luni, 21 aprilie 2014

Lucrul cu Expansiunea în Adevăr



De Karen Dover

Pentru unii dintre voi aceasta poate fi o perioadă de activitate intensă care poate, sau nu, fi experimentată ca un sentiment de emoție, dar cu nici o ”viziune” fizică care să poată confirma această emoție. Ceea ce voi SIMȚiți sunt energiile expansive ale UNIVERSULUI lui 3. Aceste energii se ancorează acum pe deplin și mișcarea care este realizabilă în orice moment este VASTĂ. Mulți dintre voi poate că se odihnesc între două reprize de schimbări intense și mișcări fizice la nivelul de veghe al minții umane conștiente. Este de remarcat faptul că prima dată mintea voastră umană logică poate încerca să respingă ceea ce este experimentat la nivelul de veghe al minții voastre conștiente. Atât de multe au fost ancorate* la nivel pur ENERGETIC încât manifestarea efectivă în realitatea exterioară în stare de veghe poate veni ca un șoc pentru mulți dintre voi și totuși ea este aici. ”Dovada” fiind manifestările fizice care vor apărea acum în viața voastră exterioară trează și acestea vor continua să se desfășoare rapid.

Este vital ca în acest moment să rămâneți în ACUM atât de mult cât puteți pentru că dacă ieșiți din momentul ACUM s-ar putea să vă SIMȚiți de-a dreptul copleșiți, iar acest lucru datorită expansiunii inter și multi dimensionale cu care vehiculul uman abia acum interacționează. Pe măsură ce vă obișnuiți din ce în ce mai mult să lucrați inter și multi dimensional veți fi capabili să faceți ”surf” pe energiile care intră într-un ritm din ce în ce mai expansiv dar la început acest lucru ar putea fi foarte asemănător cu primii pași în picioare sau cu condusul unei mașini pentru prima dată. Euforia simțită este un amestec de emoție și adrenalină pe măsură ce începeți să lucrați la echilibrarea acestor frecvențe extrem de ridicate.

Somnul ar putea să vă ocolească în acest moment și mintea voastră umană logică poate încerca să vă convingă că ceva este greșit, acest lucru este extrem de distorsionat pentru că prin intrarea pe deplin în expansiune voi intrați ÎNTR-UN NOU MOD DE A TRĂI și de A FI și acest lucru este diferit de orice ați experimentat vreodată în formă umană pe această planetă. Punctele de referință fiind create de CĂTRE VOI pe măsură ce vă mișcați în și prin acest proces și prin experiența de viață umană care are acum o perspectivă dimensională nouă. Pentru mulți dintre voi va fi o perioadă de re-ajustare, de aliniere deplină cu SUFLETUL vostru și de ieșire completă din vechile tipare și metode de lucru. Acest lucru s-ar putea ca din nou să vă ia prin surprindere când încercați să interacționați cu ceva care nu vă mai este accesibil, ar putea să vă aducă mintea logică într-o stare de confuzie pentru că mintea logică nu înregistrează FRECVENȚA a ceea ce apare în lumea voastră exterioară. Este de remarcat, și nu pot sublinia suficient de tare că tot ceea ce este dincolo de gama voastră de frecvențe va fi INACCESIBIL pentru voi, poate fi vorba de oameni, locuri, evenimente și modalități de interacțiune cu lumea exterioară.  

Există o pauză care se manifestă pe măsură ce intrați pe deplin în multi și inter dimensionalitate, este un spațiu în care totul pare a se forma dar voi nu puteți interacționa pe deplin cu el și apoi este ca și cum ”ține” este eliminat și voi intrați cu totul în el. Vreau să vă ghidez cu putere să evitați încercarea de a forța ceva sau de a încerca să vedeți imaginea de ansamblu atunci când vă apare doar o parte a ei pentru că acest proces ESTE UN PROCES, în realitatea vechiului pământ 3D vouă vi se arăta o imagine și o metodă de a ajunge la această imagine, aceasta este o izolare și nu un proces natural. Acest mod de a lucra cu experiența de viață umană este acum ÎNCHIS rasei umane, deși mulți vor încerca să interacționeze cu el pentru o vreme, și asta mai mult din obișnuință decât din alte motive, dar acest lucru va dispărea atunci când încercați să vă conectați cu niște puncte de referință care nu mai există.

S-ar putea să vi se pară că trăiți pe o planetă care arată la fel așa cum a făcut-o în context liniar în ultimele câteva zile, dar la nivel de FRECVENȚĂ TOTUL s-a schimbat și s-a modificat. Aceste schimbări și modificări vor fi acum născute în mod FIZIC în realitatea voastră exterioară și TOTUL este pregătit pentru a-i sprijini pe cei care au un rol esențial în ancorarea și nașterea noilor modalități de lucru și de viață pe această PLANETĂ.

ÎNCREDEREA este o parte vitală a acestui proces, ÎNCREDEREA și CREDINȚA în SINE fiind extrem de importante. Nu vă uitați la cei în formă umană din jurul vostru, uitați-vă ÎN VOI în fiecare moment pentru că sunteți ghidați în mod CLAR de către SUFLETUL vostru în expansiunea de care s-a tot vorbit în ultimul timp rasei umane. În termeni simpli EVENIMENTUL a avut loc, SCHIMBAREA a început și va continua VEȘNIC de acum pentru că TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI în ADEVĂR.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.