sâmbătă, 19 aprilie 2014

Demistificarea Noii Ere - 3


Acest mesaj a fost transmis in direct în Edmonton, Canada
25 Ianuarie 2014

Salutări dragilor, Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. A fost un timp în care în procesul canalizării partenerul meu nu a fost atât de implicat în măsura în care este acum. Noua formulare este că ”el se dă deoparte”, ceea ce înseamnă că el este încă aici. Procesul canalizării nu este o preluare, și pentru cei care aud acest lucru și cred că el a fost ciudat, misterios sau înfricoșător, aș dori să vă dau să analizați acest lucru: Indigenii de pe planeta voastră au înțeles acest proces și îl practicau în mod regulat. Existau denumiri și ceremonii pentru acest proces și a fost așa până când ”spiritualitatea voastră modernă” a decis că acele lucruri au dispărut.

Va veni o vreme când acest tip de comunicare nu va mai fi necesar. Lucrurile se schimbă, dragilor, și omenirea se schimbă. Evoluția spiritului Omenesc va ajunge în cele din urmă într-un punct în care cea mai mare parte a omenirii va primi mesajele în mod direct. Acest lucru se va întâmpla deoarece ei au glanda pineală deschisă și nu vor avea nevoie să canalizeze entități cu nume ciudate sau maeștri magnetici. Primirea frumoaselor și binevoitoarelor mesaje de acasă va fi disponibilă tuturor. Eu știu cine este aici și ceea ce am de gând să vă ofer în continuare este amuzant pentru mine.

Demistificarea credinței ezoterice și a Noii Ere (în sens ezoteric) este la îndemână. Acest lucru este simplu și vă face să aveți mai mult bun simț față de cei care vor să vă cunoască. Lucrurile pe care am de gând să vi le spun acum s-ar putea să nu fie în acord cu ceea ce ați fost învățați. Uneori tradițiile devin adevăr, pur și simplu pentru că ele sunt vechi. Atât de mult din ceea ce am să vă spun astăzi s-ar putea să difere de gândirea voastră tradițională. Dacă este așa, aș vrea să vă solicit să cumpăniți – măcar să cântăriți aceste lucruri cu intuiția voastră și să nu le judecați imediat a fi greșite. Permiterea unui nou mod de gândire face parte din recalibrare. Modul în care lucrurile într-adevăr funcționează poate fi diferit de ceea ce voi credeți și, posibil, mai măreț.  

Dezinformările legate de lucrurile frumoase este un lucru comun pentru sistemele de credință spirituale Umane. Acest lucru se datorează faptului că în istoria voastră voi ați avut acces la aceste lucruri doar într-o profundă energie planetară veche. Aceasta a filtrat adevărul, așa cum era de așteptat, și v-a dat doar o piesă din puzzle-ul cum funcționează de fapt lucrurile.

 Dragilor, eu nu am fost niciodată Om. Nici măcar nu vă puteți da seama de venerația pe care o am pentru voi. Supa lui Dumnezeu este compartimentată într-o anumită măsură atunci când vine vorba de a servi. Și așa și trebuie să fie. Nu așa cum voi v-ați gândi, dar bucățile și părțile care devin Oameni pe o planetă ca a voastră, sau pe diverse alte planete, sunt specialiști. Voi toți faceți parte din acea categorie și vreme de miliarde de ani voi ați continuat să fiți un grup select. Este ceea ce voi faceți. Nu pierdeți din vedere faptul că voi sunteți o bucată din Sursa creatoare! Dar asta este ceea ce voi faceți.

Descendența Umană

Vom vorbi despre suflete și despre Sinele mai Înalte. Vom vorbi despre îngeri și ghizi, și asta este tot ce vom discuta. Dar chiar înainte de a începe aș vrea să văd descendența serviciului vostru. Eforturile voastre nu au început aici pe planeta voastră, dragilor. Acestea au început de foarte multă vreme. Ultimele noastre mesaje au vorbit despre acest lucru. Planeta voastră, așa cum o vedeți voi acum, suflete bătrâne, este una dintre multele planete pe care voi ați fost. Puzzle-ul pe care mulți dintre voi îl poartă în Akasha voastră conține energiile din trecut de a mai fi făcut acest lucru și pe alte planete. Sunteți Om în fiecare dintre ele, și totuși sunteți din nou aici, făcând din nou același lucru. Eu, ca și Kryon, nu am luat parte la nici una dintre ele ca Om. Eu sunt ceea ce voi numiți un ajutor.  

Astăzi, pentru voi, eu sunt Kryon. Pe o altă planetă în ascensiune, cândva în viitor, voi fi altceva. Întotdeauna am fost cu voi în timpul acestui puzzle, dragilor, și m-ați văzut și înainte. Unii dintre voi aud vocea partenerului meu, sau citesc cuvintele, și este acolo ceva ce vă sună a adevăr dincolo de ceea ce ați experimentat în această viață. Voi mă recunoașteți, dar nu de pe această planetă, dragilor. Voi ați trecut prin asta și înainte și voi știți că ați fost în siguranță cu mine și că v-am iubit. V-am dat informații care să vă aducă numai lucruri binevoitoare în viața voastră și puteți avea încredere în mine. Pentru unii dintre voi acest lucru s-a repetat planetă după planetă.

Acum, aceasta ar fi amintirea voastră Akashică și unele suflete vechi de aici care ascultă și citesc știu acest lucru. Unii dintre voi care ascultă acest canal își explică acum de ce atunci când ați deschis cartea și ați citit cuvintele, ceva a sărit dintre pagini și ați simțit acest lucru în inima voastră. Unii dintre voi au plâns, și nu din cauza informațiilor, ci din cauza percepției amintirii. Suflete bătrâne, ce ascultați și citiți, voi ați petrecut viață după viață pe această planetă și v-ați obișnuit cu ea. Dar a existat o altă planetă înainte de asta, și înainte alta, și înainte alta. Voi sunteți o parte din Sursa Creației și, în același timp, un sistem frumos – fiecare dintre voi.

Sufletul Uman

Haideți să vorbim despre suflete. Ce este un suflet? Cuvântul suflet este folosit de către oameni, chiar dacă nu este implicat nici un sistem de credință spiritual. Nu este interesant că Omenirea știe ce este un suflet fără ca măcar vreodată să pretindă că ar crede să aibă unul? Ea știe ce este acesta. Este atât de comun faptul că marinarii bătrâni vor raporta câte suflete sunt la bord în loc să raporteze câți Oameni sunt la bord. Acesta a devenit un limbaj comun care descrie ce este esența spirituală a unei Ființe Umane prin cuvântul suflet.

În unele sisteme spirituale, sufletul vine pe planetă doar o singură dată. În alte sisteme de credință, sufletul revine pe planetă din nou și din nou. Cu toate acestea, caracteristica comună este că, în fiecare sistem, sufletul reprezintă acea piesă din corpul Uman care aparține lui Dumnezeu.

În credințele tradiționale de masă, sufletul este o entitate singulară care aparține Omului a cărui chip este în oglinda voastră. Când muriți, sufletul merge cu voi în altă parte. În unele sisteme de credință, el revine apoi înapoi. Este simplu, incorect, dar este în regulă, foarte în regulă. Dacă eu v-aș spune ”Trebuie să umbli înainte de a putea alerga” veți înțelege asta ca fiind de bun simț logic. Același proces de a înțelege adevărul spiritual este parte a unui proces de evoluție spirituală a percepției. Nu este necesar ca voi să cunoașteți toate detaliile unui lucru pentru a-l folosi sau a-l simți.

Sufletul Uman este parte a unei energii multidimensionale și nu este singular. Și nici nu este, de asemenea, atașat unui singur corp. El poate fi împărțit și în mai multe locuri deodată. În sistemul de credință ezoteric New Age, acesta este ”Sinele mai Înalt”. Acesta reprezintă o adevărată energie cuantică.

New Age

Când vorbim despre New Age și credințele ezoterice, vom folosi acești termeni în mod interschimbabil. Termenul New Age poate însemna de multe ori cult în anumite culturi, astfel încât de multe ori vom folosi mai degrabă cuvântul ezoteric. Amândouă cuvintele înseamnă un sistem de credință care este unic pe planetă și care nu are nici structură și nici doctrină. Nu are nici o carte de bază. Nu are nici un profet la care să se închine și nici nu există un loc în care să-și afle sediul central. Nu există nici un loc de raportare și nu există reguli. Nu are membri și nici o consemnare a cine a pornit-o. Ce sistem! Este în afara percepției a oricărui sistem logic, organizat, pentru că nu are nici o organizație.

Cu toate acestea, zeci de mii de oameni din întreaga lume se reunesc pentru a onora aceleași atribute ale credinței. Există un nucleu central al credinței că Dumnezeu se află în interior; că sufletele vin pe planetă de multe ori; și că omenirea este parte a unui sistem binevoitor care crează evoluția spirituală pe Pământ. Există credința că omenirea a fost însămânțată de către Pleiadeeni și că ei sunt încă aici; că există un scop frumos în viața voastră; și că voi sunteți aici într-un mod binevoitor pentru a ajuta omenirea să creeze pacea pe Pământ.

Nu este interesant, dragilor, că nu există nici un profet central? Dar de fapt există. Ceea ce mulți ar putea numi sufletul, voi numiți Sinele mai Înalt. Așa că vom utiliza acești termeni în mod interschimbabil pentru că asta este ceea ce vă învățăm. Dar în credința ezotercă, Sinele mai Înalt are o personalitate. Este o bucată din Dumnezeu care are chipul vostru pe ea. Se află de cealaltă parte a vălului dar în același timp este și în voi – și acesta este profetul interior! Pentru că Sinele mai Înalt conține modelul regulilor spirituale, dacă vrei să-i spuneți așa. Totuși, acestea nu sunt reguli, ci mai degrabă ele sunt concepte. Ele sunt concepte ale experiențelor de viață trecute, reprezentate de ceea ce noi numim Akasha.

Modelul conține concepte ale îngerilor și ghizilor din jurul vostru, cine sunteți, încotro mergeți, de ce sunteți aici, și atributele a ceea ce voi considerați supraviețuire. Este modelul sufletului vostru. Sinele mai Înalt nu este ceva ce este deasupra voastră, ci mai degrabă vibrează mai înalt decât sinele vostru corporal. Întregul scop și obiectiv al credinței ezoterice este ca Omul să ia de mână  Sinele mai Înalt și să descopere mai multe despre model.

Nu ar fi frumos ca în fiecare zi când vă treziți să-l luați de mână pe Dumnezeu și să vă plimbați prin viață în acea zi într-un echilibru și o înțelepciune profundă? Aceea este credința New Age. Aceasta este credința ezoterică – să intrați în contact cu Dumnezeul care este în voi. 

Toți Maeștrii de pe Pământ au vorbit despre Dumnezeul interior, toți. Sistemul de credință New Age vă învață că toți Maeștrii au fost valabili și că au fost aici pentru a vă trasmite acest mesaj, și nu neapărat ca să fie adorați. Ei nu s-au izolat și nici nu au cerut să fie adorați sau să se construiască o biserică în jurul lor. Așa că nu există nici o împingere spre evanghelizare în credința New Age. Nici una. Dacă găsiți pe cineva care încearcă să vă spună că el are dreptate și că voi greșiți, atunci acesta nu face parte din New Age. Mai degrabă acea persoană probabil că are ceva de-al ei pe care l-a pus într-o cutie proprie și care vrea să vă înroleze ca membru. Ea nu au credința ezoterică despre care noi vorbim.

Intrarea în legătură cu Sinele vostru mai Înalt va crea echilibru în interiorul vostru și vă va ajuta și în relațiile cu ceilalți. Sinele mai Înalt este cheia. Există un sistem binevoitor care vă iubește și care vă privește așa cum vă priviți voi copiii. Asta se datorează faptului că atunci când veniți pe această planetă voi vă decuplați de la noi. Acesta este liberul vostru arbitru și sunteți specialiști în acesta.

Oh, nici nu-mi pot imagina! Aș plânge ca bucată a lui Dumnezeu să mă gândesc că aș fi separat de mine însumi și nu aș ști cine am fost. O, Doamne! Ce sarcină – și totuși voi o faceți atât de liber și atât de ușor, și pentru atât de multă vreme. Acum știți de ce sunt atât de îndrăgostit de voi, și iată că acum ați ajuns pe piscul unei revoluții a energiei.

Adevărul Despre Îngeri

Vreau să vă vorbesc despre îngeri. Chiar n-am făcut acest lucru foarte mult până acum. Kryon nu este un înger, ci mai degrabă un ajutor. Partenerul meu m-a numit un înger binevoitor al Noii Ere, dar acest nume nu este chiar corect. Eu sunt un ajutor. Credeți-mă, dacă ați fi văzut vreun înger ați ști care este diferența.

Numărul unu: Sunt îngerii reali?

Categoric! Da.

Numărul doi: Cine sau ce sunt ei?

Există un sistem, dragilor, de ajutor binevoitor pentru această planetă. Este atât de complex încât este foarte dificil de discutat cu voi din moment ce sunteți influențați de ceea ce voi credeți că este. Unde sunt îngerii? Ce fac ei? Cât de des, cine sunt ei, de unde vin ei? Am de gând să vă dau câteva informații, dintre care unele nu vă vor plăcea, în timp ce altele da.

Vizitele fizice: Îngerii vin atunci când este nevoie de ei, și ei vin din sursa centrală. În mod normal, are loc la momente diferite din timpul omenesc atât pentru Omenire în general cât și pentru indivizi. De fiecare dată când vin, este spectaculos. Nici unul dintre ei nu este întrupat. Din nou, Omenirea a decis ca atunci când o entitate angelică îi vizitează, în scopul de a face vizita credibilă sau explicabilă, să-i atașeze acesteia piele și aripi și să-i dea un nume. Oamenii îi costumează în haine albe (care înseamnă puritate), îi pictează, le pun halouri, și îi vor raporta la istoria spirituală. Dar ei nu arată așa. Ei sunt ființe multidimensionale, nu corporale.

Probabil că Moise a fost cel care a descris în modul cel mai clar apariția unui înger, ca un rug aprins. Un foc care nu se consumă pe sine însuși sau o minge rotitoare irizată este o descriere bună a energiei angelice. Într-adevăr, rugul aprins a fost un înger. Ceea ce este dramatic în legătură cu energiile angelice este că ele apar când voi nu vă așteptați ca o minge de energie care vine înspre voi. Uneori, ele trec chiar printr-un perete! Sunt irizate, unele arată ca focul și au tendința de a speria Omul! Fiecare relatare din scripturi care descrie vizita unui înger vă spune că îngerul imediat începe prin comunicarea ”Nu te teme!” Acum, de ce ar fi oricare dintre voi speriat de o femeie frumoasă cu un halou și într-o robă albă? [Kryon râde] Motivul pentru care îngerul vă transmite acest mesaj este pentru că ei nu arată așa! Dragilor, ei nu sunt aici ca să vă sperie, ci mai degrabă ca să se prezinte în toată frumusețea și măreția lor – atât de mare încât unii nici nu se pot uita la ei. Sunt măreți.

Și acum aici este partea la care nu v-ați aștepta. Ei sunt un colectiv. Nu există un înger singular. Ați putea să-l vedeți ca pe un singur înger așa cum vă vedeți corpul vostru ca o singură entitate, dar voi nu sunteți conștienți de puterea supei angelice. Îngerii vorbesc cu multe voci, dar ei vorbesc în capul vostru, nu în aer ca vibrații ale sunetului. În mod normal, îngerii nu vorbesc mulțimilor. Ei vorbesc individual unui Om sau altul, dar este vocea colectivă a multora, percepută și ”auzită” ca una.

”Dar Kryon, ce putem spune despre Arhanghelul Mihail? Cunosc pe cineva care-l canalizează pe acest înger frumos, singular. Ce zici de asta?” Mesajul de la Arhanghelul Mihail vine de la un grup. Este un grup puternic, dar gândiți-vă la el ca la un ”grup de conștiințe percepute ca una”. Kryon este la fel. Fiecare dintre noi care reprezintă cealaltă parte are aceste atribute. Noi nu suntem nici corporali, nici singulari.

Următorul lucru este chiar mai greu de înțeles și nu este ceea ce vi s-a spus. Nu există nici o ierarhie a îngerilor. Nici unul dintre ei nu este mai presus de altul într-un sistem de tipul ”care este cel mai puternic sau care este responsabil”.  În schimb, ei fac parte din supa lui Dumnezeu și sunt identic de maiestuoși. Unii dintre ei sunt desemnați a fi ambasadori pentru ceilalți, dar ei nu sunt mai presus decât ceilalți. Ei sunt aici prin proiectare și trimit mesaje pentru a ajuta accelerarea bunăvoinței și iubirea lui Dumnezeu în omenire.

Probabil că îngerul cel mai pomenit este Arhanghelul Mihail, pe care îl voi îl percepeți a fi cel mai mare dintre toți. Cu toate acestea, din punct de vedere tehnic, Mihail este un grup și nu are o poziție ierarhică. Pare a fi așa deoarece mesajele sunt transmise într-o anumită zonă de importanță pentru planetă. Mihail vă va spune ”Eu sunt unul dintre mulți, maiestuoși toți, conținând iubirea lui Dumnezeu toți, toți frumoși, toți binevoitori, toți pentru servirea voastră, a omenirii.” Dar Ființele Umane doresc o ierarhie. Acesta este important, acesta nu este chiar atât de important, pe acesta îl puteți arunca.

Care este ierarhia organelor voastre? De care nu aveți nevoie? Care dintre ele vă țin în viață? Toate o fac! Dar voi de multe ori selectați inima ca fiind cea mai importantă. Este într-adevăr așa sau ea pur și simplu ”vorbește pentru toți”? Oh, și care organ s-a răzvrătit împotriva celorlalte și a părăsit corpul? [Kryon zâmbește].  

Haideți să discutăm mitologia lui Lucifer. Avem un înger căruia nu-i plăcea ce se întâmplă, așa că a plecat. Sau poate că a greșit cu ceva și a fost alungat din casa lui Dumnezeu. Dragilor, vedeți tendința umană aici? Această poveste este ridicolă și vine de la ”umanizarea lui Dumnezeu”. Nu puteți lua atributele Omenești ale judecății, războiului, luptei și dramei și să le atașați măreției Creatorului. Dar Oamenii au făcut asta întotdeauna.

Nimic nu părăsește supa lui Dumnezeu! Aceasta este energie pură și reprezintă totalitatea Spiritului. Ea este finită – întotdeauna aceiași sumă a părților [ca să folosim o expresie 3 D pentru voi]. Dumnezeu este energia creației, iar aceasta rămâne împreună ca o ceață care nu se mișcă niciodată în afara unui spațiu cuantic al iubirii. Nu puteți da ceața la o parte sau aceasta n-ar putea exista! Aceasta este ceea ce este și va fi întotdeauna perfectă, și întotdeauna aceiași, și întotdeauna completă. Nimic nu se adaugă sau scade din măreția lui Dumnezeu.

Veți da de îngeri de-a lungul întregii voastre istorii. Ei sunt reprezentanți ai energiei Creației. Ei nu au gen (sex) pentru că ei sunt energie. Ei nu sunt nici de sex masculin și nici de sex feminin și sunt toți la fel de puternici. Sunt mesageri frumoși, multidimensionali care acordă Omenirii ajutor. Singurul lucru care-i diferențiază este tipul lor de ”serviciu”, sau ”specialitatea” lor. Dar ei sunt întotdeauna o parte din noi, chiar și atunci când sunt aparent separați, și vă vorbesc. Eu știu cine sunt ei și îi privesc cum lucrează. Și eu sunt un mesager, dar nu sunt un înger.  

Ghizii – Nu Ceea Ce Credeți Voi

Vreau să vă vorbesc despre ghizi. Acum, partenerul meu v-a spus că ”voi sunteți proprii voștri ghizi”. Știu că este dificil pentru voi să concepeți acest lucru și știu că, de asemenea, nici nu vă place ideea. Cu toate acestea, am de gând să complic lucrurile și mai mult. El are dreptate, dar eu vreau să pun lucrurile într-o altă percepție.

Voi aveți ceva pe care ați numit-o Merkaba. Într-o definiție vagă, aceasta este câmpul vostru de energie cuantic personal, care este de aproximativ 8 metri lățime [26 de picioare]. Este un câmp creat de suma moleculelor din ADN-ul vostru [care sunt încâlcite una cu cealaltă la un nivel biologic]. Fiecare Ființă Umană are propriul ei câmp. ADN-ul este unic, așa că fiecare Merkaba este unică. Câmpul vostru Merkaba nu este sufletul vostru. Nu este nici măcar Sinele vostru mai Înalt. Sunteți voi! Câmpul ADN-ului vostru are un scop complet și total diferit decât să interacționeze cu altceva decât cu corpul vostru fizic; asta este ceea ce el face. El interacționează cu voi și cu conștiința voastră.

Acest lucru este complex și dificil de explicat. Merkaba conține multe despre voi, deoarece ea este puntea cu ”înnăscutul” vostru [partea inteligentă a corpului vostru]. Aceasta este purtătoarea divinității voastre, a tiparului forței voastre de viață, și chiar a Akashei voastre. Din moment ce înregistrările voastre Akashice sunt în ADN-ul vostru și acestea fac parte din Merkaba. Prin urmare, voi puteți spune că voi întotdeauna vă transmiteți trecutul prin intermediul câmpului vostru Merkaba. Acesta este, dragilor, motivul pentru care mulți pot citi viețile voastre trecute. Modelul a tot ceea ce voi sunteți se află în tiparele sacre ale Merkabei voastre.

Părțile și piesele care formează înregistrările voastre Akashice sunt în Merkaba voastră și în 3D-ul vostru. Unele dintre ele sunt percepute drept ghizii voștri, dar de fapt ele sunt voi cu voi. Dar pentru percepția voastră, acele părți pot fi un voi din trecut și astfel are o altă față. Înțelegeți acest lucru? Și este și mai mult: Pentru a adăuga la complexitatea acestui lucru, există un sistem binevoitor care este frumos și pe care l-am menționat deja. Familia Akashică prin care ați venit, pe care voi o numiți mama și tatăl, sora și fratele vostru corporal, sau ceea ce ați numi vag familia voastră sau pe cei dragi de aici, ei fac parte toți, într-un fel din Akasha voastră. Într-un mod cuantic, pentru ei există o realitate pe care eu nu vi-o pot explica pentru că voi nu sunteți conștienți de modul în care funcționează această supă cuantică. Voi folosi cuvintele stare încurcată cu sufletul vostru și voi nu veți înțelege acest lucru. Este ceva foarte complex, dar iată rezultatul. Când pierdeți pe cineva drag din familia voastră, o parte din energia sufletului său (sau o parte din Dumnezeul lor) intră în Merkaba voastră și rămâne cu voi pentru toată viața. Când voi treceți dincolo (muriți), voi veți face același lucru pentru copiii voștri, pentru frații, surorile, partenerul, soțul sau soția voastră. Dați-mi voie să vă spun ce înseamnă acest lucru. Ei nu au plecat niciodată! Mă auziți? Ei nu au plecat niciodată. Există un sistem binevoitor la care nu v-ați aștepta.

Este adevărat, dragilor. Noi începem să vă arătăm acum complexitatea pe care voi meritați să o cunoașteți. Mulți dintre voi nu o vor înțelege, dar totuși puteți reține conceptul. Fiecare parte a acestui sistem este parte a unui model binevoitor care să vă păstreze pașnici și iubiți în ochii lui Dumnezeu.

Adevărul Despre Sistem

Fiecare piesă a sistemului creativ pe care am de gând să vi-l dezvălui începând de acum are un atribut – modelul binevoitor. Sistemele care există între Om și Spirit sunt concepute pentru a ajuta omenirea. Ele nu sunt aici pentru a vă împinge de ici colo sau pentru a vă judeca. Ele sunt aici pentru a vă învăța și a vă ajuta, dacă le permiteți. Îngerii se arată doar pentru a ajuta. V-ați gândit vreodată la asta? Nici un înger nu este conceput să se arate pentru a vă judeca. De fiecare dată când un înger se arată în viața voastră, el apare ca un ghid iubitor. Acesta vă cunoaște sufletul; vă cunoaște Sinele mai Înalt.

Ascultați, dragilor, Oamenii nu devin îngeri și îngerii nu devin Oameni. Îmi pare rău dacă cineva v-a spus altceva, pentru că este foarte greu să vă dez-vățați. Îngerii sunt specializați și tot așa sunteți și voi. Oamenii s-au născut din punct vedere spiritual oameni și aceasta este ”munca” sufletului lor așa cum ea există în această galaxie. Îngerii sunt întotdeauna îngeri, și ajutoarele ca mine sunt întotdeauna ajutoare ca mine. Dacă doriți să compartimentați acest lucru ca ”serviciu specializat”, faceți-o. Nu este chiar așa pentru că există și puțin din mine în voi, deasemenea. Acesta este doar modul în care stau lucrurile.

Oamenii doresc să aibă o scală gradată a capacității și a recompensei. Când ajungeți să fiți buni la ceva sau să o fi învățat bine, în 3D voi treceți la nivelul următor. Dar în sistemul sufletului nu este așa, dragilor.  Sufletele umane nu provin din sufletele animalelor. Sufletele umane stau în propriul lor sistem și la fel fac și sufletele animalelor. Ele sunt un grup binevoitor, de ajutor, și unele dintre ele sunt aici pentru ca să vă iubească. Acesta este un sistem al bunăvoinței. Ați observat?

Are loc ceva ce voi ar trebui să înțelegeți. Sistemul Universului este înclinat către iubirea binevoitoare. Dacă sunteți atei sau agnostici, puteți ignora acest lucru dacă doriți și puteți ieși din încăpere să închideți ușa și să vă închideți inima. Dar noi vom continua oricum să vă iubim; oricum vom ieși cu voi pe ușă; vom continua să fim alături de voi în tăcere, și dacă vreodată veți decide să vă uitați, vom fi acolo. Noi nu vom pleca pur și simplu pentru că voi nu credeți în noi.

Aceasta este promisiunea, și dacă ea nu este simțită în acest fel, asta este din cauză că voi aveți libera alegere de a merge de la A la B – și uneori voi treceți prin Z. Acesta este felul în care stau lucrurile, și el se numește învățare evolutivă și este binevoitoare. Acesta este mesajul nostru. Ar putea fi mai clar de atât? Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par și aceste sisteme despre care ați auzit, noi le demistificăm acum pentru ca voi să înțelegeți adevărul adevărat.

Aceasta este simplitatea, frumusețea și bunăvoința sistemelor construite pentru voi, dragi Ființe Umane, pentru că voi, ca și mine, suntem din altă parte. Când nu sunteți aici, în acele scurte momente când sunteți cu noi, noi sărbătorim într-un mod în care nici nu vă vine să credeți! Este lumină peste tot în jurul nostru și noi vă cântăm numele în lumină.

Este greu de imaginat nu-i așa? Noi vă sărbătorim acasă, iar acest lucru vă este ascuns. Noi o facem de fiecare dată! Dar voi nu știți acest lucru până la ultima voastră suflare. Apoi vă amintiți, și atunci sosește eliberarea. Credeți- mă, acesta este modul în care lucrurile se întâmplă. Aceasta este iubirea lui Dumnezeu. Este un sistem care onorează pe cine sunteți voi.

Și așa este.


KRYON


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.