

Frica și exprimările sale sunt străvechi și vor continua până când energiile care le mențin și le susțin (credințele în dualitate, separare și două puteri) vor fi depășite de majoritatea, ceea ce va permite apoi fricii să se dizolve în propriul neant. 

Ideile de separare sunt și pot fi doar iluzorii pentru că Creatorul este omniprezent. Totul este în și din Creator/Conștiința Divină pentru că nimic altceva nu există. Cum ar putea un Creator omniprezent să creeze ceva din afara Lui? De ce sau chiar cum ar crea ACESTA ceva străin, periculos, cu lipsuri, im-permanent din conținutul propriului SINE armonios, auto-susținut și auto-menținut? Lipsa, limitarea, boala etc., nu există în Conștiința Divină și, prin urmare, nu pot și nici nu au fost niciodată create de Creator. 

Creatorul este auto-susținut, auto-menținut, armonios și complet. Creatorul este singura cauză și, prin urmare, singurul efect. Cunoașterea și acceptarea acestui lucru dezvăluie de ce în timp marii maeștri spirituali au numit lumea o iluzie, chiar și atunci când aparențele bune și rele par atât de reale. 

Pământul este real, felul în care a fost și este încă perceput constituie iluzia. 

Nici o persoană nu este mai bună sau mai sfântă decât alta, unii sunt doar mai treziți spiritual. Creatorul se manifestă pe Sine într-o formă și varietate infinită – individualitate din aceeași substanță. Calitățile Creatorului sunt calitățile fiecărei persoane pentru că Creatorul nu se limitează pe Sine dând mai mult din Sine unuia și mai puțin altuia. Creatorul se exprimă întotdeauna pe deplin în fiecare persoană, dar cât de mult este primit și experimentat depinde de receptivitatea individului. Liberul arbitru îi permite fiecărei persoane să-și țină ușa conștiinței deschisă sau închisă. 

În acest moment, vedeți multe conflicte în lume, deoarece vechile energii care au stat latente timp de eoni încep să iasă la suprafață. Energiile dualității, separării și celor două puteri nu au nici o Lege Divină care să le susțină sau să le mențină, dar vor continua să se manifeste atât timp cât conștiința colectivă a lumii le alimentează și le hrănește cu energie. Acesta este motivul pentru care voi, cei care sunteți treziți, sunteți pe pământ în acest moment, ca să însămânțați și deschideți un colectiv adormit pur și simplu prin prezența Luminii voastre. 

Lăsați procesul să se desfășoare fără să dați putere aparențelor. Nu credeți că faceți ceva greșit dacă viața devine haotică, discordantă sau dacă ceea ce este confortabil și familiar dispare. Știți că faceți ceva corect – curățați  ceea ce este fals, depășit și nu mai este relevant pentru evoluția spirituală prin realizarea conștientă a faptului că Creatorul este singura putere și nu multele lucruri care vă sunt prezentate acum ca fiind putere. 

Recunoașteți-vă și revendicați-vă Divinitatea înțelegând că unimea voastră cu Sursa constituie automat unimea voastră cu întreaga viață și cu fiecare Idee Divină.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 6/2/2024

 

Traducere Monica Poka

Sursa

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.