joi, 4 iulie 2024

Sunteți pregătiți să încetați să așteptați Paturile Medicale?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem absolut siguri că ascensionați și că tot ceea ce experimentați face parte din ascensiunea voastră. Nimic nu este doar un inconvenient. Nimic nu ar trebui să fie văzut ca un blocaj sau ca ceva care tocmai vă iese în cale. Totul se întâmplă pentru voi și datorită vouă. Este, de asemenea, corect de spus că totul se petrece în interiorul vostru. 

Prin urmare, tot ceea ce experimentați drept blocaj este menit să vă facă să creșteți spiritual. Mai întâi creați un obstacol sau o dificultate, iar apoi găsiți în voi înșivă puterea să treceți peste el, prin el sau să-l ocoliți, dar întotdeauna mergeți mai departe. Întotdeauna depășiți orice provocare vă așezați în față și acest lucru este valabil pentru toată lumea, indiferent de cum ar putea să vi se pară acum. S-ar putea să vi se pară că sunteți încâlciți într-o groapă fără fund a ceva, dar întotdeauna există un fund. Întotdeauna există o continuare a expansiunii Sursei prin voi.   

Așa că, uneori trebuie doar să vă amintiți de adevărul simplu că ”Asta este temporar și îmi servește”, indiferent cu ce vă confruntați, indiferent prin ce treceți în acel moment. Aveți abilitatea să vă relaxați și să respirați în orice ce se întâmplă, iar atunci când vă exercitați această abilitate, obțineți rezultatele pozitive pe care le doriți. Puteți merge mai departe; treceți la următorul nivel al ascensiunii voastre. Și întotdeauna vor exista provocări. Vor fi provocări și în dimensiunea a cincea, pentru că nu vă veți fi încheiat ascensiunea. 

Veți continua să ascensionați de la a cincea la a șasea, la a șaptea și așa mai departe. Vreți să vă întindeți; de aceea ați venit pe Pământ unde știați că vor fi nenumărate provocări de înfruntat. Sunteți pregătiți pentru toate acestea. Știați că sunteți un maestru atunci când v-ați înscris la o serie de întrupări pe Pământ. Și, da, fiecare își joacă rolul, inclusiv voi. Asta înseamnă că să fii sincer cu tine însuți este un alt mod de-a face un pas uriaș înainte în călătoria către sinele vostru cinci dimensional, către Pământul cinci dimensional. 

Fiți-vă fideli vouă înșivă și fiți fideli sentimentelor voastre și acordați-le tuturor celorlalți dreptul să facă același lucru și începeți să trăiți într-o lume în care toată lumea face la fel și începeți să vedeți mai multe semne ale unei societăți în ascensiune. Totul începe cu voi; voi sunteți maestrul și creatorul și aveți în interiorul vostru toate instrumentele imaginabile. De asta vă spunem să încetați să așteptați paturile medicale. Încetați să așteptați orice tip de salvare și acceptați provocarea pe care voi v-ați pus-o în față. Vedeți-o ca pe o oportunitate să deveniți mai mult din cine sunteți cu adevărat, pentru că asta și este, și ați pus-o acolo pentru că știați exact de ce aveți nevoie ca să treceți la următorul nivel al conștiinței voastre. 

Sunteți pregătiți să faceți asta? Dacă răspundeți afirmativ, atunci, din nou, nu trebuie să așteptați nimic și pe nimeni. Doar priviți în jur la viața voastră, la oamenii din ea, la lume, pentru că toate conțin exact ceea de ce aveți nevoie ca să vă ridicați la acel nivel următor. Și, am spus asta de multe ori, dar merită repetat aici. Voi sunteți cei care arată și conduc calea pentru că voi ați fost de acord să vă treziți primii și să le arătați și celorlalți calea. Nu trebuie să le-o arătați urcându-vă pe o cutie de săpun și predicând. Le-o arătați făcând-o voi mai întâi, iar apoi veți avea multe povești strălucitoare de spus și aveți încredere în noi când vă spunem că veți avea un public pentru acele povești.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.