vineri, 11 aprilie 2014

Dansul în Densitate

Înaltul Consiliu de pe Orion

28 Martie 2014


Primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Mesajul de astăzi este unul care vă poate fi familiar pentru că este un mesaj care a fost repetat pe planeta voastră într-atât de multe feluri, printr-atât de multe voci și totuși, el suportă o nouă repetare și repovestire. După cum am menționat în comunicările anterioare cu voi, toate soluțiile de care aveți nevoie în acest moment sunt deja prezente pe planeta voastră. Acele soluții pot fi sub forma gândurilor sau ideilor, pot fi sub forma potențialelor vibraționale și pot fi, deasemenea, în lucrurile materiale pe care le aveți pe planeta voastră. Toate soluțiile sunt acolo. Toate materiile prime sunt acolo. În această perioadă de tranziție s-ar putea ca materiile prime să fie necesar a fi privite cu ochi noi, cu o nouă aplicație, cu noi inter-relații. Toate materiile prime de care aveți nevoie să vă ajute în acest moment sunt deja pe planeta voastră și în energetica în care voi existați.

Acestea fiind spuse, noi vrem ca voi să înțelegeți un Adevăr vibrațional foarte important și anume, că voi nu sunteți realitatea vibrațională pe care o experimentați în realitatea voastră trei dimensională. Este ușor de spus: ”Bine, da, știu acest lucru”, dar este necesar să înțelegeți acest lucru și să trăiți în realitatea că voi sunteți o ființă energetică, și ca ființă energetică voi vibrați la un nivel foarte înalt de frecvență, voi îmbrățișați multe nivele diferite de frecvență. Și o faceți în toată plinătatea voastră. La un moment dat voi ați hotărât să luați unele dintre realitățile voastre vibraționale și să le faceți mai dense și mai comprimate pentru a fi efectiv în măsură să experimentați ceea ce are de oferit acest tărâm. Pentru că acest tărâm este necesar să fie experimentat cu un anumit nivel de densitate pentru a putea face față adevărurilor energetice care sunt predominante în acest moment, în acest plan, cum ar fi gravitația, cum ar fi timpul, cum ar fi nevoia de a vă deplasa prin spațiu. Toate acestea cer o anumită densitate în vibrație. Așa că voi ați luat realitatea voastră vibrațională și ați făcut-o mai densă astfel încât să puteți experimenta viața în acest tărâm.
Pe măsură ce ați început să experimentați acest nivel de densitate, într-un anumit sens, a început să se manifeste o uitare sau o deconectare de la adevărata esență a cine sunteți voi în deplina expresie a ființei voastre energetice.

Acest moment al Ascensiunii nu este pentru a atinge ceva în afara voastră și a aduce în mod obligatoriu înăuntru ceva ce ați pierdut. Este pentru a aduce acea conștientizare că voi deja sunteți acea energie frumoasă și extinsă care a ales să devină mai densă aici. Pe măsură ce alegeți să îmbrățișați, simțiți și să vă conectați cu viteza voastră vibratorie extinsă constrângerile densității, la acest nivel, încep să se dizolve, încep să se extindă astfel încât voi să puteți avea o experiență extinsă. Este ca și cum ați începe să trăiți în mai multe dimensiuni, cum s-ar spune, în același timp. Atâta timp cât jucați acest ”dans în densitate” la acest nivel, în acest plan, vor exista unele densități vibraționale care este necesar să fie aici. Cu toate acestea este posibil să fiți conștienți de densitatea vibrațională care este necesară pentru a trăi în acest plan, totuși apoi să vă conectați cu realitățile vibraționale mai înalte astfel încât ”dansul în densitate” să nu fie singurul loc în care se află conștiința voastră. S-ar putea ca în acest tărâm să fiți capabili ca doar să existați în acest nivel de densitate, dar în același timp să începeți să îmbrățișați și să vă conectați cu toate celelalte nivele la care voi deja existați. Nu recuperați ceva ce ați pierdut sau ceva ce n-ați avut niciodată, voi vă aduceți aminte la un nivel energetic plinătatea a cine sunteți voi. Într-un anumit sens, a existat o supra-identificare cu acest nivel de densitate care a creat o situație în care, într-un fel, ați uitat că voi sunteți toată această magnifică realitate vibrațională din jurul vostru. Așa că acest moment al Ascensiunii este reconectarea cu, amintirea și simțirea și re-experimentarea aceste realități vibraționale mai mari care voi sunteți deja. Care voi sunteți deja!

Acordați-vă un moment și respirați și simțiți faptul că voi sunteți această ființă energetică extinsă care a decis să se joace în acest tărâm al densității pentru o vreme! Doar v-ați jucat! Bucurați-vă de jocul în acest tărâm de densitate și permiteși conștientizării voastre să se extindă la măreața realitate a cine sunteți voi. În momentele voastre de liniște, de contemplare, meditație și reflecție, simțiți-vă pentru o vreme în realitatea pe care tocmai ați ales-o pentru a vă juca în densitate și acum alegeți, continuând să vă jucați în densitate, să vă expansionați în realitatea măreață a cine sunteți voi!

Fiți binecuvântați.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.