marți, 29 aprilie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 27 Aprilie 2014


Mesaj primit prin Marilyn Raffaele

Noi suntem Grupul Arcturian și suntem aici pentru a-i ajuta pe cei de pe Pământ în ascensiunea lor în frecvențele mai înalte ale iubirii și luminii ... frecvențe care mulți nici nu știu măcar că există. Mulți trăiesc încă vieți împotmolite în necunoaștere, hipnotizați de imaginile prezentate de cea de-a treia dimensiune vibrațională pentru că ”un văl al uitării” a învăluit pământul. Omenirea se luptă să-și amintească cine este în timp ce se zbate în densitatea credinței că este separată și izolată unul de celălalt, precum și de Dumnezeul ei ... sau chiar dacă există un astfel de lucru numit Dumnezeu.

Să nu vă fie frică dragilor, pentru că voi sunteți iubiți și protejați tot timpul, chiar și atunci când s-ar părea că nu sunteți, chiar și unui copil trebuie să i se permită să cadă și să-și julească genunchii câteodată. Divinitatea voastră este protecția voastră pentru că voi nu puteți fi niciodată separați de cine și ceea ce sunteți indiferent câte milioane de ani poate dura. Nici o persoană, experiență sau credință nu va putea vreodată să vă separe de ceea ce sunteți. Această înțelegere este protecția și sprijinul vostru în tot ceea ce faceți și va dezumfla fiecare balon al nimicniciei cu care v-ați putea confrunta.

Amintiți-vă întotdeauna că experiențele fizice și emoționale dureroase pe care le întâlniți sunt lecții de viață pe care voi le-ați stabilit cu ajutorul Ghizilor și învățătorilor voștri spirituali înainte de a intra în această încarnare specială. Pe măsură ce o persoană evoluează experiențele de viață mai dure încep să se rărească pentru că acea persoană se manifestă acum dintr-o stare de conștiință mai înaltă și poate învăța în moduri mai ușoare.

Să știți că întotdeauna curățările intense, dureroase pe care mulți dintre voi le experimentați chiar acum, sunt lucruri pozitive, absolviri – semne că acum sufletul este suficient de evoluat pentru a recunoaște și curăța energiile îndelung păstrate adânc îngropate. Acum este vorba despre a elibera trecutul și a învăța să iubiți și să onorați toate fațetele sinelui în călătoria cunoașterii SINELUI.

Sunt unii care citesc cărți metafizice, merg la cursuri și petrec o mare parte din timp vorbind despre metafizică și despre adevărul mistic, dar continuă să-și trăiască viața așa cum au făcut-o și până acum. Adevărul trebuie să fie trăit. El trebuie să fie practicat cu fiecare experimentare a vieții de zi de zi indiferent de cât de lumească este aceasta, până când el devine starea voastră de conștiință, moment în care a trăi acest adevăr devine ceva automat și va fi cine voi sunteți. Adevărul nu este doar o teorie interesant de discutat, comparat și apoi respinsă, timpul pentru discuții s-a încheiat.

Adevărul nu poate fi discutat în grupuri generale pentru că fiecare persoană trăiește din starea de conștiință atinsă de ea, iar în grupuri vor fi întotdeauna și din cei care ”nu au urechi să audă” și care doresc pur și simplu să argumenteze. Adevărul nu trebuie niciodată să fie argumentat sau impus altora. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebuie să-l împărtășiți cu cei care se află la același nivel de conștientizare cu voi, dar, în general, călătoria spirituală este una tăcută, secretă și foarte sacră – trăind, mișcându-te și fiind una în Unitate.

Schimbarea se manifestă în lumea exterioară pe măsură ce lumea interioară a omenirii evoluează. Un exemplu poate fi văzut în acest sens în schimbările care au acum loc în ceea ce privește cruzimea față de animale și alte probleme considerate până acum neimportante. Ceea ce voi observați este ceea ce conștiința globală și individuală a omenirii crează. Nu există victime. Război, cruzime, lipsă de onestitate, lupte pentru putere, etc, etc. sunt manifestările conștiinței separării/dualității. Noi contra lor... totul atât de inutil în lumina faptului că totul este UNA și acel UNA nu întruchipează idei de discordie. Lecția războiului este una pe care mulți o învață în mod dureros chiar acum.   

Omenirea este pregătită să creeze o nouă lume retrăgându-se din și eliberând tot ceea ce este vechi și încheiat, îmbrățișând fără teamă conceptele noi și mai înalte ale unității.

Dorim să vorbim despre energia vindecătoare a iubirii. Iubirea este activitatea/interconectarea energiei Unului manifestându-se PE SINE ca cei mulți. Pe măsură ce acest adevăr devine starea voastră de conștiință atinsă, aceasta automat vă aliniază cu frecvențele mai înalte ... înlocuind vibrațiile false, dense și grele ale dualității și separării care nu au nici o lege care să le susțină. Din moment ce Conștiința Divină completă și armonioasă este adevărata esență a fiecărei persoane, cu cât deveniți mai aliniați cu adevărul, cu atât mai mult exteriorul va începe să-l reflecte ... fizic, emoțional și mental.

Aceasta este lucrarea, aceasta este călătoria. Adevărul debutează pur și simplu ca și cunoaștere mentală dar el trebuie practicat și trăit până când devine starea voastră de conștiință, moment în care începe să se manifeste în exterior ca ceea ce este necesar ... sănătate, idei, companie, casă, etc.

Meditația este cel mai bun tratament de vindecare și de frumusețe pe care vi-l puteți oferi vouă înșivă pentru că în meditație voi vă odihniți în înalt rezonantele și armonioasele frecvențe ale Unității.  

Cea mai mare parte a omenirii este gata să înceteze căutarea în afară pentru că realizează că substanța tuturor lucrurilor se află în interior. Înțelegeți că aceste cuvinte nu sunt doar un citat frumos din vreun poet mistic. Învățați ca niciodată să nu vă mai căutați binele în afară pentru că tot ceea ce veți avea vreodată nevoie este deja pentru totdeauna și definitiv integrat în Conștiința care sunteți. Când ați înțeles acest lucru dar apoi continuați să vă căutați încă binele în lume, voi creați un gol spiritual între sentimentul vostru de sine și sinele vostru real.

Odată ce o persoană atinge realizarea Unității, experiențele exterioare vor începe să reflecte bucurie, sănătate, fericire și împlinire, lucru pe care lumea îl va vedea ca pe o vindecare. Schimbarea exterioară se poate manifesta numai după ce starea de conștiință este atinsă pentru că substanța tuturor lucrurilor este conștiință ... și nu conștiința altcuiva – a voastră. Un vindecător care lucrează la un nivel înalt de conștientizare poate ridica temporar energia unei persoane, dar dacă persoana nu se păstrează ea însăși acolo, problemele sale vor reveni, re-create de propria sa stare de conștiință.

Voi ați putea întreba ce vrea să însemne asta, cum poate fi tot ceea ce eu am nevoie în interior ... mașină, casă, loc de muncă? Conștiința Divină (care sunteți voi), întruchipează fiecare idee spirituală. Aceste idei spirituale la rândul lor, se manifestă în afară în formele pe care voi le puteți înțelege și aprecia. O mașină este manifestarea materială a Omniprezenței. O casă este manifestarea materială a conștiinței – eu trăiesc și mă mișc și îmi am ființa întotdeauna în Conștiință. Persoana care iubește viața solitară, nu va manifesta brusc un partener pentru că pentru ea aceasta nu ar reprezenta completitudinea. Muzica, arta, medicina, știința, ideile și invențiile de orice formă și varietate pot și vor curge în interior din Sursa infinită dacă ușa este deschisă. Conștiința Divină – conștiința voastră, este susținută de Sine și menținută de Sine și este întotdeauna completă și se manifestă pe sine. După cum vedeți, aceste manifestări sunt determinate de starea voastră de conștiință trezită sau netrezită.

Începeți să vă revendicați dreptul vostru din naștere, să-l recunoașteți și să-l manifestați. Binele vostru nu va cădea din cer în momentul în care mergeți la biserică, spuneți cuvintele de rugăciune potrivite sau faceți o faptă bună. Puteți manifesta formele mai înalte și mai bune doar atunci când vă dați seama că voi deja sunteți aceste forme.

Aceasta este lecția și timpul este acum.

Noi suntem Grupul Arcturian 4/27/14


Traducere Monica Poka 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.