sâmbătă, 26 aprilie 2014

Conștientizarea Energiilor Subtile - partea a 2-a


Înaltul Consiliu de pe Orion

22 Aprilie 2014
  
Primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

În mesajul de astăzi vom continua mesajele de dinainte legate de dărâmarea barierelor, sau a percepției barierelor voastre, dintre voi și percepția realității voastre energetice. Din nou, vom vorbi de o modalitate foarte simplă de a începe să deveniți conștienți de energiile care există acum și cât de simplu le puteți schimba pentru a putea trăi în această experiență mai mare a cine sunteți voi ca ființă energetică.

Astăzi vom vorbi despre acest lucru din punctul de vedere al interacțiunilor voastre umane, pentru că fiecare dintre voi aveți multe de-a lungul unei zile, fie telefonic, fie prin intermediul Internetului, fie personal, indiferent dacă este vorba despre oameni pe care-i cunoașteți bine sau oameni cu care interacționați atunci când sunteți la magazin sau în altă parte și care pot fi simple cunoștințe. În timp ce interacționați cu alți oameni de pe planeta voastră ceea ce vă cerem acum să faceți este să începeți să deveniți conștienți care este de multe ori motivația voastră atunci când lucrați cu alți oameni; în ceea ce spuneți și în ceea ce faceți, pentru că sunt mulți pe planetă, și în mod special mulți care vor asculta aceste mesaje în aceste momente, care simt că făcând în mod automat tot felul de lucruri pentru a-i face pe alții fericiți este un frumos act de servire. În multe privințe, este. Totuși, de multe ori acest lucru este făcut de la un nivel idealist sau dintr-o reacție de genul ”Dacă am grijă de toți cei din jurul meu și ei sunt fericiți, atunci și eu pot fi fericit/ă”. Vă invităm să vedeți ce motivație externă este aceasta. Voi permiteți ca în ceea  ce simțiți să fiți ghidați, și definiți, de cei din afara voastră în loc de ceea ce se întâmplă în interiorul vostru.

Ceea ce vă invităm să faceți, în primul rând, este să deveniți conștienți de motivația voastră în interacțiunea cu alți oameni. Aveți relații cu oameni, cum ar fi un șef, un angajat, în care o parte din treaba voastră este să vă asigurați că ei sunt fericiți din punctul de vedere al  descrierii postului vostru. Aceste tipuri de relații nu se referă în mod special la acum pentru că există o ierarhie care este implicată în descrierea postului vostru și pe care trebuie să o onorați. În ceea ce privește celelalte relații pe care le aveți în viața voastră începeți doar să vă observați motivația pe care o aveți în a le stabili. Sunt cu adevărat izvorâte din inimă sau sunteți, la un anumit nivel, motivați de faptul ca ei/ele să se simtă mai bine astfel încât, prin urmare, să vă puteți simți voi mai bine; sau ca ei să se simtă mai bine astfel încât voi să fiți lăudați și să vă simțiți mai bine. Ați putea întreba ”Ei bine, și ce-i rău în asta?” și noi nu spunem că ar fi ceva greșit în asta, dar ceea ce noi ne-am dori ca voi să faceți, după ce v-ați observat motivația, este să vă observați câmpul energetic înainte de a răspunde sau a reacționa. Simțiți expansivitatea sau contracția din câmpul vostru energetic și dacă simțiți că acest lucru este sau nu este potrivit pentru voi. Dacă simțiți că este potrivit după ce v-ați conectat la acel spațiu energetic, atunci situația este de tipul câștigător-câștigător pentru ambele părți. Dacă vă conectați la acel spațiu înainte de a răspunde și simțiți o contracție în enegia voastră sau o rezistență, atunci ceea ce vă putem spune este că, de fapt, ați creat o situație statică între voi, în care ceea ce pare a fi un dar generos, o ofertă generoasă a timpului vostru, a energiei sau a sfaturilor voastre, sau a orice altceva,  pentru că nu rezonează și cu câmpul vostru energetic, voi o faceți fie din obligație, fie pentru a vă căuta afirmarea în exterior. Ceea ce vrem să vă spunem este că, de fapt, voi ați creat static în câmpul din jurul vostru. Iar rezultatul este că, de fapt, voi nu dobândiți ceea ce vă doriți cu adevărat. V-ați putea simți frustrați, că totul este zadarnic și în cele din urmă v-ați putea simți, într-un fel, victimizați sau la cheremul altor oameni. Nu are legătură atât de mult cu alți oameni cât are cu energiile.

Pe măsură ce vă acordați câmpului vostru și simțiți o expansiune în câmpul vostru energetic voi vă acordați de fapt dreptul, atunci când spuneți ”da!” la orice ar fi, să vă expansionați și mai mult. Când spuneți ”da!” câmpului vostru energetic și, probabil poate fi ceva ce n-ați fi făcut în mod normal pentru acea persoană, în câmpul vostru energetic și în dorința voastră de a interacționa cu cealaltă persoană poate exista o soluție diferită care poate apărea și permite expansiunea în câmpul vostru energetic și care să ridice și acea persoană, expansionând astfel în mod colectiv energia tuturor.

Avem cu mult mai multe de spus despre aceste lucruri decât putem spune într-un channeling scurt și o vom face pe măsură ce mergem mai departe, dar ideea este, într-adevăr, din nou, ca voi să începeți să vă observați energia în relație cu lucrurile pe care le faceți în mod obișnuit și, în acest caz, în raport cu ceilalți oameni din jurul vostru. Să înțelegeți că, dacă dați într-un mod care nu este în aliniere cu propria voastră rezonanță, atunci voi creați static în câmpul care, într-un fel, scurt-circuitează energiile ambelor persoane. Se crează oportunități pentru ca oamenii să fie nemulțumiți sau să se plângă sau ca voi să nu vă simțiți văzuți și auziți pentru darurile pe care le aveți de oferit sau pe care le oferiți.

Doar începeți să evaluați acest lucru fără să vă judecați. Acordați-vă câmpului vostru energetic. Începeți să vă gândiți ”Cum pot interacționa pentru că simt că vreau să dau într-un mod care crează o situație care din punct de vedere energetic o simt potrivită pentru mine dar care, de asemenea, servește energetic și alte persoane?”   
Staticul va dispărea în situația în care energiile ambelor persoane se expansionează la un nivel mai mare.

Vă invităm să vă jucați cu asta ca și cu un nou mod de a începe să trăiți într-un adevăr energetic a cine sunteți voi ca ființă energetică, începând să fiți conștienți de rafinamentele din câmpul energetic care vă oferă întotdeauna informații. Pentru aceasta trebuie să vă antrenați să începeți să-l ascultați, să începeți să-i acordați atenție ca unei surse de informații care nu face parte din lumea celor cinci simțuri. În acest moment pare mult mai ușor să acordați atenție informațiilor din lumea fizică din jurul vostru. Pe măsură ce începeți să trăiți în lumea energetică, veți descoperi că aceasta devine la fel de reală, la fel de informativă și va permite un nivel mai mare de ușurință și pace și înțelegere și curgere în viața voastră din momentul în care începeți să practicați acest lucru. Vă invităm să faceți acest lucru fără judecăți, fiind foarte răbdători și iubitori cu voi înșivă și, din nou, să vă distrați jucându-vă în acest tărâm al energiei, uitându-vă la schimbările care apar în viața și în relațiile voastre atunci când faceți acest lucru.

Fiți binecuvântați.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

link catre articolul original / www.akashahealingstudio.com

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.