duminică, 29 martie 2015

Procesul Ascensiunii – Arcturienii și Familia voastră GalacticăDe Suzanne Lie

Liniștit și introspectiv schimbările sunt lente, dar totuși au loc în mod constant în conștiința voastră. Începeți acum să pierdeți ”timpul” în viața voastră de zi cu zi și să aveți, în același timp, scurte experiențe de a fi în ACUM. În FĂR’de timpul lui ACUM nu există așteptări, dezamăgiri, eșecuri sau chiar victorii, deoarece acestea sunt toate concepte legate de timp. S-ar putea să simțiți pentru un moment aceste concepte în ACUM, dar de obicei ele ”trăiesc” în trecut sau prezent.

De exemplu, ”așteptările” trăiesc în viitor, ”dezamăgirile” trăiesc în trecut, ”eșecul” este o frică care vă poate bântui din trecut sau v-ar putea speria în viitor, iar victoriile sunt ceva ce dețineți din trecut sau o speranță pentru viitor. Cu toate acestea, în ACUM nu există trecut sau viitor.

Viața în dimensiunea a treia v-a instruit să trăiți în trecut sau în viitor, dar vă oferă foarte puține modele de a trăi în ACUM. Prin urmare, pe măsură ce începeți să experimentați ceea ce se simte aproape ca un moment înghețat al ACUM-ului, pentru creierul vostru 3D este dificil să-l înțeleagă.

Confuzia creierului vostru 3D este importantă pentru procesul de Ascensiune, deoarece aceasta vă aduce aminte să vă apelați SINELE Multidimensional. Timpul este foarte atractiv pentru că este familiar. De asemenea, este foarte ușor să te pierzi în conceptul că ceva vine ”înainte” sau ”după”. Creierul vostru 3D este obișnuit cu secvențe.

Fără timp, nenumăratele realități coexistă în ACUM. Cu toate acestea, aceste realități par a fi ”separate” una de cealaltă atunci când le experimentați prin intermediul conștiinței voastre 3D. Dar, atunci când sunteți în afara timpului, nu există experiențe trecute sau așteptări viitoare. Toate realitățile sunt între-țesute în ACUM-ul lui UNU.

Când percepțiile voastre sunt limitate la dimensiunea a treia, nu puteți percepe tapiseria ornată a ACUM-ului. Din fericire, pe măsură ce percepțiile voastre mai înalte ale clarauzului, clarvederii și clarsimțirii intră în direct prin stările voastre mai înalte de conștiință, deveniți conștienți de faptul că există multe dimensiuni diferite precum și realități paralele și alternative, rulând toate în același ACUM.

Pentru a fi mai preciși, toate realitățile voastre sunt întrețesute în ACUM-ul lui UNU. Când începeți să experimentați personal scurte momente de a fi întrețesut cu UNUL, acest lucru poate fi destul de derutant, uimitor, să-ți taie răsuflarea. Prin urmare, s-ar putea să aveți nevoie să vă creați ceva ”timp” pentru a vă putea obișnui cu această nouă versiune a realității.

La început, s-ar putea să vă amintiți că aceste multe sentimente, imagini, gânduri și experiențe au loc toate deodată, dar creierul vostru 3D nu are mijloace prin care voi să puteți împărtăși acest lucru cu alții. Cu alte cuvinte, voi sunteți în stare să înțelegeți acest ”limbaj al luminii” 5D, dar nu-l puteți vorbi – încă.

Astfel, abilitatea de a înțelege un nou limbaj vă precede abilitatea de a exprima acest nou limbaj. În acest caz vorbim de limbajul formelor gând și a câmpurilor de energie. Această formă de limbaj, la fel ca și limbajul luminii, vine în pachete de informații.

În locul unui flux de cuvinte secvențiale într-o propoziție, apoi într-o frază, apoi o pagină, aceste mesaje vin ca și pachete de fișiere întrețesute. Aceste fișiere nu sunt ”citite” într-un mod separat, secvențial. Ele sunt toate ”simțite” în ACUM.

Mintea voastră multidimensională este capabilă să recepționeze aceste fișiere și să le simtă în acest mod, dar creierul vostru 3D nu este capabil să traducă această informație. Prin urmare, sunteți chemați să vă expansionați conștiința în dimensiunea a cincea astfel încât să puteți citi/simți mesajele stocate în mintea voastră multidimensioanlă.   

Traducerea pachetelor de energie a formelor gând, câmpurilor de energie și a limbajului luminii în limbajul vostru 3D este de obicei realizată prin intermediul poveștilor, artei, muzicii și dansului. Traducerea acestor mesaje în viața de zi cu zi este una dintre provocările reprezentanților noștri care poartă un vehicul pământesc în ACUM-ul vostru.

O altă sarcină dificilă pentru cei care se întorc la sinele lor multidimensional este să re-definească conceptul de ”sine”. În timp ce purtați un vehicul 3D cei mai mulți dintre voi vă considerați încarnarea prezentă ca și ”realitatea primară” a voastră. Dar, pe măsură ce percepțiile voastre se expansionează din ce în ce mai mult, veți simți o legătură din ce în ce mai profundă cu realitățile mai înalt dimensionale.

Când deveniți conștienți pentru prima dată de lumea voastră multidimensională, adeseori deveniți foarte singuratici pentru realitățile mai înalt dimensionale de care abia începeți să vă amintiți. Este ceva ciudat de familiar în legătură cu aceste ”alte realități” care trec brusc prin meditațiile și percepțiile voastre mai înalte.

Aceste ”realități mai înalte”, cum le-ați putea numi, se simt atât de sigure și de confortabile în juxtapunere cu încercările și greutățile lumii fizice. Vreți să vă întoarceți la acel loc de care vă amintiți, înapoi la acea siguranță și iubire necondiționată.

Mulți dintre voi devin nerăbdători cu aparenta încetineală a procesului vostru de ascensiune, lucru care se întâmplă de obicei din cauza faptului că voi gândiți în termeni de omenire în loc să gândiți în termeni planetari. Timpul planetar este cu mult diferit de timpul omenesc și mulți dintre voi au uitat că ați venit să ajutați planeta să ascensioneze.

De fapt, realitatea voastră principală nu este viața voastră pământească, ci expresiile voastre mai înalte ale SINELUI. Creația începe în miez/centru și se mută în matricea 3D pentru a fi observată ca o realitate trei dimensională. Din fericire, acum că conștiința voastră se expansionează, voi sunteți din ce în ce mai capabili să identificați câmpurile de energie și formele gând inter-dimensionale.

Cu conștiința voastră în continuă creștere, aveți momente de ”sângerare prin” în care percepeți câmpurile de energie mai înalt dimensionale, simultan cu câmpurile de energie 3D. Când vă acordați la aceste câmpuri de energie și forme gând mai înalt dimensionale, în timp ce rămâneți conștienți de vehiculul vostru pământesc, vă întoarceți la conștiința voastră multidimensională.

Diferența dintre un câmp de energie și o formă gând este că un câmp de energie provine de la întreaga viață, în timp ce o formă gând provine de multe ori de la un individ sau de la un grup. Deoarece individualitatea așa cum o cunoașteți voi este o experiență trei dimensională, multe forme gând sunt trei dimensionale.

Cu toate acestea, există și forme gând colective și forme gând planetare, care sunt începutul întoarcerii voastre la conștiința și percepțiile multidimensionale. Suntem bucuroși să vă anunțăm că din ce în ce mai mulți dintre voi au început să perceapă în mod conștient realitatea în acest mod multidimensional.

Înainte, când aveați brusc ”o simțire” nu considerați că aceasta ar fi fost o formă gând, mai ales o formă gând multidimensională. Dar acum, din cauza crescutei ”scurgeri dimensionale” există mai multe forme gând multidimensionale care plutesc prin realitatea voastră așteptându-și manifestarea.

Această situație se produce din cauza faptului că vălul iluziei dintre dimensiunile 3 /4 și dimensiunea a cincea și dincolo devine din ce în ce mai subțire. Prin urmare, imagini, sunete, mirosuri și sentimente care dispar atunci când încercați să le percepeți intră în conștientizarea voastră conștientă în timp ce voi vă relaxați în SINELE vostru Multidimensional.

Fiți atenți la aceste percepții. Nu vă îngrijorați de ceea ce ar putea spune alții despre procesul vostru. Vă puteți împărtăși experiența cu alții sau puteți să o păstrați adânc în voi. Oricum vă veți întoarce la SINELE vostru Multidimensional.

Acesta este ACUM-ul în care trecutul și viitorul începe să fuzioneze în UNA. Toate amintirile și iluzille voastre de separare, legate de timp se vor evapora în lumina frecvențelor mai înalte.

Una din sarcinile pe care ați ales să o acceptați înainte de a vă lua forma voastră umană a fost să fiți un ”Păstrător al Pământului”, astfel încât să puteți deschide cât mai multe portaluri posibil în miezul lui Gaia. Odată ce ați deschis un portal, îl veți binecuvânta cu iubire necondiționată și îl veți transmuta în adevărata sa formă multidimensională cu ajutorul Focului Violet.

Când deschideți un portal, sau portaluri, atât în Gaia cât și în lumile mai înalt dimensionale, veți primi din ce în ce mai multă ”cunoaștere” legată de motivul pentru care v-ați luat un vehicul pământesc în acest ACUM. Cu alte cuvinte, deschizându-vă propriul vostru portal veți recâștiga accesul conștient la ceea ce ați crezut odată că este ”pierdut”. Când acest lucru se va întâmpla, veți dori să vizitați unele dintre viețile voastre cele mai uimitoare și mai instructive.

Deschizându-vă portalul, percepția voastră a ”normalului” va deveni multidimensională. Vă pregătiți să faceți un ”salt cuantic” de la realitatea trei/patru dimensională într-o realitate cinci dimensională. În această realitate 5D, totul există în ceea ce sinele vostru 3D va determina ca ACUM.

Cu toate acestea, termenul ACUM, care este ”timpul să o fac acum” pentru conștiința voastră 3D, este transmutat în ACUM, însemnând că NU există nici o separare în timp. Nu există polarități, indivizi sau evenimente. Întreaga viață curge împreună așa cum curg moleculele de apă pentru a forma un râu, lac sau ocean, și cum curg împreună toate moleculele de aer pentru a forma cerul și atmosfera.

Cum va fi capabil creierul vostru 3D să îmbrățișeze o asemenea realitate?

Nu vă faceți griji cu privire la această întrebare. Așa cum timpul, câmpurile de energie și formele gând sunt separate în polarități în cea de-a treia dimensiune, ele sunt unite în AICI-ul și ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și dincolo.

Vă cerem să vă aduceți aminte de abilitatea voastră cinci dimensională de a percepe câmpurile de energie și formele gând dinainte ca ele să-și fi coborât rezonanța în dimensiunea a treia a voastră. Cu alte cuvinte, aveți încredere în SINELE vostru atunci când aveți ”sentimentul” că un câmp de energie sau o formă gând a venit în conștientizarea voastră.

În loc să le expediați ca ”doar un câmp de energie” sau ”doar un gând”, amintiți-vă că energia și gândurile sunt vii și că au venit în conștientizarea voastră pentru a vă da un mesaj multidimensional. Aceste mesaje multidimensionale vin în pachete de energie care nu au cuvinte, ortografie sau caracteristici fizice.

Aceste pachete de informații provin din dimensiunea a cincea și dincolo și vă fac semn să ”simțiți” iubirea necondiționată a acelui mesaj. Vă amintim faptul că există și câmpuri de energie și forme gând care își au originea în dimensiunea a treia.

Aceste mesaje vor fi, în cel mai bun caz, simțite ca iubire umană, care este foarte ispititoare, sau frică umană, care este ceva ce veți dori probabil să evitați. Deoarece câmpurile de energie și formele gând trei dimensionale sunt adeseori doar frecvența mai joasă a unui mesaj multidimensional, expansionați-vă conștiința pentru a vedea dacă puteți să percepeți frecvențele mai înalte. Suzille își aduce aminte că atunci când era copil își dorea să se vadă în oglinda drăguță de pe bufetul bunicii ei, dar era prea scundă și putea să-și vadă în ea doar ochii și ce era deasupra lor.

La început, s-ar putea să simțiți același lucru în legătură cu mesajele mai înalt dimensionale, din care puteți percepe doar o parte. Dar nu vă faceți griji, pe măsură ce ”creșteți” veți fi în stare să experimentați în mod conștient frecvențe din ce în ce mai înalte ale câmpurilor de energie și formelor gând care intră în realitatea voastră. Pe măsură ce cel de-al Treilea Ochi al vostru continuă să se deschidă și puterile voastre mai înalte încep să se manifeste în viața voastră de zi cu zi, va fi nevoie să vă disciplinați sinele pentru a alege să perceapă conștient aceste pachete de energie.

Apoi veți ști la care pachete multidimensionale vă veți conecta și care sunt pachetele mai jos dimensionale pe care poate că veți dori să le iubiți necondiționat și să le transmutați cu Focul Violet. Motivul acestei disciplinări este că propriile voastre forme gând și câmpuri de energie se vor manifesta din ce în ce mai repede.

Prin urmare, timpul vostru de zăbovire în-între crearea și/sau perceperea unei forme gând și manifestarea acelei forme gând este foarte mult diminuat. De fapt, în dimensiunea a cincea și dincolo, NU există timp. Așa că, ceea ce voi gândiți despre și/sau vă așteptați să se întâmple se va manifesta instantaneu.

Acest lucru este valabil și pentru câmpurile de energie/formele gând iubitoare cât și pentru cele pline de frică. Împreună cu acest dar sau provocare, veți atrage spre voi și inițieri. Ori de câte ori frecvența voastră se pregătește să treacă în octava următoare, voi ajungeți la marginea, la bariera în-între dintre frecvențele mai joase și cele mai înalte.

Această ”margine” nu poate rezona la frecvența mai înaltă care urmează, așa că așteaptă cu răbdare o ființă ascensionată care să o transmute într-o frecvență mai înaltă. Veți ajunge în frecvența în care tot ceea ce a stat vreodată în calea trecerii la octava următoare TREBUIE să fie abordat.

Prin urmare, în viața voastră vor apărea situații care vor forța sau permite (în funcție de starea voastră de conștiință) propriului vostru întuneric/frică interioară să iasă la suprafața conștientizării voastre pentru a putea fi transmutat și iubit liber în mod conștient.

Este o diferență de simțire între experiența de a avea un gând negativ și manifestarea lui pentru că nu vă stăpâniți gândurile și experiența de ”este timpul să faci o oarecare curățenie în casă pentru că treci într-o frecvență mai înaltă”.

Este foarte util să fiți în stare să discerneți între cele două simțiri diferite, astfel încât atunci când ajungeți la ”Este timpul să faci curat în casă”, să NU VĂ ÎNVINOVĂȚIȚI.

Sentimentul de ”Ok, am făcut-o din nou. Trebuie să-mi amintesc să refuz să particip la acea realitate, să-i trimit iubire necondiționată și să o ard cu Focul Violet”, vă reamintește că nu ați fost atenți la voi înșivă.

Pe de altă parte, atunci când este momentul să ”faceți curat în casă”, ceva apare de nicăieri și voi întrebați, ”Wow! De ce s-a întâmplat asta?” Așa se simte atunci când este momentul să faceți curat în casă. Această situație vă arată că sunt lucruri la care trebuie să le ”dați drumul”.

Odată ce ați trecut prin acest proces de eliberare, cerurile se deschid! Veți ști unde sunteți în această curățare pentru că tocmai a apărut de nicăieri. Se simte ca și ”Ok, momentul inițierii. Trebuie să fac curat pentru că merg mai departe.”

Nu vă vor plăcea aceste situații pentru că ele NU sunt distractive, dar trebuie să le DAȚI DRUMUL, DAȚI DRUMUL, DAȚI DRUMUL. S-ar putea să vă auziți spunând ”Nu există nimic ce să nu pot face, trebuie să ELIBEREZ, ELIBEREZ, ELIBEREZ.”

Acest proces de eliberare este ATÂT de important pentru că această eliberare este o componentă importantă a Ascensiunii! Acest proces de Ascensiune este de fapt un proces de eliberare. Trebuie să DAȚI DRUMUL la tot ce este fizic, la fiecare lucru. Tot ceea ce este neîncheiat, tot ceea ce vă doriți, TOT! Nu este distractiv, nu este ușor, dar este vital și ESTE parte a procesului.

Nu vă judecați sinele gândind ”Oh nu, cum am putut să-mi fac una ca asta. Trebuie să mă opresc...” NU AȚI FĂCUT ASTA! Nu este ”vina” voastră. Sinele vostru ego trece printr-o curățare profundă, astfel încât VOI să puteți deveni mult mai conectați la SINELE vostru Multidimensional.

Vă mulțumim dragi voluntari curajoși pe Pământul ascendent. Noi, sinele voastre mai înalte și membri ai Navei voastre Mamă, vă salutăm. Continuați să faceți treabă bună! Și veniți Acasă să ne vizitați cât de des posibil.

Amintiți-vă că voi ”lucrați” chiar și atunci când dormiți. Asta dacă nu cumva ați venit Acasă pe navă ca să ne vizitați.

Arcturienii și Familia voastră Galacticălink catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.