miercuri, 16 aprilie 2014

Semințele Conștiinței ChristiceMesaj de la Jeshua prin Pamela

Dragi prieteni,

Vă vorbește Jeshua. Vă salut cu tandrețe din toată inima. Vă cunosc pe toți. Vă pot vedea și simți sufletele și chiar vă cunosc pe câțiva dintre voi din viața pe care am trăit-o pe Pământ cu peste 2000 de ani în urmă. Am fost o ființă umană așa ca și voi. Eu am avut acces la sufletul meu, la energia sufletului meu. Dar și eu m-am luptat cu îndoielile, frica și furia umană. Din această cauză mă simt atât de apropiat de voi acum. Eu știu prin ce treceți. Voi sunteți îngeri, și asta e adevărat, dar aveți de-a face și cu frica umană și cu întunericul. Ele pot tulbura accesul la vocea sufletului vostru. Vă salut acum pe toți, străpungând vălul iluziei. Sunt alături de voi din toată inima și vă spun că o nouă eră este pe cale să înceapă. O nouă eră în care oamenii vor fi mult mai capabili să își canalizeze energia sufletului lor spre Pământ.

Toți aveți o dorință profundă de a vă conecta cu sufletul vostru. Din păcate, societatea nu vă învață cum să faceți acest lucru. Există încă atât de multă frică și negativitate în societate și în educația voastră și din această cauză pentru majoritatea dintre voi conștiința voastră devine mai întunecată pe măsură ce creșteți. Adeseori, atunci când sunteți un copil mic vă puteți încă conecta cu bucuria și inspirația sufletului vostru. Simțiți acest copil în preajma voastră, el trăiește încă. Chemați-l în brațele voastre. El este o parte a sufletului vostru. Vrea să se întoarcă la voi. Dar în același timp fiți conștienți de norul fricii și iluziei pe care-l cărați cu voi. Vi-l puteți imagina ca pe o energie de culoare gri închis. Nu vă fie frică să vă uitați la el. Prezența și curajul vostru îl vor face să dispară.

Adeseori oamenii încearcă să se debaraseze de întunericul lor interior. Ei încearcă să găsească soluții în afara lor. Ei caută putere și confirmare în lumea din afara lor. Dar ea nu vă va oferi niciodată ceea ce căutați. Va trebui să vă abordați golul interior, frica. Nu vă fie frică de ele, vedeți-vă pe voi înșivă ținând o torță luminoasă și mergeți în mijlocul acestui nor de întuneric. Dacă stați în interiorul lui, puteți auzi voci care plâng. Aceste voci vă aparțin. Sunt părți din voi care se simt singuratice, părăsite. Nu vă priviți întunericul vostru interior sau durerea ca pe un dușman. Vedeți-l ca pe un copil sau copii care s-au pierdut și sunt speriați. Întoarceți-vă către ei și confruntați-vă cu ei. Ridicați torța luminii voastre. Dacă faceți asta veți simți instantaneu o creștere a propriei voastre puteri, a forței voastre.

Asta este ceea ce înseamnă să vă asumați responsabilitatea pentru voi înșivă. Dacă vreți să vă conectați la sufletul vostru și să-i primiți mesajele, va trebui să vă înfruntați și întunericul interior. Adeseori când oamenii nu vor să-și înfrunte întunericul interior, lucrurile – situațiile – care apar în viața lor seamănă cu o criză. Un accident, o boală, pierderea cuiva drag. De fapt viața vă invită să priviți la întunericul din interiorul vostru. Scopul vieții pe Pământ întotdeauna a fost să vă aducă înapoi acasă la sufletul vostru. Dar aceasta nu trebuie să se întâmple prin suferință sau crize. Dacă aveți curajul să priviți direct în întunericul vostru, nu veți atrage crize exterioare care să vă oblige să faceți acest lucru. Asta este ceea ce presupune a merge pe calea spirituală; că voi sunteți pregătiți să priviți în interiorul vostru, să vă ascultați ghidarea sufletului vostru și că sunteți pregătiți să vă confruntați cu tot ceea ce vă blochează să vă auziți sufletul.

Voi cei care sunteți prezenți aici sunteți toți pe această cale, această cale spirituală. Vă recunosc ca frați și surori și vă admir curajul. Nu fiți prea duri cu voi înșivă. Acesta este un drum cu suișuri și coborâșuri. Chiar și atunci când drumul interior poate fi foarte abrupt și îngust, sunt prevăzute și momente de bucurie și alinare. Pe măsură ce treceți prin întunericul vostru interior la un moment dat veți simți lumina sufletului vostru. Aceasta vă poate ridica din apăsarea care aparține tărâmului de pe Pământ. Sunteți meniți să primiți bucurie și fericire în viețile voastre.

Pentru un moment, acum, mergeți la nivelul sufletului vostru. Amintiți-vă cine sunteți cu adevărat și de unde veniți. Un loc al unității, un loc al iubirii necondiționate. Simțiți-i prezența, aici și acum. Inspirați-l, este al vostru. Simțindu-l în inima voastră voi îl aduceți pe Pământ. Apreciez atât de mult munca interioară pe care o faceți. Voi creați poarta de acces către o nouă realitate pe Pământ. Voi toți aveți un vis, o viziune despre cum arată Noul Pământ.

Acum călătoriți cu mine, pentru scurt timp, în viitor. Pe Noul Pământ. Sunteți acolo deja. La nivelul sufletului, timpul este o iluzie. Simțiți energia Noului Pământ care s-a născut chiar acum. Acum faceți un pas mai departe. Vedeți-vă pe voi înșivă trăind acolo într-un loc, într-o casă. Priviți împrejurimile voastre și comunitatea în care trăiți. Lăsați-vă imaginația să curgă liber. Simțiți-i energia. Detaliile nu contează atât de mult. Aruncați o privire la casa voastră. Ce simțiți că ar fi în ea? Simțiți cum vă reflectă energia. Și acum întrebați-l pe acest viitor sine al vostru: ce faci în acest loc, ce îți place să faci toată ziua? Există o anumită muncă sau creativitate care vă atrage? Simțiți ceea ce vă oferă cea mai mare bucurie. Simțiți cum energia bucuriei și inspirației curge liber prin voi. Și recunoașteți de asemenea cum în acest loc puteți învăța prin bucurie în loc de suferință. Voi continuați să învățați și să creșteți în acest loc, dar într-un mod mult mai armonios și mai iubitor.

Acum invitați această energie a Noului Pământ să vă însoțească aici în prezent. O aduceți mai aproape de voi. Credeți că acest lucru este posibil. Este posibil să trăiți cu bucurie, inspirație și în pace. Este necesar doar să fiți dispuși să vă înfruntați cel mai profund întuneric din voi. Dar vedeți unde vă duce acest fapt, observați frumusețea viziunii voastre.

Când am fost pe Pământ, și eu am avut o viziune. Pe voi, așa cum stați acum aici, ca parte a viitorului pe care l-am prevăzut. Am fost aici pentru a aduce semințele conștiinței Christice pe Pământ. Și voi sunteți acele semințe care au început să înflorească. Vă mulțumesc pentru asta și vreau să vă reamintesc că noi suntem una în misiunea noastră. Fiecare dintre voi are propria lui contribuție. Fiecare dintre voi este atât de necesar și de valoros. Așa că vă cer să vă luați bucuria în măreția voastră. Voi sunteți într-adevăr frumoase ființe de lumină. Voi cunoașteți extremele iubirii și fricii și continuați să țineți ridicată torța luminii voastre. Pentru asta sunteți aici, pentru asta v-ați încarnat din nou pe Pământ. Imaginați-vă că toți din aceasă cameră ținem împreună această torță. Simțiți cum ne luminează pe toți. Lăsați-o să strălucească în întunericul care este și el aici. Și amintiți-vă că întotdeauna întunericul vrea să aibă lumina care să strălucească asupra lui. El vrea să fie parte a întregului, să se alăture unității. Aceasta este esența conștiinței Christice, de aceea nu respingeți întunericul, ci îmbrățișați-l cu lumina voastră.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.