duminică, 7 iulie 2024

Fiți atenți: Acest lucru este important

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Știm că vă cerem mult în aceste transmisii. Știm că vă cerem să cereți mult de la voi înșivă. Cu alte cuvinte, vă îndemnăm să vă așteptați la mai mult de la voi înșivă. Voi sunteți cei care conduc acolo, pentru că sunteți cei care vă puteți folosi liberul arbitru, iar speranța noastră este să vă îndrumăm să folosiți acest liber arbitru în mod adecvat. Nu avem răspunsuri simple pentru voi și nu avem de oferit niciun fel de salvare. 

 Punem puterea în mâinile voastre și ne străduim să vă oferim manualul de instrucțiuni care nu v-a fost dat atunci când v-ați născut în acel corp. Prin puterea voastră, puteți alege, iar deciziile voastre crează. Sunteți acolo să creați și știm că v-ar plăcea să experimentați creații care să se simtă a fi mai bune. Cea mai bună îndrumare a noastră pentru voi ar fi să fiți atenți cum vă simțiți atunci când luați fiecare decizie pe care o luați în viața voastră. Luați decizia să vă concentrați pe ceva sau pe cineva și luați decizia să vă concentrați într-un anumit fel. 

Când sunteți conștienți că puteți alege și că puteți decide pentru voi înșivă, vreți să o faceți acordând, totodată, atenție la ceea ce simțiți în voi și care vă spune tot ceea ce este nevoie să știți în legătură cu acea decizie. Dezvoltați o mulțime de tehnici fanteziste care să vă ajute să decideți și care, de obicei, sunt orientate spre minte. Sentimentele voastre contează. Sentimentele voastre se materializează în formă fizică și sentimentele voastre vor continua să vă spună ce sunteți pe cale să materializați. Fiți atenți și alegeți conștient. 

Știm că această abordare funcționează, pentru că știm că, deși nu vi s-a dat un manual de instrucțiuni, vi s-a dat tot ceea de ce aveți nevoie. Vă aveți sentimentele voastre. Aveți capacitatea să alegeți; liberul vostru arbitru. Și aveți minți puternice asupra cărora aveți posibilitatea să vă concentrați. Acum, doar pentru că v-a luat mai mult timp din viață să înțelegeți că aveți toate aceste puteri nu înseamnă că sunteți pierduți sau că v-ați trezit prea târziu ca să faceți bine cu această cunoaștere. Sunteți perfecți așa cum sunteți și sunteți perfecți unde sunteți, pentru că sunteți întotdeauna meniți să vă expansionați. 

Și de unde sunteți, tot ceea ce puteți face este să vă expansionați. Simțiți același lucru și pentru expansionarea unei decizii și când puteți simți că decizia vă duce în locul mai extins în care doriți în cele din urmă să ajungeți, atunci știți că este cea corectă.  Adeseori auziți oamenii spunând ”Urmează-ți inima” și dorim să știți că este unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le veți primi vreodată. Este atât de simplu, și sunt totuși doar trei cuvinte. Petreceți ceva timp meditând la aceste trei cuvinte și puneți-vă întrebarea ”Ce înseamnă pentru mine să-mi urmez inima?” 

Răspunsul vostru v-ar putea surprinde, dar surprizele sunt bune. Surprizele înseamnă că vă îndreptați într-o direcție nouă, iar acea direcție nouă va fi întotdeauna creșterea în cine sunteți ca suflet. Promitem să fim aici cu voi, ținându-vă de mână pe tot parcursul drumului.

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.