joi, 25 iulie 2024

Părăsind Kansas-ul

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Acum ați trecut în secțiunea acestui tablou de joc care este evidentă în adevărul său și expansivă în opțiunile voastre. Asta este o secțiune care nu ar fi fost posibilă pentru voi dacă nu erați pregătiți și echipați pentru provocare. Prin "provocare" se înțelege că pare să contrazică "normalitatea" voastră curentă. Veți auzi referiri la acest lucru. Afirmația "Toto, am senzația că nu mai suntem în Kansas" descrie destul de bine locul în care ați ajuns. 

În film sau poveste*, Dorothy se află în mijlocul unei furtuni și își pierde cunoștința... În timp ce doarme, ea întâlnește o lume care nu știa că există. Era foarte diferită de casa ei de la ferma din Kansas și i-a prezentat un set complet nou de oameni și de reguli de angajament. 

A trebuit să-și urmeze simțul interior al direcției și convingerile. La final, ea se ”trezește” ca să vadă că, de fapt, nu a părăsit niciodată Kansas-ul. Cu toate acestea, viața ei a continuat în ambele locuri. 

În acest punct vă aflați și voi acum.    

Inițial, acest lucru s-ar putea să nu aibă sens pentru voi. Totuși, vă spun că ați fost manipulați pe toate fronturile. Cei care răspândesc povești ”woo-woo” și ”oficiale” v-au umplut conștiința cu versiunea lor a narațiunii. Aceasta se agață în mod constant de un fel de cod intern de credințe. Nu vă va fi niciodată 100% clar, vouă cei care sunteți receptorii acestor informații, de cât de mult sunt influențate versiunile lor ale adevărului de acel cod personal. 

Vă spun; toată lumea este provocată acum. Pentru că ceea ce este pe cale să fie pe deplin dezvăluit este Adevărul Absolut. Niciunul dintre voi nu-l aveți. Nu încă. 

O parte din motiv este că acesta este creat chiar acum. Chiar și cei cu super tehnologii care prezic potențiale evenimente viitoare sunt împiedicați de Alegerea Liberului Arbitru. Acest lucru afectează totul. Este întotdeauna o opțiune. Lucrurile pot schimba într-o fracțiune de secundă. 

Să fie clar, Liberul Arbitru este o constantă. Aceste momente sunt puse acum în joc. Este adevărat că voi vă construiți viața moment de moment, în timp ce navigați prin ea. Totuși, ceea ce este diferit astăzi este că există foarte puțină ”tragere” din partea ”status quo-ului”. ** Direcțiile se schimbă continuu, pe măsură ce câmpul informațional este inundat cu potențiale. 

Vi se deschid ochii, dragilor. Dar mai mult de atât, miezul vostru interior este activat. Asta nu este o stare cu care să fiți obișnuiți. Programarea (zgomotul) a fost atât de sonoră și, în cea mai mare parte până acum, i-ați acordat atenție. Ați presupus că povestea pe care ați acceptat-o era adevărată; cel puțin cea mai mare parte a ei. Presupunerile voastre sunt provocate cu fiecare titlu de știri. 

Asta este din proiectare. Deși poate nu doriți să auziți asta, nu este proiectat de niciun controlor extern, nu complet. Proiectul este al vostru. Dacă sunteți aici în formă fizică acum, vi se cere să declarați, din nou și din nou, care este alegerea voastră. Fiecare decizie vă va trage într-una dintre cele două direcții; iubire sau frică. Majoritatea deciziilor voastre vor cădea în cele din urmă într-una dintre cele două tabere. Desigur, vor exista obstacole, indiferent de direcția voastră finală. Voi le-ați pus acolo pentru voi înșivă. Ați participat la plasarea lor, la un anumit nivel. 

Aceste eșecuri vor arăta ca niște căderi de moment în frică. Ce fac aceste alegeri pentru voi este să vă contureze sistemul de credințe. Voi alegeți ce urmează. O inimă deschisă va oferi oportunități mai mari să vă extindeți în iubire. O inimă închisă și temătoare va oferi, de asemenea, șanse suplimentare să vă schimbați cursul. Numai că, în ultimul caz, vă va fi greu să le observați din cauza zidului pe care frica l-a ridicat în jurul vostru. 

Este o greșeală să credeți că zidurile sunt necesare pentru protecție. O perspectivă extinsă vă arată că fiecare alegere vă conduce către direcția în care credeți cel mai mult. Fiecare alegere. Doar durata ”timpului” necesar ca să ajungeți acolo este modificată. Întotdeauna aveți opțiuni. Pentru unii, traseul pitoresc este mai de dorit. Alții preferă viteza. Alții au mers pe această cale de atât de multe ori acum, încât nici o decizie nu îi va deranja și nici nu le va schimba destinația. 

Aceștia sunt Maeștrii. Ei își lasă întotdeauna inima să decidă. Ei știu unde duce acest drum și, în cele din urmă, nu se îndoiesc sau tem. 

Acești Maeștri citesc aceste cuvinte curând după ce au fost scrise. Ei sunteți voi. 

Vânt din pupa, aleșilor, vânt din pupa. Ați ajuns în acel moment din călătoria voastră care este cel mai incitant. În el, veți experimenta manifestare aproape instantanee. Gândurile voastre, destul de literalmente, crează. 

Asigurați-vă că sunt învăluite în Iubire și Adevăr. În acest fel, veți garanta cel mai rapid rezultat. Centrați-vă și devine vizibil pentru voi. 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Asta e tot. 

Mulțumesc. 

 

 

*Vrăjitorul din Oz 

**Condițiile existente sau starea de fapt.


Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Daniel Kordan

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!      

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.