marți, 29 aprilie 2014

Exprimarea Luminii Sufletului Vostru



Mesaj de la Jeshua prin Pamela

Prieteni dragi,

Eu sunt aici, Eu sunt printre voi, Eu sunt Jeshua. Mă știți, Eu sunt prietenul și fratele vostru. Eu știu ce înseamnă să fii om, sunt foarte apropiat de inima voastră. Și voi toți sunteți atât de aproape unii de ceilalți, deoarece voi toți cei ce sunteți prezenți aici sau citiți aceste rânduri sunteți suflete care au venit pe pământ din nou și din nou, inspirați de Lumină, de dorința de a schimba conștiința pe pământ.

Adânc în inima voastră, voi iubiți atât de mult Pământul. Binențeles că o parte din voi a ajuns să fie foarte dezamăgită. Ați experimentat respingerea în viețile voastre pe Pământ.

Aceasta v-a cauzat multă durere în inima voastră, dar totuși v-ați întors, din nou și din nou, dar în acest moment al istoriei se întâmplă ceva. O puteți simți în voi înșivă, în propriul vostru corp. Există o mișcare în sufletul vostru, sufletul vostru se simte atras să-și exprime cu adevărat toată lumina. Conștiința pe Pământ este pregătită acum pentru o schimbare, și știu că toți doriți să vă exprimați sufletul în această viață pe Pământ. Vă laud curajul. Există atât o parte întunecată cât și o parte luminoasă a voastră. În partea întunecată vă puteți simți foarte lipsiți de putere, vlăguiți, vă puteți simți descurajați și doriți să vă întoarceți acasă. Dar Eu vă spun: acum este momentul să arătați lumii cine sunteți voi cu adevărat. Nu fiți atât de impresionați de frica și agresiunea din această lume. Voi sunteți necesari, chiar acum!

Cum să vă conectați cu sufletul vostru și vă radiați lumina sufletului vostru? Voi toți aveți sentimente, intuiții, dorințe: ele sunt limbajul sufletului vostru. Copii fiind, voi toți ați avut vise și viziuni despre un alt fel de realitate. Pe parcursul educației voastre, ați fost învățați că nu trebuie să fiți naivi, că ar trebui să fiți realiști; ați fost descurajați să fiți altfel, să urmați o cale alternativă. De aceea acum vă este greu să aveți încredere în visele și viziunile din inima voastră. Și totuși este timpul să vă conectați din nou la chemarea din inima voastră. Sufletul vostru vă trimite mesaje tot timpul. Aceste mesaje ajung la voi prin emoțiile voastre și prin corpul vostru.

De exemplu, în domeniul muncii voastre, în domeniul relațiilor, adeseori simțiți că nu vă puteți exprima cu adevărat pe voi înșivă sau că energia voastră nu este cu adevărat apreciată. Sunteți capabili să simțiți, să intuiți dacă energia voastră este bine primită sau nu este bine primită. În legătură cu acest fapt fiți sinceri cu voi înșivă. Emoțiile pe care le simțiți, care poate deja s-au transformat în plângeri la nivel fizic, sunt mesaje ale sufletului vostru, mesaje care nu vă chiar onorează. Vă e teamă să vă eliberați de vechi, de ceea ce vă este familiar. Cu toate acestea, sufletul vostru vrea să vă ghideze dincolo de familiar, în nou.

Acum vă cer să ne imaginăm împreună că în inima voastră există un spațiu deschis. Îl puteți vizualiza ca pe un bol sau o vază, și că în el nu există încă apă. Imaginați-vă acest loc în inima voastră, și priviți cum se încadrează florile în această vază sau bol, și priviți florile, simțiți-le energia.....aceasta este energia sufletului vostru. Amintiți-vă cum erați când erați copii și simțiți-vă complet liberi, liberi să visați și să vă imaginați orice viitor vă doriți. Acum minunați-vă de frumusețea acestor flori....și poate primiți un mesaj de la ele, vă spun încotro vrea viața să vă conducă. Lăsați-le să vă vorbească, iar asta nu e necesar să o facă prin cuvinte;  pur și simplu simțiți-le energia.

Acum, este un lucru să simțiți energia sufletului vostru, așa cum tocmai ați făcut, și este altceva să aduceți această energie în lume. Pentru a face acest lucru, voi trebuie să primiți energia sufletului vostru nu numai în inima și în mintea voastră, ci mult mai adânc în voi, în pântecele vostru. Ceea ce vi se întâmplă de multe ori este că voi vă simțiți inspirați în inima voastră, și începeți să vă gândiți și să vă îngrijorați în legătură cu ea: ”Cum am să aduc aceasta în lume? ” sau ”Cum să fac să trăiesc cu asta?” Mintea voastră începe să intre în viteză, dar arta de a primi mesajele sufletului este de a le primi pe deplin, adică adânc în pântecele vostru. De ce este important acest lucru? Pântecele vostru păstrează cele mai profunde emoții. Pentru a împământa inspirația sufletului vostru, voi trebuie să lăsați lumina sufletului vostru să strălucească peste cele mai întunecate emoții care fac parte din voi. Zona pântecelui vostru păstrează frici vechi, resturi de dureri emoționale profunde și de tristeți, iar voi va trebui să le abordați pentru a putea să vă exprimați lumina. Numai atunci când permiteți luminii sufletului vostru să strălucească în cele mai întunecate colțuri ale voastre, transformarea interioară și eliberarea pot avea loc.

Acest tip de transformare interioară este cheia pentru a atrage – la nivel de manifestare exterioară – munca și relațiile care rezonează cu voi. Deci, pentru a vă exprima lumina sufletului vostru în această lume, voi trebuie să fuzionați pe deplin cu sufletul vostru, ceea ce înseamnă că trebuie să permiteți energiei sufletului vostru să coboare cât mai jos în pântecele vostru. Aceasta este cu adevărat o muncă grea. Este un lucru să simțiți inspirația în inima voastră, o amintire clară a unității și a luminii, și este cu totul altceva să ieșiți din acel loc al unității și să mergeți în acele părți din voi în care vă simțiți singuri și descurajați. Atunci când acest lucru se întâmplă, ajungeți la Conștiința Christică și simțiți o pace profundă în interiorul vostru. Conștiința Christică atinge atât lumina cât și întunericul. Ea înțelege întunericul din interior. Din perspectiva conștientizării Christice, nu există nici o judecare, nici o luptă între lumină și întuneric. Există doar o profundă acceptare a vieții așa cum ea este.

Pentru a vă conecta cu cele mai întunecate părți ale voastre, priviți-le ca pe niște copii care au nevoie de ajutor. De la nivel de suflet, voi sunteți călăuza și părintele lor, și prin îmbrățișarea copiilor voștri interiori pierduți voi redeveniți un întreg. În acest fel sufletul vostru devine pe deplin împământat și prezent pe pământ. Calea Lucrătorului în Lumină nu este să predice despre o lume mai bună; nu este legată de a face ceva anume. Este legată de întoarcerea spre interior, la toate nivelele, și de a vă iubi și înțelege cu adevărat pe voi înșivă. Când primiți darul iubirii, automat veți dori să-l dați și celorlalți. Ați devenit un Lucrător în Lumină chiar dacă nu faceți nimic special pentru asta. Veți aduce schimbarea în lume, pur și simplu doar fiind cel ce sunteți.
  
Vă invit să faceți o legătură între cea mai luminoasă și cea mai întunecată, cea mai traumatizată parte a voastră. Nu vă gândiți cum, doar simțiți-o. Vedeți-vă ca un înger, radiind lumină și iubire necondiționată. Acesta sunteți voi cu adevărat! Acum vedeți cum un copilaș se apropie de acest înger. Acest copil se simte singur și pustiu. Puteți să-l primiți în brațele voastre? Copilul este o parte a voastră și vrea să se întoarcă acasă la voi. Aceasta este adevărata muncă în lumină. Odată ce ați făcut pace cu acel copil și l-ați îmbrățișat, îl puteți simți în pântecele vostru, copilul vă va da pasiunea și energia vieții, iar voi veți deveni un înger uman. Lumina sufletului vostru se va exprima cu ușurință în lumea exterioară fără a vă gândi prea mult, voi veți atrage ceea ce rezonează cu voi în domeniul muncii și relațiilor voastre. Toate lucrurile la nivel exterior se vor așeza la locul lor. Exprimarea luminii sufletului vostru începe din interior, și din această muncă interioară toate celelalte vor veni fără nici un efort.

 © Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.