sâmbătă, 12 aprilie 2014

Cine este Înaltul Consiliu de pe OrionÎnaltul Consiliu de pe Orion
4 Aprilie 2014

Primit de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Suntem aici pentru a vă împărtăși cine este Înaltul Consiliu de pe Orion.
Suntem un grup de ființe, ghizi dacă vreți, având reședința în sistemul stelar Orion.
Noi nu suntem ființe planetare așa cum v-ați aștepta voi să fie ființele planetare. Așa că nu vă imaginați că noi suntem niște extra-tereștri care ar putea trăi pe pământ mai ferm după cum i-ați spune voi.

Cu toate acestea, energetica a cine suntem noi emană de la sistemul solar Orion. Suntem un Consiliu, adică un grup format din mai mulți consilieri, dacă vreți. În esență suntem nouă așa cum trăim în acest spațiu al unității pe care îl împărtășim cu voi, și sfatul vine de la mai mulți dintr-o dată. Și energiile noastre în cadrul Consiliului sunt concentrate în mod special în acest moment pe schimbarea și transformarea care are loc pe planeta voastră. Noi emanăm lumină, emanăm ghidare prin intermediul acelei lumini, emanăm iubire, informație, susținând spațiul pentru tranziția la un nivel mai înalt pe planeta voastră în acest moment. Pentru că ceea ce se întâmplă pe planeta voastră, se întâmplă și la nivel universal pentru că atunci când locuiești într-un spațiu al unității aflat dincolo de timp și spațiu, ceea ce se întâmplă la nivelul cel mai mic se întâmplă și la cel mai mare. Așa că energiile noastre se revarsă mai departe pentru a fi primite de mai mulți de pe planetă care primesc mesajele noastre pentru a permite o mai bună înțelegere a ceea ce va veni.

Înseamnă acest lucru că există ființe vii în tărâmuri și planete și dimensiuni dincolo de a voastră? Desigur!
Și pentru că nu a existat pe scară largă nici o legătură conștientă cu cei din alte dimensiuni și alte nivele ale ființei, acest lucru este considerat pe planeta voastră a nu fi adevărat, și totuși este.
Și mulți dintre voi primesc mesaje de la Înaltul Consiliu de pe Orion și de la Consiliul de pe Orion, nu numai prin acest canal, ci prin multe altele. Și există mulți pe planetă care primesc mesajele noastre, deși nu știu de unde vin, dar în cele din urmă nu asta contează.

Noi suntem aici ca un suport centrat iubitor universal al schimbărilor pe această planetă în acest moment pentru că, după cum ați auzit, acesta este un moment istoric pentru planeta voastră. Unul care ar putea beneficia de resurse suplimentare care sunt de dincolo de tărâmurile planetare în care voi existați. Și așa suntem noi aici pentru a vă ghida și a vă informa și a vă împuternici pe fiecare dintre voi pentru ca să vă puteți mișca în cel mai grațios mod posibil printre schimbări și să le înțelegeți, și să vă schimbați în acord cu ele pentru a vă găsi pacea interioară și cunoașterea și viziunea a încotro vă duc schimbările. Astfel încât să puteți vedea dincolo de stresul și dificultățile și inevitabilul sentiment de nesiguranță care pot să apară atunci când ceea ce cunoașteți pare să se dizolve fără ca voi să știți ce se află de cealaltă parte a dizolvării.

Vă invităm pe fiecare dintre voi să vă conectați cu noi în orice mod doriți. Pentru că nu există nici o antenă radio specială care să recepționeze doar canalul nostru. Suntem deschiși să trimitem mesajele noastre oricărei ființe de pe planeta voastră care este gata să asculte și rezonează cu ele și care se simte înălțată și însuflețită și schimbată de mesajele pe care noi le transmitem prin acest canal. Pentru că fiecare canal prin care vin mesajele noastre, aduce diferite nivele de informație, diferite tipuri de informații în funcție de rezonanța canalului.

Suntem aici pentru a răspândi iubirea și lumina pe planeta voastră în acest moment și pentru a slăbi stresul și încordarea și povara și, de asemenea, pentru a netezi calea către ceea ce vă veți îndrepta în viitor.

Fiți binecuvântați,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.