joi, 4 iulie 2024

Cum să vă găsiți calea să fiți în serviciul celor mulți

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Petrecem un timp glorios aici în dimensiunea a noua pentru că vă putem ajuta pe voi toți cei aflați în dimensiunile fizice. Ne bucurăm atât de mult să fim în serviciu, pentru că să fim în serviciu ne aliniază mai mult cu adevăratul nostru sine. Ne cunoaștem mai mult pe noi înșine ca Ființe Sursă de Energie atunci când recunoaștem că voi sunteți noi și noi suntem voi. Desigur, dacă v-ați vedea întinși pe stradă cu o gleznă ruptă, v-ați ajuta să ajungeți la marginea drumului, să ajungeți în siguranță. Și aveți multe moduri variate și diferite în care oamenii au nevoie de ajutor chiar acum acolo pe Pământ. Când vă aliniați cu energiile serviciului, vă aliniați cu noi toți cei din tărâmurile mai înalte care căutăm doar să-i ajutăm pe tovarășii noștri de călătorie. 

Ne îndreptăm cu toții spre casă la Sursă și, uneori, unii dintre noi se rătăcesc puțin pe drum. Când vedeți că cineva s-a pierdut, nu-l condamnați că s-a pierdut. Nu-l vedeți ca pe o cauză pierdută; știți că dacă puteți să-i dați o mână de ajutor să revină pe drumul cel bun, vreți să i-o oferiți. Sunteți ființe săritoare din fire; face parte din călătoria voastră să ajutați, nu pentru că ați avea nevoie să vă demonstrați vouă înșivă că sunteți orientați spre serviciul în favoarea altora, ci pentru că prin ajutorul dat altcuiva recunoașteți că nu există un altul. Cu toții suntem de fapt una; asta și suntem cu adevărat, iar separarea, ierarhiile, dimensiunile, toate acestea sunt iluzii care să ne ofere oportunitățile pe care le-am vrut ca să ne cunoaștem pe noi înșine într-o varietate de moduri. 

Și astfel vă îndepliniți misiunea acolo pe Pământ atunci când căutați să vă cunoașteți pe voi înșivă și apoi descoperiți că voi sunteți totul și că sunteți toți. Știind acest lucru, chiar vreți să-i ajutați pe toți ceilalți. Acum, mulți dintre voi vă străduiți să aflați cum să fiți în serviciul celor mulți, sau cel puțin mai multor oameni de pe Pământ. Sunt atât de multe moduri în care să fiți în serviciu și vă puteți lăsa talentele, abilitățile voastre unice să vă arate diferitele moduri în care sunteți meniți să fiți în serviciu. 

Dacă sunteți buni la ceva, folosiți ceea la ce sunteți buni ca să-l ajutați pe un altul. Probabil că ei vor fi buni la ceva ce voi nici n-ați început să stăpâniți încă și vor dori să vă ajute cu asta. Veți deveni mai apropiați cu acea persoană ca urmare a faptului că vă ajutați unul pe celălalt. Cu alte cuvinte, vă veți apropia mai mult de adevărul despre cine suntem noi toți cu adevărat ca Sursă, pentru că veți reuni laolaltă. Veți opera mai mult ca una decât ca două unități separate. 

Acesta este motivul pentru care atunci când ajungeți în tărâmurile mai înalte, când ajungeți în non-fizic, noi toți operăm ca consilii și colective. Avem acea cunoaștere despre cine suntem cu adevărat și vrem să o experimentăm mai mult. Încă mai experimentezi ce înseamnă să fii individualizat deținând în același timp acea cunoaștere că suntem toți una și nu este asta ceea ce-i cel mai bine din ambele lumi? Nu este asta o experiență minunată? Nu este asta ceva pe ce să te poți baza, un motiv să nu vezi Pământul ca pe o capcană, ca pe o planetă închisoare? Credeți-ne atunci când vă spunem că voi ați ales să fiți acolo și ați știut că-i veți ajuta pe mulți, mulți alții și numai născându-vă acolo. Așa că, fiți cine sunteți și puneți-vă în valoare punctele forte și veți fi în serviciul altora; vă promitem asta.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.